D demetfadime Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 5 Emoji Skoru 5 Puanlar 1 Yaş 35 10 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi demetfadime #1 Kızlar acil kına elbisesi arıyorum kaftan gibi olmasını istiyorum kırmızı ve yeşil olmasınıistemiyorum yok mu bana yyardım edecek
Kızlar acil kına elbisesi arıyorum kaftan gibi olmasını istiyorum kırmızı ve yeşil olmasınıistemiyorum yok mu bana yyardım edecek
Tazis Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Ocak 2016 Mesajlar 1.479 Emoji Skoru 1.967 Puanlar 133 Yaş 37 13 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi demetfadime #2 demetfadime .!.: Kızlar acil kına elbisesi arıyorum kaftan gibi olmasını istiyorum kırmızı ve yeşil olmasınıistemiyorum yok mu bana yyardım edecek Genişletmek için tıkla... Canım bende cok güzel bir tane var 4 ay önce aldim fakat yesil renk istemedigini yazmışsın. Bir düşün derim herkes cok beğendi özel dikim almıştım
demetfadime .!.: Kızlar acil kına elbisesi arıyorum kaftan gibi olmasını istiyorum kırmızı ve yeşil olmasınıistemiyorum yok mu bana yyardım edecek Genişletmek için tıkla... Canım bende cok güzel bir tane var 4 ay önce aldim fakat yesil renk istemedigini yazmışsın. Bir düşün derim herkes cok beğendi özel dikim almıştım