• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce haklı mıyım ?

isimvemrmrk

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
150
Puanlar
18
Merhaba kızlar eşimle 3 gün önce kavga ettik .benim internetim bittiği için 1 günlüğüne onun hattını istedim bu arada kendi hattı değil sadece içinde ineternet olan bi hat yurtdışında böyle hatlar var. Ve burda ineternt olmadan televizyon bile açılmıyor normal kanal bile yok 1 günlüğüne hattını istedim diye benimle kavga etti 1 buçuk aylık hamileyim bana şiddet uygukadı bende o anki sinirle ve canım baya acıdığı için refleks olarak telefonumu attım ve telefon kırıldı. Bunun üzerine anne babasını aradı ve beni türkieyye göndermek istediklerini söyledi .babası beni arayıp anlayıp dinlemeden “gelip seni öldürüm senin kemiklerini kırarım yarın biletini kestim Türkiye’ye gidiyorsun sen kimsin ki hat istiyosun bana söyleseydin “dedi bende bunun üzerine babamı aradım baba beni göndermek istiyorlar bana psikolojik şiddet uyguluyorlar dedim .babam arkamda onlar bileti iptal etmiş ama herkes beni suçlu buluyo lütfen yardım edin ne yapma lazım ??????

Hayatimda bu kadar cringe bir sebep görmedim. Ailecek birsey israfılar afedersiniz de.

Hayatimda bu kadar cringe bir sebep görmedim. Ailecek birsey israfılar afedersiniz de.

Abi siz iyi misiniz? Hala ne yapmam lazım diyorsunuz? Bi hat istediniz diye hamile halinizle size şiddet uygulanan bir ortamda sizce ne yapmanız lazım? Babanız da arkanızdaymış hem
İşte o kadar kolay olmuyo uçakta düşik riski var ve babam eğer gelirsen boşanmak için gel diyo birdaha hayatta seni onlara vermem diyo

İşte o kadar kolay olmuyo uçakta düşik riski var ve babam eğer gelirsen boşanmak için gel diyo birdaha hayatta seni onlara vermem diyo
Vermesin zaten ???? Sence en hayırlısı o yaratıktan bebek sahibi olmaman degil mi ayrıca?

Babanız haklı. Siz iyimisiniz. Bu aileyle bu kocayla ömürmü geçer. Lütfen kendinize gelin. Eğer dizinizi kırıp oturacaksanız daha çok bunun gibi konu açarsınız.

Uçaktan dolayı düşük riski var diyorlar bi yüzden elin kolum bağlı bebeğimi kaybetmek istemiyorum
800 kere uçağa bindim hamileyken, uçak yolculuğunun böyle bir etkisi yok. Sizin gitmeye niyetiniz yok belli ki, düşük falan bahane ediyorsunuz.

Fakeseniz okullar kapanmak üzere sevinirim şaka yani
Gerçekseniz şiddet görmeye devam birde yurtdışında bagirsaniz polis onun canına okur buraya benzemez ev ve maaşı size tahsis edilir ben öyle biliyorum.Bütün bunlara rağmen çocuk olunca beraber dayak yersiniz size verilecek öneri yok .Kask yakın dövüş kursu tekme atin .Sizin ilk dayağınız ilk kovulmaniz değildir bu .Çok sakin normal rahat yazmışsınız konu hat degilki .Siz boşanmamak icinmi çocuk sahibi olmak istediniz .Babası bile kocanizin sizi gebertmek istiyorken eşim dediğiniz kişide öyleyken .

Hangi ülkedesin sen ya? Polis diye bi devlet görevlisi türü var, bilmem duymusluğun var mı?
Nijerya falan heralde bende anlamadım orayı kim haklı diyor birde yemiş dayağı kovulmuş kayınpeder tehtit etmiş kim hakliymis .Eşi haklı böyle muameleye oturanin canına okunur yarın öldürür intahar süsü verilir nedir yani .

Back
X