- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi merwecik_20
saol canim :) (alintiyi silersen sevinirim, ileride resmi kaldirmak zorunda kalbilirim belki)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi istediğim gelinlik modelini ekleyip fikirlerinizi almak istiyordum ama mesaj sayım yeterli olmadıgından resim ekliyemedim.
ThirtyFouR gelinliğinin özellikle kol kısmına bayıldım.kendi gelinliğimin kol kısmını o şekilde yapma fikri oluştu.ileriki dönemlerde istediğim gelinliği ekleyip fikirlerinizi alacagım inşallah
kendi istediğim gelinlik modelini ekleyip fikirlerinizi almak istiyordum ama mesaj sayım yeterli olmadıgından resim ekliyemedim.
ThirtyFouR gelinliğinin özellikle kol kısmına bayıldım.kendi gelinliğimin kol kısmını o şekilde yapma fikri oluştu.ileriki dönemlerde istediğim gelinliği ekleyip fikirlerinizi alacagım inşallah
günaydın kızlar
merwecik istediğim gelinliğin resmini meiline attım.ama o gelinliğin kol kısmı daha öncede dediğim gibi thirtyfouruun kol kısmı gibi olabilir.yorumlarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan