• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

42 günlük bebek kakası

smgbrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba 42 günlük bir bebeğim var bugün kakasında jelimsi ipçikler gördüm alerji diyor internet konu hakkında bilgisi olan var mı ? Foto atıyorum midesi bulananlar bakmasın

Ne bir uyarı var ne bir şey. Biz b*k görmek zorunda mıyız? S*ygısız.

Merhaba 42 günlük bir bebeğim var bugün kakasında jelimsi ipçikler gördüm alerji diyor internet konu hakkında bilgisi olan var mı ? Foto atıyorum midesi bulananlar bakmasın
Ne bir uyarı var ne bir şey. Biz b*k görmek zorunda mıyız? S*ygısız.

Bir şey gaz yapmıştır öyle tek kakayla alerji denmez. Arada olur mukuslu kaka. Endişe etmeyin. Takip edin artarsa doktorunuza danışırsınız

Yoruma şok oldum. Ne bu tavır? Kadın başlığa yazmış miden bulanıyosa girmeseydin? Sensin o saygısız ayrıca. Burası anne bebek hastalık sağlık bölümü yani ne ararsan var bebekle ilgili. Rahatsızsan çık kimseye böyle deme hakkın yok! Ya da kibarca söyle. Hey Allahım!

Başlıkta yazmış ama neden böyle davrandınızki
Başlıkta fotoğraf var gibi bir uyarı yok. Ayrica gördüğünüz gibi şikayet edilince fotoğraf kaldırıldı çünkü YASAK . bebek kakası olması iğrençliğinden bir seu degistirmiyor

Back
X