42 yaşında hiç evlenmemiş erkeğin cinsel hayatı nasıl olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ajjd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
4
-2
1
29
Bekarım. Bu yaşta 1 adama ilgi duyuyorum. Muhtemelen bakir . 42 yaşında kocası olanlar bu yaşta erkekler nasıl oluyor? Cinsellikle ilgili bilgim yok . Erkek yavaşlar diyorlar o ne demek? Ereksiyon problemi ne demek bilmiyorum. Performans düşüşüyle ne kast ediyorlar? Performans nasıl düşüyor ? Genç erkekten farkı nedir olgun erkeğin yatakta? Kocalarınızla ne sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz? Günde 4 kere falan olduğu oldu mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Heeee abuzer amca anladık 42 yaşındasın azgın teke. Bu yaşına geldin de halâ kendine bi sevgili bulamadın mı aciz yaratık. Ergen ergen buralarda saçma sapan şeyler yapıyosun.

Bekarım. Bu yaşta 1 adama ilgi duyuyorum. Muhtemelen bakir . 42 yaşında kocası olanlar bu yaşta erkekler nasıl oluyor? Cinsellikle ilgili bilgim yok . Erkek yavaşlar diyorlar o ne demek? Ereksiyon problemi ne demek bilmiyorum. Performans düşüşüyle ne kast ediyorlar? Performans nasıl düşüyor ? Genç erkekten farkı nedir olgun erkeğin yatakta? Kocalarınızla ne sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz? Günde 4 kere falan olduğu oldu mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

kuvvetli muhtemel ereksiyon problemin var. Artık erekte olamadığın için bu diline vurmuş. Bu konuda sana en iyi yol gösterecek kişi babandır. Lütfen beni yanlış anlama baban dedim diye babana sor o sana süreci anlatsın. Kuvvetli muhtemel erken andropoza girdin senin için çok üzgünüm. Sen azgın teke sendromunu duymak istedin ama o senden geçmiş hacı.

Seni bu saatten sonra seni kuvvetli genç erkekler paklar. Olsun buzlu badem sonrası sana yakışacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X