• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

42 yaşındayım AMH yumurta rezvervim 0.113 çıkıyor tüp bebek olur bana ?

bunlardan birimidir ? Magnezyum kullanıyorum birde folık Asit ama d vıtamınım genelde düşük damla kullanıyorum 3 ayda bir fılan başka bişey var mıdır ? Hangi vitamin almam gerekır b12 yüksek duzenlui balık yerım bol yesılık başka ne yapabılırım 🙏 şimdiden çok ama çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
senin de AMH çok düşük galiba benim ki de 0.113 size doktorlar tüp bebek yaparız dediler mi

senin de AMH çok düşük galiba benim ki de 0.113 size doktorlar tüp bebek yaparız dediler mi
Tüp bebek için kayıt açtılar bı kaç tahlil istendı onları yapmayı bekliyorum her hastane başka tahllılı kabul etmıyor bu yüzden de olabılır tüp bebek yapalım denmedı ama bu tahlıllerı yapmak için tüp bebek merkezının randevu sistemine göre kayıtta açmış olabılırler suan sadece rahım fılmı için gün almaya gıdecegım ama sonrasında ne olacağını bılmıyorum siz ne durumdasınız ?

Tüp bebek için kayıt açtılar bı kaç tahlil istendı onları yapmayı bekliyorum her hastane başka tahllılı kabul etmıyor bu yüzden de olabılır tüp bebek yapalım denmedı ama bu tahlıllerı yapmak için tüp bebek merkezının randevu sistemine göre kayıtta açmış olabılırler suan sadece rahım fılmı için gün almaya gıdecegım ama sonrasında ne olacağını bılmıyorum siz ne durumdasınız ?
ben de tahlil yaptırdım da yumurta rezervim bu kadar düşük olunca daha sonuçlar çıktı hastaneye gitmedim yaparlar mı ümit var mı yokmu bilemedim

Back
X