- 10 Ocak 2023
- 119
- 57
- 33
- 42
- Konu Sahibi Selimeankara06
42 yaşındayım AMH yumurta rezvervim 0.113 çıkıyor tüp bebek olur mu bana ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki olur. Yeter ki olgun ve kaliteli olsun yumurtan. Ama acele etmelisin amh daha da dusmeden. Yumurtan oldugu surece umut var demektir canim. Ben 41 yaşındayım, bu 4. Tedavim. transfer oldum 8. Günümdeyim, kan testi icin test günümü bekliyorum.42 yaşındayım AMH yumurta rezvervim 0.113 çıkıyor tüp bebek olur mu bana ?
sizin AMH değeriniz kaç çıkıyordu benimki çok düşükTabiki olur. Yeter ki olgun ve kaliteli olsun yumurtan. Ama acele etmelisin amh daha da dusmeden. Yumurtan oldugu surece umut var demektir canim. Ben 41 yaşındayım, bu 4. Tedavim. transfer oldum 8. Günümdeyim, kan testi icin test günümü bekliyorum.
inşallah sizinki olur rabbim yardım etsin İnşallahsizin AMH değeriniz kaç çıkıyordu benimki çok düşük
Merhaba,42 yaşındayım AMH yumurta rezvervim 0.113 çıkıyor tüp bebek olur mu bana ?
Benim AMH değerim 1.5 yıl önce 1.04' dü. Suan kac bilmiyorum. Son yumurta toplamada 7 yumurta çıktı, 5 tanesi olgundu. 3 tanesi dollendi. 2 tanesi 3. Gün embriyosu olarak taze transfer yapıldı.sizin AMH değeriniz kaç çıkıyordu benimki çok düşük
sizinki iyiymiş maşallah benimki 0.113Benim AMH değerim 1.5 yıl önce 1.04' dü. Suan kac bilmiyorum. Son yumurta toplamada 7 yumurta çıktı, 5 tanesi olgundu. 3 tanesi dollendi. 2 tanesi 3. Gün embriyosu olarak taze transfer yapıldı.
Canim amh degerinden ziyade yumurta kalitesi önemli. O yuzden acele etmelisin. Benim amh'da cok yüksek değil. Öyle düşünme. Bak benim de 4. Denemem yani o kaliteli yumurtayı, embriyoyu yakalama peşindeyim.sizinki iyiymiş maşallah benimki 0.113
sizin AMH kaç benimki 0.113 çok az yaniCanim amh degerinden ziyade yumurta kalitesi önemli. O yuzden acele etmelisin. Benim amh'da cok yüksek değil. Öyle düşünme. Bak benim de 4. Denemem yani o kaliteli yumurtayı, embriyoyu yakalama peşindeyim.
Merhaba ben 36 yaşındayım kronık hastalığım var buyuzden olmuyor sandım ama Amh benim de 0.114 düşük dediler yumurtan zayıf dedi doktor tüp bebeğe başvurdum rahım fılmı için gün alacağım. Yumurta kalıtesı nasıl artırılır tüp bebek benı biraz psikoloji olarak yorucagını düşünüyorum normal yolla da kalabılcegıme inanıyorum nedense yumurtalarımı nasıl arttırabılırım. Birde yumurtalıklarım kalıtesı nasıl ögrenebılırım hangi testle bakılabılır ? Kusura bakma çok soru sordumMerhaba,
Tabi olur. Ama başlamadan önce mutlaka yumurta kalitesini artırmaya çalışıp sonra başlayın ama geç de kalmayın.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.Merhaba ben 36 yaşındayım kronık hastalığım var buyuzden olmuyor sandım ama Amh benim de 0.114 düşük dediler yumurtan zayıf dedi doktor tüp bebeğe başvurdum rahım fılmı için gün alacağım. Yumurta kalıtesı nasıl artırılır tüp bebek benı biraz psikoloji olarak yorucagını düşünüyorum normal yolla da kalabılcegıme inanıyorum nedense yumurtalarımı nasıl arttırabılırım. Birde yumurtalıklarım kalıtesı nasıl ögrenebılırım hangi testle bakılabılır ? Kusura bakma çok soru sordum![]()
Evet çok haklısın burda bir çok şey ögrendım çok sağol cıdden senın kadar açıklayıcı yazan olmadı evet doktor da yumurtalıkların zayıf dedi sadece eşim için bakıldı onda sorun yok dedi benim degerlerımı paylasıcagım tüp bebek için başvuru yapmış olduk sanırım ben devlet hastanesı gidiyorum tüp bebek merkezi var kısırlık bölümüne gıdıp kendımle ilgili bilgileri vardım tüp bebeğe kayıt açmışlar süreç böle olucak sanırım hastalığımdan 23.günü yıne gıdecegım mfk ürünleri var bir hesapta kendım organ naklı olduğum için korkuyorum ama normal doktorlar da bıtkısel takvıyeler verdiğini öğrenmem iyi oldu kendi doktoruma soracağım bunu ama hangi aşamada takvıye almamızı istıyorlar acaba ?Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
Estağfurullah burada hepimiz birbirimize sürekli soru soruyoruz, bilgilerimizi paylaşıyoruzAklımızda o kadar çok soru oluyor ki.
Yumurta kalitesini siz öğrenemezsiniz. Ancak bunu labaratuvarda yumurta toplanınca görebiliyorlar.
Amh değeriniz düşük maalesef o yüzden çok vakit kaybetmeyin isterseniz. Eğer kendiniz deneyecekseniz de bir süre tanıyın kendinize ama çok da uzun olmasın sonra da tüp bebeğe başlayabilirsiniz.
Vitamin değerlerinize baktırabilirsiniz ve doktorunuza da danışarak yumurta kalitesi için birçok vitamin kullanmayı deneyebilirsiniz.
Örneğin Alpha lipoik asit, resveratrol, qenzim q10, e vitamini, d vitamini vs.
Rahim filmi çektirecekmişsiniz zaten. Eşinizin spermine de mutlaka baktırın kendiniz denegecekseniz. Yoksa belki de boşa zaman harcamış da olabilirsiniz.
Rica ederim. Tüp bebek öncesi hazırlık olması lazım. En az 2 ay öncesinden hazırlanmak gerekiyor aslında. Devletteki tüp bebek doktorları vitamin için ne kadar yönlendirir bilmiyorum ama mutlaka değerlerinize baktırın ve sorun. Siz vitamin değerlerime baktırmak istiyorum diyip danışabilirsiniz doktorunuza. Umarım hiçbirine gerek kalmadan en kısa sürede hayırlısıyla çocuğunuz olurEvet çok haklısın burda bir çok şey ögrendım çok sağol cıdden senın kadar açıklayıcı yazan olmadı evet doktor da yumurtalıkların zayıf dedi sadece eşim için bakıldı onda sorun yok dedi benim degerlerımı paylasıcagım tüp bebek için başvuru yapmış olduk sanırım ben devlet hastanesı gidiyorum tüp bebek merkezi var kısırlık bölümüne gıdıp kendımle ilgili bilgileri vardım tüp bebeğe kayıt açmışlar süreç böle olucak sanırım hastalığımdan 23.günü yıne gıdecegım mfk ürünleri var bir hesapta kendım organ naklı olduğum için korkuyorum ama normal doktorlar da bıtkısel takvıyeler verdiğini öğrenmem iyi oldu kendi doktoruma soracağım bunu ama hangi aşamada takvıye almamızı istıyorlar acaba ?
bunlardan birimidir ? Magnezyum kullanıyorum birde folık Asit ama d vıtamınım genelde düşük damla kullanıyorum 3 ayda bir fılan başka bişey var mıdır ? Hangi vitamin almam gerekır b12 yüksek duzenlui balık yerım bol yesılık başka ne yapabılırımRica ederim. Tüp bebek öncesi hazırlık olması lazım. En az 2 ay öncesinden hazırlanmak gerekiyor aslında. Devletteki tüp bebek doktorları vitamin için ne kadar yönlendirir bilmiyorum ama mutlaka değerlerinize baktırın ve sorun. Siz vitamin değerlerime baktırmak istiyorum diyip danışabilirsiniz doktorunuza. Umarım hiçbirine gerek kalmadan en kısa sürede hayırlısıyla çocuğunuz olur
Bir de aslında amh dan çok adetliyken folikül sayımı yapıyorlar ona da bakarsınız muayene olunca.
Rica ederimbunlardan birimidir ? Magnezyum kullanıyorum birde folık Asit ama d vıtamınım genelde düşük damla kullanıyorum 3 ayda bir fılan başka bişey var mıdır ? Hangi vitamin almam gerekır b12 yüksek duzenlui balık yerım bol yesılık başka ne yapabılırımşimdiden çok ama çok teşekkür ederim
![]()
Rica ederimBilgiler için çok teşekkür ederim evet sürece de yabancıyım ama hersey zamanla inşallahsizde deneyımlisiniz bu konularda umarım sizin de gönlünüzdeki olmuştur ya da inşallah biran önce olur
23 hazıranda rahım günü alacağım ozaman daha bılgılı olurum bakalım hayırlısı olur ınsallah
![]()
AminnÇok teşekkür ederim umarım senin de biran önce bebegın olur ve anne olursun inşallahçok teşekkür ederim
![]()