............

ikicanimvar

Uyku gibi Aşk akıyor gözlerimden...
Pro Üye
30 Eylül 2007
675
187
683
slm arkadaşlar ben uzun zamandır burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum fakat bir türlü yaptıramadım.

Son düzenleme:
güzel bir fikir ama canım burası net ve nasıl güvenicez yani burdan biraz zor olur

kızlar dünden beri bende işin bu kısmını düşünüyorum ama henüz bir fikir gelmedi aklıma...
biraz kalabalıklaşalım bakalım belki bir çözüm bulabiliriz ve muradımıza ereriz:62:

kızlar ben 3 ay oldu ameliyat oldum benim burnum hem içten hem dıştan sorunluydu nefes nerdeyse hiç alamıyordum hem plastik cerrah hem kbb ameliyatımı yaptı darısı başınıza fikir güzel ama netten zor

Dilşad beni eklermisiniz resimleriniz var mı görelim kime ameliyat oldunuz
sevgiler...
Bana göre para bir şekilde eğer ameliyat kısmetse elimize denk gelir inanıyorum ama önemli olan bizi incitmeyecek gerçekten çoooook başarılı ömürlük doğal burun yapabilecek doktoru bulabilmek lütfen acı çekmeyelim arkadaşlar birbirimize yardım edelim burda ameliyat sonrası sıkıntı yaşayan arkadaşlarımın yerine kendimi koyuyorum bir anda yüz ifadem düşüyor size yemin ederim üzülüyorum...Kimse hiç bir konuda sıkıntı çekmesin para aslında bir yerde hiçbirşey...
Herşey gönlümüzce olsun....

Dilşad beni eklermisiniz resimleriniz var mı görelim kime ameliyat oldunuz
sevgiler...
Bana göre para bir şekilde eğer ameliyat kısmetse elimize denk gelir inanıyorum ama önemli olan bizi incitmeyecek gerçekten çoooook başarılı ömürlük doğal burun yapabilecek doktoru bulabilmek lütfen acı çekmeyelim arkadaşlar birbirimize yardım edelim burda ameliyat sonrası sıkıntı yaşayan arkadaşlarımın yerine kendimi koyuyorum bir anda yüz ifadem düşüyor size yemin ederim üzülüyorum...Kimse hiç bir konuda sıkıntı çekmesin para aslında bir yerde hiçbirşey...
Herşey gönlümüzce olsun....

henüz resim eklemedim ama 6 ay dolsun ay ay ameliyattan itibaren çekilmiş resimlerimi eklicem şuan hala ödemli şekli tam istediğim boyuta gelmedi ama gerçekten değer insana acayip moral geliyor iyi ki olmuşum hem çok rahat nefes alıyorum hem kemer gitti sözlerinde çok haklısın inş hepimizin burnu istediğimiz gibi olsun bunu hakediyoruz :13:

ewt bu haberi ben de hatırlıyorum.olabilir aslında neden olmasın :) gerçi ben Yakup Avşar a ameliyat oldum ama isteye arkadaşlarla değerlendirilir tekrar bu konu

Back
X