• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği olmak istiyorum ama korkuyorum

Melekhanimefendi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
7
0
1
24
Burun estetiği olmak istiyorum ama korkuyorum ameliyat olmak dan ve estetik sonrası doğal görünmemesi, yapmacık durması, affedersiniz esc gibi yani
Bu hali ile mutlu değilim özgüvensiz olmama sebep oluyor bir erkek den hoşlansam hemen aklıma burnum geliyo
Birde fiyat araştırmaya çalıştım ama bulamadım

Ben de senin gibiydim özgüvensiz ama o kadar kötü bi operasyon geçirdim ki Allah ın verdiğini bozmanın bedeli bu sanırım eski halimi arar oldum delikler yamuk ucu kesik uç kıkırdak yamuk ve eski burnum düz simetrik idi şimdi psikolojim çok bozuk doktorun google yorumlarına aldandım oysa hep aynı kişiler yorum yapıyor aynı kişileri paylaşıyor özel bu arada ve iyi bir paraya oldum yaptığı burunlarda genel kötü ama acemilik çok mutsuz değilsen olma derim kendinle barışmaya çalış gerçekten çok fazla mağdurunda olduğu bi operasyon bu ama iş reklama dönmüş hatta doktora şikayetlerimi dediğimde kendisi bile bu işin reklam olduğunu paylaştıklarının en iyiler olduğunu falan dedi 😂 oysa onlar bile iyi değil benim cahilliğim 2 günde karar verip saçma sapan oldum her şeyin iyi olacağını düşünürken

nasıl yani şuan da eski halinden daha mı kötü oldu
Evet deliklerim simetrik sıkıntısız bi burundu ama şuan çok kötü aynaya dahi bakamıyorum sürekli bantlıyorum görmemek için . Ve tek deliğimde solunum sıkıntısı yaşıyorum eskiden solunumum çok iyiydi şimdi eskisi gibi değil ama bir burun deliğimi burnumun ortasına getirerek dikmiş o kadar beceriksiz bi doktora denk geldim ki . Konya da iseniz ismini özelden ileteyim sakın ona olmayın olacaksanızda

Burun estetiği olmak istiyorum ama korkuyorum ameliyat olmak dan ve estetik sonrası doğal görünmemesi, yapmacık durması, affedersiniz esc gibi yani
Bu hali ile mutlu değilim özgüvensiz olmama sebep oluyor bir erkek den hoşlansam hemen aklıma burnum geliyo
Birde fiyat araştırmaya çalıştım ama bulamadım
Aşağıda perşembe günü avukat bi hanımefendi burnunu paylaşmış doktor ismi vererek kadının ilk hali de var ve burnu çok güzel o yorumu okumanızı tavsiye ederim benimki o derece değil ama benimkide berbat psikolojim kaldırsa fotoğraf koyacağım ama dediğim gibi aynaya bile bakamıyorum o yüzden koyamıyorum

Ben de senin gibiydim özgüvensiz ama o kadar kötü bi operasyon geçirdim ki Allah ın verdiğini bozmanın bedeli bu sanırım eski halimi arar oldum delikler yamuk ucu kesik uç kıkırdak yamuk ve eski burnum düz simetrik idi şimdi psikolojim çok bozuk doktorun google yorumlarına aldandım oysa hep aynı kişiler yorum yapıyor aynı kişileri paylaşıyor özel bu arada ve iyi bir paraya oldum yaptığı burunlarda genel kötü ama acemilik çok mutsuz değilsen olma derim kendinle barışmaya çalış gerçekten çok fazla mağdurunda olduğu bi operasyon bu ama iş reklama dönmüş hatta doktora şikayetlerimi dediğimde kendisi bile bu işin reklam olduğunu paylaştıklarının en iyiler olduğunu falan dedi 😂 oysa onlar bile iyi değil benim cahilliğim 2 günde karar verip saçma sapan oldum her şeyin iyi olacağını düşünürken
Hangi doktora oldunuz

Back
X