43yaşında normal yolla hamile kalıp sağlikli doğum yapan varmı

Halam 48 yaşındaydı ama 3. Çocuğu ve menopoz yoktu hormonları iyiydi

Halam 48 yaşındaydı ama 3. Çocuğu ve menopoz yoktu hormonları iyiydi
Doğum yaptımi sağlıklı oldumu ? Ben de de menepoz yok , durumun iyi demişti Dr ama iki düşük yaşadım ,gen de de bir şey çıkmadı ,şimdi istiyorum tüp bebek için gittim moralimi test yapmadan bozdu Dr. Zaten yaşın geçmiş ne yapacaksın bu saatten sonra çocuğu dedi ,tüp yapmakta istemiyorum çok yıpratıcı ve pahalı

Doğum yaptımi sağlıklı oldumu ? Ben de de menepoz yok , durumun iyi demişti Dr ama iki düşük yaşadım ,gen de de bir şey çıkmadı ,şimdi istiyorum tüp bebek için gittim moralimi test yapmadan bozdu Dr. Zaten yaşın geçmiş ne yapacaksın bu saatten sonra çocuğu dedi ,tüp yapmakta istemiyorum çok yıpratıcı ve pahalı
Yaptı 5 yaşında amh kaç yumurta var mı bence deneyin zaman kaybedince daha kötü farklı doktora git

Amh bilmiyorum bu düşükten sonra gitmedim iki ay oldu . Halaniz hamilelik için bir şeyler kullandimi ? Amh kaçtı ? İlk düşük gecen sene olmuştu , Kasım'da kürtajdan sonra Dr yumurtalara baktı yumurta hali hazırda var demişti

Kaynanam eşimi 45 yaşında doğurmuş gayet sağlıklı 😂 yakın zamanda bildiğim bir örnek yok ama maalesef

Amh bilmiyorum bu düşükten sonra gitmedim iki ay oldu . Halaniz hamilelik için bir şeyler kullandimi ? Amh kaçtı ? İlk düşük gecen sene olmuştu , Kasım'da kürtajdan sonra Dr yumurtalara baktı yumurta hali hazırda var demişti
Halam kaza kurşunu gebe kaldı istemiyordu 20li yaşlarda 2 çocuğu vardı ama genel olarak çok sağlıklı beslenen zayıf spor yapan bi kadın adeti vs düzenliymiş amh baktırın ve bence tüp bebeğe uzak durmayın

Ne kendini bilmez doktormuş siz anne olmak için kendinizi şimdi hazır hissetmişsiniz demekki doktorda olsa çok saygısızca bir yorum olmuş siz kendinizi üzmeyin olur inşallah yumurta kalitenizi arttırmaya bakın d vitamini mutlaka kullanın stres yapmayın birde ovulasyon takibi yapın arkadaşımın yengesi 46 yaşında gayet sağlıklı bir oğlu oldu.

Önce bir umutlandım ama 3.çocuğuymuş.Öncesinde doğum yapmış olmasının etkisi var.
Evet öyle daha kolay onlar için ileri yaşta gebelik ve halam sağlıklıydı hala menopoza girmedi 3. 5. Yaşında

Ne kendini bilmez doktormuş siz anne olmak için kendinizi şimdi hazır hissetmişsiniz demekki doktorda olsa çok saygısızca bir yorum olmuş siz kendinizi üzmeyin olur inşallah yumurta kalitenizi arttırmaya bakın d vitamini mutlaka kullanın stres yapmayın birde ovulasyon takibi yapın arkadaşımın yengesi 46 yaşında gayet sağlıklı bir oğlu oldu.
Doğal yollarla mı hamile kaldı

Bana da bu yaştan sonra ne yapacaksın diyorlar ki benden 4 yaş küçüksünüz.Umudunuzu yitirmeyin.İnşallah tez zamanda dualarınız gerçek olur 🙏

İki düşük neden yaşadınız onu araştırmak gerek. Kan sulandırıcı kullandınız mı? Bazılarında pıhtılaşma nedeniyle düşük oluyor mesela. Yumurta kalitenizi arttıracak takviyeler kullanın

İki düşük neden yaşadınız onu araştırmak gerek. Kan sulandırıcı kullandınız mı? Bazılarında pıhtılaşma nedeniyle düşük oluyor mesela. Yumurta kalitenizi arttıracak takviyeler kullanın
Prowomen e başladım , folic şimdiden alayım mı bilmiyorum. Düşük için gen testi yaptık bir şey çıkmadı ,kan pıhtılaşmanin sonucunu bekliyoruz , Dr Aspirin verdi hamilelikte , bildiğiniz takviye varmı ?

Prowomen e başladım , folic şimdiden alayım mı bilmiyorum. Düşük için gen testi yaptık bir şey çıkmadı ,kan pıhtılaşmanin sonucunu bekliyoruz , Dr Aspirin verdi hamilelikte , bildiğiniz takviye varmı ?
Ben de aspirin kullandım ama denemeye başladığımda kullandım hamile kaldığımı öğreninxe değil.
Takviye olarak Maxijuno +omapaq10 öneririm

İnşallah olur ikimizinde , Dr direk gönderdi canım sıkıldı ,siz ne yapmayı düşüyorsunuz
İnşallah canım 🙏Şimdiye kadar gittiğim hiçbir doktordan böyle şeyler duymadım.Aksine olumlu konuştular birtanesi hariç.Burda bir doktora başladım.Şimdiye kadar niye ona gitmedim bilmiyorum.Çok ilgili aynı zamanda bilgili ve tecrübeli.Gebelik için bir engelin yok.Tedaviye başlayalım ama kendinde denemeye devam et dedi belki olur belli olmaz dedi.İlaç verdi geçen takviye de verdi.Bir sonraki adetinde gel dedi.Adet olmayı bekliyorum.

İnşallah olur ikimizinde , Dr direk gönderdi canım sıkıldı ,siz ne yapmayı düşüyorsunuz
Ayrıca hiç canını sıkma.Allahın izniyle olacak de.Umutsuzluğa kapılma asla.Senin yaşta doğal yoldan hamile kalan çok var.45 ten sonra sıkıntıya giriyor.

Back
X