Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Magnezyum hapi kullaniyormusun?
Magnezyum eksikligi olanlarda kramp gibi bacak agrisi olur hele geceleri.. bendede oldu hele gecelelri uyutmuyordu. Doktorum hap yazdi simdi hic bseyim kalmadi sükür.
tek çare bolbol dinlenmek bendede var 2 aydır bazen ayağımı kaldırıp üstüme bişi bile giyemedim acıısından.çok gezdiğim zaman oluo 40.haftam doldu hala var doğsunda çocuğm rahatlıcam ya bacaklarımn ağrısıda gecicek yatağa yatarken bile ayağımı kaldıramıorum resmen elimle bacağımı kaldırıorum doktor hamilelikden dedi
mrb ya benm beklenen adet tarihimden 1 hafta önce ara kanamam oldu lekelenme tarzı . ve adetim gecikti su an gecikeli 8 gün oluyo.ara kanamam oldugunda gebelik bakıldı ama yok.
sonrasnda ben adetim geciktikten 3 gün ve 5 gün sonra idrar testi yaptım yine yok. ama bacağımın iç kısmında vajinama yakın kısımda şiddetli ağrı var nedeni ne olablir.... dr yumurtalık kistim oldugunu soyledi ama basit kist ondan olablir mi yada hamilemiyim acaba ?:44:
mrb ya benm beklenen adet tarihimden 1 hafta önce ara kanamam oldu lekelenme tarzı . ve adetim gecikti su an gecikeli 8 gün oluyo.ara kanamam oldugunda gebelik bakıldı ama yok.
sonrasnda ben adetim geciktikten 3 gün ve 5 gün sonra idrar testi yaptım yine yok. ama bacağımın iç kısmında vajinama yakın kısımda şiddetli ağrı var nedeni ne olablir.... dr yumurtalık kistim oldugunu soyledi ama basit kist ondan olablir mi yada hamilemiyim acaba ?:44:
valla benim ağrı tamamen gebelikten şu an yok mesela o haftalarda o vardı şu ara başka bi şey var ne desem boş olur senin durumun için doktorunla konuş bence
valla benim ağrı tamamen gebelikten şu an yok mesela o haftalarda o vardı şu ara başka bi şey var ne desem boş olur senin durumun için doktorunla konuş bence