44 bedenden - X bedene :) Hedef 36-38

Saidesara

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
11
0
16
İsviçre
Selam Arkadaslar

Ben gecen sene Aralikta ikinci bebegimi dünyaya getirdim. 8 ay emzirdim, ve en nihayetinde diyete basladim. Diyete basladigimda 82 kiloydum. suan 74 kiloyum. Dukan diyetini uyguladim 3 hafta. Ve suan Protein Shake ile diyete devam ediyorum. 1. hedef 65 kilo, 2. hedefim ise 60 kilo. insaallah yapabilirim. Cünki sisman olmaktan artik cok SIKILDIM.
bir diger sorunum ise gögüslerim. Cok sarktilar. ( her dusa girmemde soguk su ile yikiyorum, ama sanki düzelmiyorlar. önerileriniz varsa duymaya hazirim :)

Selamlar

MERHABA 8 KIloda gouslerınızın sarkması bıraz can sıkıcı olmus haklısınız:26::26: soguk su ıle masaja devam edın ve bıldıgım kadarıyla baska cerrahı mudahale dısında bır caresı yok bende 5 ayda 19 kılo verdım buyuk gosulerım var 90 c beden ama sarkmadı yanı hala kılo vermeden oncekı gıbı

Melek hanim nekadar sansiliniz benim malesef cok sarktilar. Nenelerin gögüsleri gibi oldu resmen.
Bu arada kilom 73, fazla düsemedik, biraz bindurakladi kilom malesef.. Ha gayretttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…