44 günüm hala kanamam az da olsa devam ediyor...normal mi kızlar????

Tugbademir

aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız...
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
673
5
116
kızlar doğum yapalı 44 gün oldu ve kanamam devam ediyor bunun yanında gecen hafta kahverengi et gibi parça da geldi..normal doğum yaptım..acaba ondan mı???bir de gusul abdestli mi sayılırım yoksa kanamamın bitmesi mi gerekli??saolun kızalr şimdiden öptüm:54:

kızlar doğum yapalı 44 gün oldu ve kanamam devam ediyor bunun yanında gecen hafta kahverengi et gibi parça da geldi..normal doğum yaptım..acaba ondan mı???bir de gusul abdestli mi sayılırım yoksa kanamamın bitmesi mi gerekli??saolun kızalr şimdiden öptüm:54:

ben lohosalık geçirmedim ama duyduğum kadarı ile eğer lekelenme şeklinde devam ediyorsa normal sayılır.içinizi rahatlatmak için doktora gidin.parça gelmesi normal benim normal adetlerimde bile geliyor.doktorum bana rahim duvarının kalınlaştğını zamanla da bu şekilde soyularak deri yada doku parçası bazense kan pıhtısı şeklinde gelebilceğini söylemişti.ben 2 kere bebek kaybettim kürtajdan sonra 15günü geçen lekelenmelerim oldu hatta parça dediğiniz şeylerdende geldi ama hiç bir sorun olmadığı söylendi.ama bünyeye göre değişe bilir siz doktora başvurun içinizi rahatlatın.böyle bir dönemde stres sizin düşmanınızdır.Rabbim evladınıza uzun sağlıklı hayırlı ömür versin.

kanama lekelenme bitmeden abdets alınmaz.siz banyonuzu yapın ama böyle bir durumda zaten abdest tutmayacaktır.eskilerin 40 ı çıkmak dedikleri kanamadan kesilmektir.sizinki devam ettiği sürece bu olmaz ki.sırf içinizi rahat ettirmek için abdeste alabilirsiniz ama bu gerçek abdest olur mu ki :))) sabredin yakın zamanda geçecektir.

teşekkür ederimm tatlim..normal ped değil de günlük ped kullanıyorum ama öle şarıl şarıl değil..ama yarısını lekeleniyo kırmızı ile..kahverengi de değil.inş normaldir..amam doktora gitmem lazım zaten bir kontrole en yakın zamanda..abdesti de artık istiyorum çünkü lohusalık dönemim çok korkulu geçti herşeyden etkilenir oldum bir iki dua okumak rahatlamak istiyorum artık:(((saol cnm verdiğin cvplar için..sevgiler:16:

teşekkür ederimm tatlim..normal ped değil de günlük ped kullanıyorum ama öle şarıl şarıl değil..ama yarısını lekeleniyo kırmızı ile..kahverengi de değil.inş normaldir..amam doktora gitmem lazım zaten bir kontrole en yakın zamanda..abdesti de artık istiyorum çünkü lohusalık dönemim çok korkulu geçti herşeyden etkilenir oldum bir iki dua okumak rahatlamak istiyorum artık:(((saol cnm verdiğin cvplar için..sevgiler:16:

böyle bir dönemde stresten uzak olunmalı.kendinize ve bebeğinize iyi bakın.size salaten tuncina duasını tavsiye edeceğim lohosalık zordur eskiler hep der.en yakın zamanda tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz inş.bu arada lohosa olmanız dua okumanıza engel değil.ezberdeki duaları okuyabilir yada küçük ilmihal kitaplarından dua okuya bilirsiniz.birde bazılarına garip gelecektir ama eskilerden duyduğum birşey madem sıkıntılarınız var bebeğinizin ve kendinizin çamaşırını akşam ezanından önce dışardan alın.yapanların vardır bir bildiği değil mi :)))

Son düzenleme:
saol cnm cvbın için:))içim rahatladı..peki ilişkiye girdin mi eşinle girmedin dimi??:52:

canım benim doğum sonrası 10 gün kanamam geldi. sonra akıntının biraz daha koyu renklisi devam etti. tam 31 ocaktada ilk adetimi gördüm. (hemen hemen doğumdan 1.5 ay sonra). Adetim bittikten sonra akıntımda kesildi. şuan hamilelik öncesi düzenime döndüm. seninki uzun sürmüş biraz ama kişiden kişiye değişiyor tabi. en güzeli doktoruna danışman. anormal bişi yok ama için rahat eder...

Bende dogum yapali 22 gün oluyor ve ilk ba$larda acayip kanamam oluyordu hatta o dediginiz pihtilanmi$ kanamalar felanda oldu sonra o bitti az kanama oldu, $imdi o da biter gibi su tarzinda pembemsi geliyor çok gelmiyor bir iki damla felan. Belki degi$ir geçende böle oldu onun ak$amina kanama geldi.

Herkeste farkli herhalde.. Ben doktorumdan duydugum kadariyla 6 hafta kadar sürermi$ burada birçok yerde arkada$lar 40-60 gün arasi sayi vermi$ler herhalde o civarlara kadar sürcek bu.

benim de 56 gün oldu hala devam ediyor.ama akıntı gibi kahverengi.bazen hiç olmuyor.bakalım ne zaman bitecek.

Back
X