- 20 Kasım 2018
- 12.530
- 45.480
- 598
- 35
- Konu Sahibi metainflux
Bazen başkasını istemek isteyip isteyemediğimiz (tekerleme gibi oldu bu da ahhsf) durumlar olabiliyor.vizem bitti![]()
acı gercekler ksjfj
dogru söylüyosunuz aslında seviyorum suc mu ulen diyip gözümü karartabilirmisim sjsjs
reddedilme istenmeme korkusu ağır bastı sanırım. bi de kaybedince ve ondan başkasını istemek isteyip yine de başaramayınca ne oluyoruz ya dedimaslında benim için düşündüğümden daha özel ve eşi bulunması zor bir uyum olduğunu anladım
Ben eski eski sevgilimden ayrıldıktan sonra hazır olduğumu düşünüp başkasıyla buluşmuştum. Sohbet muhabbet okey ama işin devamı geldiğinde yapamayacağımı fark edip durdurdum. İstemek istediğim halde yapamadım. Bir de sonrasında bizim exle dinlediğimiz şarkı çalmaya başladı, ühüü diye kaçtım ahshf Ama bir süre sonra yine aynı şarkı çıktığında sadece kulağıma çalındı geçti, umursamadım bile.
Ya da yine başka bir ayrılık sonrası hazır olduğumu düşündüm ama değilmişim. Yanımda flörtümle yıldızları izlerken ben eximle izlediğimiz yıldızları düşünüyordum.
Sonra kendime haksızlık edip, çivi çiviyi söker mantığıyla hazır olmadan başkalarıyla görüştüğümü fark ettim. Düşündüğüm kadar hızlı toparlanmamışım, vakte ihtiyacım varmış. Artık kendime vakit veriyorum ve öyle bir sorunum olmuyor.
Yalnız kıyamam ya kendime, ne çok ayrılmışım ben ahhafd durduk yerde kendime üzüldüm.
Sözün özü, başkasını istediğiniz zaman da gelecek. Sadece vakte ihtiyacınız var.