• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birinde takılı kalmak (aşırı uzun!!!)

vizem bitti 🚬 🚬 acı gercekler ksjfj
dogru söylüyosunuz aslında seviyorum suc mu ulen diyip gözümü karartabilirmisim sjsjs
reddedilme istenmeme korkusu ağır bastı sanırım. bi de kaybedince ve ondan başkasını istemek isteyip yine de başaramayınca ne oluyoruz ya dedim 🥹 aslında benim için düşündüğümden daha özel ve eşi bulunması zor bir uyum olduğunu anladım
Bazen başkasını istemek isteyip isteyemediğimiz (tekerleme gibi oldu bu da ahhsf) durumlar olabiliyor.

Ben eski eski sevgilimden ayrıldıktan sonra hazır olduğumu düşünüp başkasıyla buluşmuştum. Sohbet muhabbet okey ama işin devamı geldiğinde yapamayacağımı fark edip durdurdum. İstemek istediğim halde yapamadım. Bir de sonrasında bizim exle dinlediğimiz şarkı çalmaya başladı, ühüü diye kaçtım ahshf Ama bir süre sonra yine aynı şarkı çıktığında sadece kulağıma çalındı geçti, umursamadım bile.

Ya da yine başka bir ayrılık sonrası hazır olduğumu düşündüm ama değilmişim. Yanımda flörtümle yıldızları izlerken ben eximle izlediğimiz yıldızları düşünüyordum.

Sonra kendime haksızlık edip, çivi çiviyi söker mantığıyla hazır olmadan başkalarıyla görüştüğümü fark ettim. Düşündüğüm kadar hızlı toparlanmamışım, vakte ihtiyacım varmış. Artık kendime vakit veriyorum ve öyle bir sorunum olmuyor.

Yalnız kıyamam ya kendime, ne çok ayrılmışım ben ahhafd durduk yerde kendime üzüldüm.

Sözün özü, başkasını istediğiniz zaman da gelecek. Sadece vakte ihtiyacınız var.

Ay afedersiniz ama tam olarak hangi noktada bunun iliskiye dönmeyecegini dusunup su ergenlikleri yaptiniz bacimsu, aglayarak mast yapmak falan neden yahu? Açıl gitsin olmazsa olmaz, olursa ne guzel olur.
ben birkac kere ona yeşil ışık yaktım yokladım aslında i love you demesem de ajfjjs
ikimizin de konustugu 3. bir dilde seni seviyorum dedim. aşkım falan da dedim hatta 😅
iliskiyi ilerletmek istese anlardım bence, en azından o da yoklayabilirdi. Bi keresinde de ben zaten senin beni sevdiginden daha cok seviyorum seni demistim. Ona da sadece gülümseyip cevap vermemisti 🫠
ama ciddi bi konusma hiç yapmadım tabii. reddedilme istenmeme kücük düsme korkusundan heralde. aman ali rıza bey tadımız kacmasın tarzı

ben birkac kere ona yeşil ışık yaktım yokladım aslında i love you demesem de ajfjjs
ikimizin de konustugu 3. bir dilde seni seviyorum dedim. aşkım falan da dedim hatta 😅
iliskiyi ilerletmek istese anlardım bence, en azından o da yoklayabilirdi. Bi keresinde de ben zaten senin beni sevdiginden daha cok seviyorum seni demistim. Ona da sadece gülümseyip cevap vermemisti 🫠
ama ciddi bi konusma hiç yapmadım tabii. reddedilme istenmeme kücük düsme korkusundan heralde. aman ali rıza bey tadımız kacmasın tarzı
Ay bilmiyorum ben boyle sehvetli ve mutlu iliskilerin ilerlemesi gerektigine inaniyorum, ten uyumu kolay bulunan birsey degil...

Yerel kanallardaki diziler yetmiyosa demek kendi dizinizi çekiyorsunuz.
iltifat olarak alıyorum tesekkür ederim sjsjs özelden fotomuzu atiyim isterseniz yakısıyo muyuz söylersiniz
Ay bilmiyorum ben boyle sehvetli ve mutlu iliskilerin ilerlemesi gerektigine inaniyorum, ten uyumu kolay bulunan birsey degil...
ben imkansız asklar icin yaratılmısım galiba 🥲

iltifat olarak alıyorum tesekkür ederim sjsjs özelden fotomuzu atiyim isterseniz yakısıyo muyuz söylersiniz

ben imkansız asklar icin yaratılmısım galiba 🥲
Tv dizilerinin rezalet olduğunu düşünüyorum açıkçası ve yakışıp yakışmamanız zerre kadar umurumda değil Allah mübarek etsin.
Sağlıksız, saplantılı ilişkiler
Sağlıksız evlilikler
Sağlıksız ve topluma karışamayan çocuklar
Sadece bunu diyorum
Hadi size iyi forumlar.

Tv dizilerinin rezalet olduğunu düşünüyorum açıkçası ve yakışıp yakışmamanız zerre kadar umurumda değil Allah mübarek etsin.
Sağlıksız, saplantılı ilişkiler
Sağlıksız evlilikler
Sağlıksız ve topluma karışamayan çocuklar
Sadece bunu diyorum
Hadi size iyi forumlar.
Ay soyle bicir bicir, gelis gidisli bi hikayede neden bu kadar negatiflestiniz anlamadim ben, cidden. Neyi kacirdim?

Back
X