444 0 333 Deki manyak robot!

Nevrestee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
112
1
116
istanbul
Merhana hanımlar. yine kredi kartımız ile ilgili bir sorun çıktı. 444 0 333 arıyoruzbir robot kadın çıkıyor. salak salak konuşuyor anca. müşteri temsilcisine bağlammam gerekiyor söylüyorum ama bir türlü bağlamıyor. kapattım telefonu en sonunda. gerçekten rezillik ya. :19: gıcık. sinir hastası olduk onun yüzünden. :47: garanti'yi bu hizmetinden dolayı çok tebrik ederim.
siz ne söylüyorsunuz? ne demem lazım? bir yardım edebilirmisiniz?

yaa sabırrrrr.....
:51:

Merhana hanımlar. yine kredi kartımız ile ilgili bir sorun çıktı. 444 0 333 arıyoruzbir robot kadın çıkıyor. salak salak konuşuyor anca. müşteri temsilcisine bağlammam gerekiyor söylüyorum ama bir türlü bağlamıyor. kapattım telefonu en sonunda. gerçekten rezillik ya. :19: gıcık. sinir hastası olduk onun yüzünden. :47: garanti'yi bu hizmetinden dolayı çok tebrik ederim.
siz ne söylüyorsunuz? ne demem lazım? bir yardım edebilirmisiniz?

yaa sabırrrrr.....
:51:

haklı müşteri hattı diye bişi var isterseniz oraya yazın. garantiyle çalıştığım dönemde bi sorunumu yazmıştım ve 2 3 saatte dönüş olmuştu. dönüş hem mail hemde tel ile idi.

ıyy bankalarla uğraşmak çok zor. :27: kolay gelsin. :6:

haklı müşteri hattı diye bişi var isterseniz oraya yazın. garantiyle çalıştığım dönemde bi sorunumu yazmıştım ve 2 3 saatte dönüş olmuştu. dönüş hem mail hemde tel ile idi.

ıyy bankalarla uğraşmak çok zor. :27: kolay gelsin. :6:

Saol. şuan hallettim en son edres değişikliği diyince bağladılar
:9: :9: inanın sorunumun cevabı beklediğimden kısa sürdü :44: ve şikayet edicek halim yokki. ben anca bağlanabildim şu temsilciye :27:

Back
X