45. Gün ve yumurtlama dönemine girmedim

Kzn22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
33
5
1
29
Merhaba arkadaslar iki hafta once doktora gittigimde tiroidit teshisi kondu 184 cikti tiroitim doktorum 3 ay boyunca cocugunun almasi zor dedi dahiliyedeki doktor ilac vermedi 3 ay sonra kontrole cagirdi kadin dogym doktorum da vitamin verdi simdi ustunden 2 hafta gecti bende toz pembesi seklinde uc gundur azicik akinti oluyor bel agrisi ve bugunde bi anda mide bulantisiyla kusma oldu. Test yaptim negatif cikti acaba erken mi daha idrar testinde sonucu görmem icin hamile olabilir miyim?

Son düzenleme:
Yumurtlama döneminde şeffaf akintim oluyor olmadı o bu ay

İyide her ay olmayabilir o akıntı bu bir belirti değil ki bence

Bende her ay oluyordu ama
Ama diyorum ya her zaman olmak zorunda değil ki belki havadan şundan bundan etkilendi . Acaba testler var ya takip için onları kullanmalısın bence

Ben de aynısı var adet günüm 20gün gecti kist varmış adet söktürücü verdi doktor . Doktora gidin bence

Daha 2 ay önce gittim doktora iltihap var dedi ilaç verdi geçti o sonra
Ben de aynısı var adet günüm 20gün gecti kist varmış adet söktürücü verdi doktor . Doktora gidin bence
Daha 2 ay önce gittim yara var diye ilaç verdi geçti sonra o

Kist bir anda oluyor zaten benim de geçen ay yoktu kist bu ay çıktı. Yumurta çatlamayinca o kiste dönüşüyormuş. Beta hcg yaptırdınız mi. Geç döllenme olabilir. Ben adet söktürücü kullandım hap bitti bes gün oldu adet gelmedi. Geç döllenme mi diye düşünüp duruyorum ben de. Test yapıyorum sürekli

Kist bir anda oluyor zaten benim de geçen ay yoktu kist bu ay çıktı. Yumurta çatlamayinca o kiste dönüşüyormuş. Beta hcg yaptırdınız mi. Geç döllenme olabilir. Ben adet söktürücü kullandım hap bitti bes gün oldu adet gelmedi. Geç döllenme mi diye düşünüp duruyorum ben de. Test yapıyorum sürekli

Ne kadar süre çatlamayınca kist oluyor ? Endişelendim şimdi bi hafta daha bekleyip doktora mı gitsem acaba 47. Gunumdeymisim adet olmayalı

Sağ göğsümde de sürekli bi ağrı var dünden beri akşamları başlıyor sadece

Benim normalde 28subatta olması gerekiyordu bugüne kadar olmadı henuz. Yani son adetimden bu yana 50gün falan gecmis. Ben doktora 13 martta gorundum. O zaman belli oldu kist. Bence önce kan testi yapın eğer negatifse mutlaka kadin doğuma görünün. En azından bir sorun varsa tedavisine başlarlar. İnsallah hamilesinizdir ben cok heyecanlanmıştım hamileyim diye. Bekleyip hayal.kırıklığı yaşamak daha kotu

Kist ilebir hamilelik belirtileri aynı göğüs hassasiyeti mide bulantısı halsizlik kasik ağrısı. Benim hala gecmedi ilac ise yaramadi sanirim. Doktor üç ayda anca gecer dedi.

Kist ilebir hamilelik belirtileri aynı göğüs hassasiyeti mide bulantısı halsizlik kasik ağrısı. Benim hala gecmedi ilac ise yaramadi sanirim. Doktor üç ayda anca gecer dedi.

Geçmiş olsun size de geçen adetimi 50. Gün-de olmuşum vi hafta daha bekleyip bende gideyim doktora en iyisi :bicak:

Benim normalde 28subatta olması gerekiyordu bugüne kadar olmadı henuz. Yani son adetimden bu yana 50gün falan gecmis. Ben doktora 13 martta gorundum. O zaman belli oldu kist. Bence önce kan testi yapın eğer negatifse mutlaka kadin doğuma görünün. En azından bir sorun varsa tedavisine başlarlar. İnsallah hamilesinizdir ben cok heyecanlanmıştım hamileyim diye. Bekleyip hayal.kırıklığı yaşamak daha kotu
Acaba bi gebelik testi daha mı alsam geçen hafta yaptım negatifti

Back
X