- 18 Kasım 2015
- 7
- 5
- 6
- 32
Merhaba arkadaşlar yaşım 22.
72 kiloyla başladığım bu diyet listemle bugün 63 kilodayım. Hedefim 55.
Zayıflamak istiyorsanız ilk önce hırs yapacaksınız, iradeniz olacak ve en önemlisi diyet listesindekilerin dışında hiçbir şey yemeyeceksiniz.
Sizlere de zayıflama konusunda yardımcı olmak için uyguladığım diyeti paylaşmak istiyorum.
İşte diyet listem:
1. Gün
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, omlet, 1 dilim peynir, 3-4 adet zeytin
Öğle: 3 adet galete çubuğu
Akşam: 1 kase sulu yemek, 1 su bardağı yoğurt (yağsız)
Gece: 1 porsiyon meyve (1 adet elma gibi)
2. Gün
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3-4 adet zeytin
Öğle: 1 fincan türk kahvesi
Akşam: 1 tabak tavuk salatası
Gece: 1 porsiyon meyve
3. Gün
Sabah: 1 adet activia kahvaltı zamanı
Öğle: 3 adet burçak
Akşam: 1 kase sulu yemek, 1 bardak yoğurt
4. Gün:
Sabah: 2 dilim kepek ekmeğine peynir ve domates, 3-4 adet zeytin diğer öğünlerim hemen hemen aynı.
Daha sonra en başa dönüp yiyorum. Sabahları 2 gün normal kahvaltı yapıp 3. gün activia yiyorum. Yani 2 haftada 5 adet activia yemiş oluyorum. Öğlenleri bir gün kahve içtiysem diğer gün galete ya da burçak (ikisinden de 3 adet) yiyorum.
-Günde 3 lt su iciyorum. Su gerçekten tok tutuyor.
-Abur cubur, çikolata, cips, çerez yemiyorum, asitli içecekler içmiyorum.
-Makarna, pilav (bulgur dahil), kızartma (her çeşit) yemiyorum.
-Her gece yatmadan yarım bardak yarım yağlı süt içiyorum.
-Meyve olarak muz, armut dışında her meyveden 1 porsiyon olacak şekilde yiyorum. (Yarım elma, yarım mandalina gibi)
-Günde en az 2 bardak yeşilçay, 1 bardak rezene çayı içiyorum.
-Haftada bir maydanoz suyu içiyorum. (Maydanozları saplarıyla birlikte kaynatıyorum)
Bu diyeti uygulayalı 45 gün oldu ve 9 kilo gitti. Bi 8 kilom daha var hedefe ulaşasıya kadar devam.
72 kiloyla başladığım bu diyet listemle bugün 63 kilodayım. Hedefim 55.
Zayıflamak istiyorsanız ilk önce hırs yapacaksınız, iradeniz olacak ve en önemlisi diyet listesindekilerin dışında hiçbir şey yemeyeceksiniz.
Sizlere de zayıflama konusunda yardımcı olmak için uyguladığım diyeti paylaşmak istiyorum.
İşte diyet listem:
1. Gün
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, omlet, 1 dilim peynir, 3-4 adet zeytin
Öğle: 3 adet galete çubuğu
Akşam: 1 kase sulu yemek, 1 su bardağı yoğurt (yağsız)
Gece: 1 porsiyon meyve (1 adet elma gibi)
2. Gün
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3-4 adet zeytin
Öğle: 1 fincan türk kahvesi
Akşam: 1 tabak tavuk salatası
3. Gün
Sabah: 1 adet activia kahvaltı zamanı
Öğle: 3 adet burçak
Akşam: 1 kase sulu yemek, 1 bardak yoğurt
4. Gün:
Sabah: 2 dilim kepek ekmeğine peynir ve domates, 3-4 adet zeytin diğer öğünlerim hemen hemen aynı.
Daha sonra en başa dönüp yiyorum. Sabahları 2 gün normal kahvaltı yapıp 3. gün activia yiyorum. Yani 2 haftada 5 adet activia yemiş oluyorum. Öğlenleri bir gün kahve içtiysem diğer gün galete ya da burçak (ikisinden de 3 adet) yiyorum.
-Günde 3 lt su iciyorum. Su gerçekten tok tutuyor.
-Abur cubur, çikolata, cips, çerez yemiyorum, asitli içecekler içmiyorum.
-Makarna, pilav (bulgur dahil), kızartma (her çeşit) yemiyorum.
-Her gece yatmadan yarım bardak yarım yağlı süt içiyorum.
-Meyve olarak muz, armut dışında her meyveden 1 porsiyon olacak şekilde yiyorum. (Yarım elma, yarım mandalina gibi)
-Günde en az 2 bardak yeşilçay, 1 bardak rezene çayı içiyorum.
-Haftada bir maydanoz suyu içiyorum. (Maydanozları saplarıyla birlikte kaynatıyorum)
Bu diyeti uygulayalı 45 gün oldu ve 9 kilo gitti. Bi 8 kilom daha var hedefe ulaşasıya kadar devam.