Sünnet 45.günde olduda bitti maşallah

Posedion

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
4.364
6.676
398
merhaba teyzelerim ben tam 45 günlükken erkek oldum:nazar: doğduğumda sünnet derimin ucu darmış dr teyzem öyle söyledi ve ben çok rahatsız oluyordum çişimi yaparken dr teyze kırkı çıksın öyle sünnet ettirin dedi veee annemle babam gün saymaya başladı...kırkıncı güne gelindiğinde annemin migren ağrısı tutmuştu ve dışarı çıkamadık sonra anneanneme haber verdik gel dedik..sonra randevu aldık sünnetçi dededen annem bu dr çok iyi dedi Türkiye'nin ilk çocuk cerrahlarındanmış ve klasik yöntemle sünnet ediyormuş...günler benim için heyecanlı geçti nede olsa bu işin sonunda erkek olmak vardı veee beklenen gün geldi..cumartesi günü sabah 11:00 de randevumuz vardı hastaneye vardığımızda 11:25 ti çünkü yine trafik vardı..annem haftasonu sabahında trafik olmaz dedik bu ne ya üfff dedi çok heyecanlıydı ve korkuyordu hemen gözlerimi açtım anneme baktım korkma dedim ona acımayacak ve gözlerimi tekrar kapattım..enerjiye ihtiyacım vardı...sünnetçi dede pipime baktı oooo bu ne kadar kapalı bir pipi ucu dedi ve iğne yaptı azıcık ağladım ama başka hiiçç ağlamadım.sonra pipimle oynamaya başladı yapışıklıkları açtı ve beklediğim an geldi tam başlayacaktı ki benim çişim geldi dr dedenin üstüne yapıverdim:1:annem hemen ıslak mendil verdi çok komikti:1: neyse dr dede hemen sünnetimi yapıverdi 5 dk sürdü hiiiçç ağlamadım sünnet sırasında ...biraz hastanede odada bekledik sonra evimize geldik eve gelince benim ağrılarım oldu biraz ağladım annem hemen fitil verdi ve kucağında çuf çuf çuf çuf trencik şarkısını söyledi benim uykum geldi birazcık uyuyum dedim 3 saat uyumuşum:1:gözlerimi açtığımda anneannem bizdeydi ve ben sünnet olduğumu unutmuştum çoktan artık erkek olmanın keyfini çıkarıyordum annem bez bağlamadı bana o gün ve bende çişimi rahat rahat yaptım ooohh ferah ferah..bana kızmayın ama evi kirletmedim annem hasta alt bezi almış eczaneden hep ondan seriliydi..işteee benim sünnet olma hikayemde böyle:55:...ben sünnet oldum darısı diğer tüm erkek kardeşlerime abilerime:55:

ayyyyyy yerim ben seni ne tatlı anlatmışsın canım benim geçmiş olsun erkekliğe ilk adımı attın hadi hayırlısı............

geçmiş olsun minik erkek :))

benim oğlumda inmemiş testisten ameliyet olucam nazrkoz almışken sünnette olsun dedi doktor bakalım heyecanlıyım ve çok korkuyorummm of offf

yavrumm yerim seniiiii kıyamam ağlamışşşşş
vatana millete annene babana hayırlı bir erkek ol inşallah
nazar değmesin kuzuyaaa:nazar:

geçmiş olsun minik erkek :))

benim oğlumda inmemiş testisten ameliyet olucam nazrkoz almışken sünnette olsun dedi doktor bakalım heyecanlıyım ve çok korkuyorummm of offf
geçmiş olsuncanım şimdiden korkma Allah'ın izniyle çok acımadan sıkıntı çekmeden atlatırsın...
yavrumm yerim seniiiii kıyamam ağlamışşşşş
vatana millete annene babana hayırlı bir erkek ol inşallah
nazar değmesin kuzuyaaa:nazar:

ayyyyyy yerim ben seni ne tatlı anlatmışsın canım benim geçmiş olsun erkekliğe ilk adımı attın hadi hayırlısı............

teşekkürler :17:

geçmiş olsun küçük adam :71:
bu yazıyı sünnetten korkan diğer küçük beyler duyunca eminim onlarda tam erkek olmak için hastaneye koşacaklardır :1::1:

geçmiş olsun küçük adam :71:
bu yazıyı sünnetten korkan diğer küçük beyler duyunca eminim onlarda tam erkek olmak için hastaneye koşacaklardır :1::1:

teşekkür ederiz teyzesi..inşallah herkes en az yorgunlukla atlatır bu sünnet olayını:emir_bebek: biz hiç yorulmadık çok şükür..

ayyyy ne güzel anlatmissin

bende bir erkek bebek bekliyorum insallah, ay okurken gözlerim doldu :43:kendimde düsündüm hemen, burdaki yazilari okuduktan sonra bizdemi dogduktan sonra yaptirsak diye düsünmeye basladim.

bebegini allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah
:21:

geçmiş olsun darısı benim minik alperimin başına. yazıyı okurken çok duygulandım.benim oğlumda 67 günlük henüz bizde cumartesi öğleden sonra için randevu aldık. idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. dr da en iyisi sünnet ettirmek dedi. aslında doğar doğmaz ettircektik de sütüm gelmediği için erteledik. kısmet şimdiyeymiş.hiç de kıyamıyorum.bakalım ne olcak.

Back
X