Merhaba kızlar...agustosta evleneceğim nasipse zorlu süreçlerden geçtim annem nişanlımı sevemedi istemedi ben 37 o 40 yaş bizi karşısına alıp ayrılın bile dedi çok şey yaşadık ayrılmadık nişanımızı yaptık nişanlım daha önce boşandı çocuk yok ailem bu konudada çok üstüne gitti sorguladı eski eşini arayıp konuşmak dahi istediler...ben nişanlımla tanışmadan önce bi beyaz A4 kagıdına nasıl bi eş aradığımı yazıp denize atmıştım

bunu sosyal medyada birinden duyup yaptım baya baya yazdım ve demiştim ki yaşım ilerledi evlenip boşanmış olabilir ama çocuğu olmasın demiştim boyu posu herseyi karakteri aynı o kagıda yazdığım dilediğim adam bunu onu tanıdıkça farkettim... ailesimden ayrı tek başına yaşayan en azındam bi arabası olan demiştim o bile tuttu

tavsiyedir inanarak yapabilirsiniz

annemle tanıştırdım annem biraz dediğim dedik kendi doğrularını kabul ettirmeyi sever 2 kız kardeşim de benzer zorluk yaşadı evlenirken kardesim genç evlendi ablamda onların eşleri içinde olumsuzdu onlarda zorluk çekti sıra bende sanırım nişanlı iken bile rahat görüşemiyordum ... bir keresinde görüştüğümü biliyordu beni aradı akşamdı saat nerdesin dedi söyledim sabahtır dısardasın dedi vs.sonra nişanlımı istedi tele verdim abu kadar uzun görüşmeyin 2 3 saat yetmiyor mu dedi...nişanlıma ... annem mesafeyi sever yakınlık kurmaz diğer 2 eniştemede öyle ilk evlenme teklifi aldım anneme söyledim tebrik dahi etmedi alınan yüzüğe laf etti...bugün nişanlıma gittim ailesi geldi ona abla anne uzakta yaşıyo...onlarla keyifli sohbetediyorum yabancılık çekmiyorum...ama annem hiç mutluluğumu görmedi... ve ben anneme baglıyım ...nişanlımla görüştüğümde annem aradığında paniklerim ne diyeceğim diye çünki biliyorum ki uzun görüşmeme izin vermiyor onla yakışmadığımı düşünüyor denk olmadığımı düşünüyor... ben mutluyum öyle düşünmüyorum... ben gibi durumda olan var mı