• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 yaş üstü erkeğin anne ile yaşaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.779
388
45
Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?

Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz

Kisiye gore degisir.Bunun yasla alakasi yok.
Annenin evlat uzderinde kurdugu tahakkum ve oglunun saglikli karar alma konusunda cektigi sıkıntılarla alakasi var.
Su forumdaki kadinlarin neredeyse %40'i kocalarinin Kv'nin almis oldugu yanilis kararlara yada hatali davranislarina tepki gostermemesinden cekiyor.
Ozetle yas degil,kisilik..

Türkiye'de genel olarak bekar kadın ya da erkek ailesi ile yaşar.
Uzak şehre taşınmışsa işi gereği yalnız yaşıyor insanlar.
Ben aynı ilde ayrı eve çıkan bekar erkek yada kadın pek gormedim ya maddi ya manevi olarak.
Bu da kültürle alakali bizim ülkemizde.
Belki metropol sehirlerde vardir tek çıkan.

Türkiye'de genel olarak bekar kadın ya da erkek ailesi ile yaşar.
Uzak şehre taşınmışsa işi gereği yalnız yaşıyor insanlar.
Ben aynı ilde ayrı eve çıkan bekar erkek yada kadın pek gormedim ya maddi ya manevi olarak.
Bu da kültürle alakali bizim ülkemizde.
Belki metropol sehirlerde vardir tek çıkan.
Hele bu hayat pahaliliginda imkansız gibi

Deneyimim olmadi ama 45 sene annesinin dibinde geçmiş evlilikte zorlanabilir diye dusunurdum. O adamla bağ kuramazdim diye dusunuyorum onu oradan kopartmak imkansiza yakin.

Çok geç yaşta evlenen adamlarin hepsi demeyeyim de çoğu bence biraz daha genç evlenenler kadar bağli olmuyor zaten bence.
Birbirinin gençliğini, olgunluğunu vs birlikte yaşamak başka yaşlanmaya ramak kala hayatina girmek başka olur diye dusunuyorum bi de adam annesiyle yaşamaya alişmişsa tuz biber iyice. Ben uzaktan boyle dusunurdum.

Deneyimim olmadi ama 45 sene annesinin dibinde geçmiş evlilikte zorlanabilir diye dusunurdum. O adamla bağ kuramazdim diye dusunuyorum onu oradan kopartmak imkansiza yakin.

Çok geç yaşta evlenen adamlarin hepsi demeyeyim de çoğu bence biraz daha genç evlenenler kadar bağli olmuyor zaten bence.
Birbirinin gençliğini, olgunluğunu vs birlikte yaşamak başka yaşlanmaya ramak kala hayatina girmek başka olur diye dusunuyorum bi de adam annesiyle yaşamaya alişmişsa tuz biber iyice. Ben uzaktan boyle dusunurdum.
Ben öyle düşünmezdim çünkü ev içi bilinmiyor annenin mi sözü geçiyor 45 yaşındaki adamın mi belli değil
Aynı ev içinde yaşıyor diye o evden çıkması annesinden kapamamasi yada kendine yeni hayat kuramaması zor neden olsun
Severse hayatini birleştirecegi biri olursa o ev sarayda olsa gider
Yani uzaktan birileri hakkında ahkam kesmeye ne merakliyiz herkesin hayatini bilmeden böyledir şöyledir demek ne kadar kolay

Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?

Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz

Bunun pek çok sebebi olabilir. İlerisi için para biriktiriyor olabilir mesela. Veya ayrı bir evin yükümlülüğü ağır geliyordur. Yemeği yapılsın, yaşadığı yer temiz ve düzenli olsun istiyordur ama bunlar için enerji harcamak istemiyordur. Veya annesine çok bağlıdır, annesiyle aynı çatı altında yaşamak ona mutluluk veriyordur.

Ben bekar bir kadın olsam ailemle yaşamayı tercih etmezdim. Kendi dünyam, kendi düzenim, kendi kurallarım olsun isterdim. Ama bu benim tercihim. Farklı bir tercih yapan birini yadırgamazdım.

Bu kişiyle ilgili endişeleriniz varsa annesiyle birlikte yaşamasından bağımsız olarak eldeki diğer verileri incelemeniz lazım.

Ben öyle düşünmezdim çünkü ev içi bilinmiyor annenin mi sözü geçiyor 45 yaşındaki adamın mi belli değil
Aynı ev içinde yaşıyor diye o evden çıkması annesinden kapamamasi yada kendine yeni hayat kuramaması zor neden olsun
Severse hayatini birleştirecegi biri olursa o ev sarayda olsa gider
Yani uzaktan birileri hakkında ahkam kesmeye ne merakliyiz herkesin hayatini bilmeden böyledir şöyledir demek ne kadar kolay

"Siz neler düşünüyorsunuz?"

Diye sormuş konu sahibi. Ben de "uzaktan boyle dusunurdum" yazdim. Benim dusuncelerim yazarim ve yazacagim size ne yahu?

Merhaba,

Siz neler düşünüyorsunuz
İlk tercihim olmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X