• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 yaş üstü erkeğin anne ile yaşaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi hayatı kendi kararı. Kime ne, size ne? Bu kadar veriden bir insanın kişiliği hakkında yorum yapılmaz. Şu etiketleme olayından vazgeçin artık, çok çirkin.
Tek veriden insan değerlendirmek çok acımasızca. Hatta "İlk görünüş, izlenim çok önemlidir, insanlar sizle ilgili nerdeyse son kararını verir." anlayışından bile rahatsız olurum. İnsanı bir süreçte değişik halleri ile tanımak lazım.

Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?

Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz
Bekar adam, ailesiyle yaşaması gayet normal. Maddi veya manevi sebepleri olabilir. Tanımak istiyorsanız beraber konuşun, biraz vakit geçirin. Dürüstlükle endişelerinizi paylaşın.

45 yaşından sonra evlenip de aile evinden kopabilmesi imkansız geliyor bana

Annesinin düzeniyle sizin düzeninizi, yemeklerinizi, temizliğinizi kıyaslar durur

Aile evinde 45 yıldır paşa gibi muamele gördüğünden evlilikte de hiçbir işe elini sürmez

Ve en önemlisi de sürekli annemlere gidelim oturalım muhabbetleri döner, gitmek istemeyince kavga çıkarır…

Ben sağlıklı bulamadım

45 yaşından sonra evlenip de aile evinden kopabilmesi imkansız geliyor bana

Annesinin düzeniyle sizin düzeninizi, yemeklerinizi, temizliğinizi kıyaslar durur

Aile evinde 45 yıldır paşa gibi muamele gördüğünden evlilikte de hiçbir işe elini sürmez

Ve en önemlisi de sürekli annemlere gidelim oturalım muhabbetleri döner, gitmek istemeyince kavga çıkarır…

Ben sağlıklı bulamadım

Boşanmış ve annesine dönmüş yıllardır böyleymiş

Beyazıt Öztürk de annesiyle yaşıyor diye biliyorum. Annenin ve oğlunun akıl ve ruh sağlığına bakmak lazım bu durumda. Kimisi olgundur, bağımsızdır, kimisi hala 0-3 yaş döneminde takılı kalmıştır

Deneyimim olmadi ama 45 sene annesinin dibinde geçmiş evlilikte zorlanabilir diye dusunurdum. O adamla bağ kuramazdim diye dusunuyorum onu oradan kopartmak imkansiza yakin.

Çok geç yaşta evlenen adamlarin hepsi demeyeyim de çoğu bence biraz daha genç evlenenler kadar bağli olmuyor zaten bence.
Birbirinin gençliğini, olgunluğunu vs birlikte yaşamak başka yaşlanmaya ramak kala hayatina girmek başka olur diye dusunuyorum bi de adam annesiyle yaşamaya alişmişsa tuz biber iyice. Ben uzaktan boyle dusunurdum.

Bağ kuramıyorsun zaten cunku her lafın içinde annesi mutlaka geçiyor...Özgür değil tabiki aynı evde yasadıkları için annesi arıyor sürekli bişeyler istiyor

Boşanmış olması da üzerinde düşünülecek bir şey bence. Kadın genelde aldatma, şiddet olmadan boşanmaz bizim toplumda. Adam kadına bu tarz bir şey yapmış olmasın? Araştırdınız mı iyice?

Bosanmalarında annesi de etkili gibi duruyor...
Annesi tasvip etmiyormus kendi beğenip oğluna aldığı gelini

"Siz neler düşünüyorsunuz?"

Diye sormuş konu sahibi. Ben de "uzaktan boyle dusunurdum" yazdim. Benim dusuncelerim yazarim ve yazacagim size ne yahu?
Ben size yazmayın mi dedim ?nerde yazdım bunu yazın buyurun
Bende kendi düşüncemi yazdım

Size ne yahu ? Uslubunuz hoş değil hemde hiç hoş değil

Ben kendinin bile emin olmadığı kişiden bizler nasıl emin olalim annesinin yanında yaşıyor diye niye anneci olsun yada niye bir ilişki yaşamasın dedim

Ön yargılı olmak hoş değil
Sadece konu için değil genel için
Bunun karşılığı size ne mi ? Komik 🤣

Bosanmalarında annesi de etkili gibi duruyor...
Annesi tasvip etmiyormus kendi beğenip oğluna aldığı gelini
Konuyu dizi film gibi parca parca bölüm bölüm yazarsanız
Konunun içeriği değişir
Yada üyeler baktınız üstünüze geliyor diye konuya başka bir yol açmak içinde yazıyor olabilirsiniz
Konu basında asıl yazılması gerekeni sonradan yazmak böyle düşündürüyor
Mesela daha başka ne oluyor anne oğluna ne yapıyor iyice yazın ki millet anlasin

Ben size yazmayın mi dedim ?nerde yazdım bunu yazın buyurun
Bende kendi düşüncemi yazdım

Size ne yahu ? Uslubunuz hoş değil hemde hiç hoş değil

Ben kendinin bile emin olmadığı kişiden bizler nasıl emin olalim annesinin yanında yaşıyor diye niye anneci olsun yada niye bir ilişki yaşamasın dedim

Ön yargılı olmak hoş değil
Sadece konu için değil genel için
Bunun karşılığı size ne mi ? Komik 🤣

Ben dusuncemi yaziyorum siz ahkam kestiğimi soyluyorsunuz. Kendi uslubunuza bakin önce sonra neden o sekilde tepki verdigimi gorebilirsiniz. Ben öyle dusunmuyorum diyip beni elestirmenizde bir sikinti yoktu ta ki son cumlenizdeki "ahkam kesme" soyleminize kadar.
Bunu yazarsaniz boyle tepki veririm.

Ahkam kesmek başka, düşünceni yazmak baska çunku. Ben tamamen kendi dusuncemi yazdim ve ozellikle şöyledir boyledir dememeye dikkat ettim, benim dusuncelerim yazdim.

Burada yorum yazarken kimsenin hayatinin icine girmiyoruz, konudaki kişileri de tanimiyoruz bu durumda herkes ahkam kesiyor zaten forumca sabah aksam. Normal yani.

Boşanmış olması da üzerinde düşünülecek bir şey bence. Kadın genelde aldatma, şiddet olmadan boşanmaz bizim toplumda. Adam kadına bu tarz bir şey yapmış olmasın? Araştırdınız mı iyice?
Şiddetli geçimsizlik, içki, kumar, ilgisiz erkek, cinsel ve tinsel problemler... Aldatma hariç şiddeti bile tolere edip boşanmayanlar/boşanamayanlar var.

Bir de kendi hemcinslerimizden kaynaklanan boşanmalar var, burası KK diye pek gündeme gelmiyor ama kadının haksız olduğu durumlar da var.

Ön yargı oluşmadan iyice araştırmak lazım. Neyse konu sahibi çözülüyor.😀

Ben dusuncemi yaziyorum siz ahkam kestiğimi soyluyorsunuz. Kendi uslubunuza bakin önce sonra neden o sekilde tepki verdigimi gorebilirsiniz. Ben öyle dusunmuyorum diyip beni elestirmenizde bir sikinti yoktu ta ki son cumlenizdeki "ahkam kesme" soyleminize kadar.
Bunu yazarsaniz boyle tepki veririm.

Ahkam kesmek başka, düşünceni yazmak baska çunku. Ben tamamen kendi dusuncemi yazdim ve ozellikle şöyledir boyledir dememeye dikkat ettim, benim dusuncelerim yazdim.

Burada yorum yazarken kimsenin hayatinin icine girmiyoruz, konudaki kişileri de tanimiyoruz bu durumda herkes ahkam kesiyor zaten forumca sabah aksam. Normal yani.
Önce size ne 🤣sonra ahkam kesme
Ben demisim bide ahkam kesme diye
Vay be
Oysa siz düşüncenizi yazdınız bende ahkam kesme dedim öyle mi 🤣ne güzelde kelimelerle oynuyorsunuz ne güzelde demedigim bir şeyi evirip çevirip olmadık anlam yükleyip yazıyorsunuz🤣 bundan ne çıkaracaksınız acaba

Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?

Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz
Açıkçası ekonomik sebeplerden ötürü bende ailemle yaşamayı tercih ederdim. Çok eksik anlatmışsınız konuyu. Genel bir yorum yaptım o yüzden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X