- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.337
- 63
- 37
- Konu Sahibi vesikaliyarim
- #21
Tek veriden insan değerlendirmek çok acımasızca. Hatta "İlk görünüş, izlenim çok önemlidir, insanlar sizle ilgili nerdeyse son kararını verir." anlayışından bile rahatsız olurum. İnsanı bir süreçte değişik halleri ile tanımak lazım.Kendi hayatı kendi kararı. Kime ne, size ne? Bu kadar veriden bir insanın kişiliği hakkında yorum yapılmaz. Şu etiketleme olayından vazgeçin artık, çok çirkin.
Bekar adam, ailesiyle yaşaması gayet normal. Maddi veya manevi sebepleri olabilir. Tanımak istiyorsanız beraber konuşun, biraz vakit geçirin. Dürüstlükle endişelerinizi paylaşın.Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?
Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz