• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 yaş üstü erkeğin anne ile yaşaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durduk yere ayrı evde yaşayan da çapkındır o zaman. Ne alaka yabancı dizileri izleye izleye böyle fikirler ürüyor başınızda :) aile evi gibisi var mı? Kira yok elektirik su faturası yok, yemek hazır mis gibi ha evet sevgili ile evde buluşamazsın o da olmasın zaten niyeti olan evlenir beraber yaşayacağına

Durduk yere ayrı evde yaşayan da çapkındır o zaman. Ne alaka yabancı dizileri izleye izleye böyle fikirler ürüyor başınızda :) aile evi gibisi var mı? Kira yok elektirik su faturası yok, yemek hazır mis gibi ha evet sevgili ile evde buluşamazsın o da olmasın zaten niyeti olan evlenir beraber yaşayacağına

45 yaşindaki adamin kira, fatura, mutfak ödemeyip butun parayi cebine atip aile ustunden gecinmesi normal mi ki? 😬

Benim eşim aile evinde yasadigi zamanlarda fatura, mutfak evin her ihtiyacini karsiliyormuş mesela. Evleri kira değil, olsa eminim öderdi veya ortak olurdu eminim. 😬

İş hayatina yeni girmiş gencin parasini bir sure ayirmasi bir nebze tamam da koskoca adam/kadin biyerden sonra ev giderlerine ortak olmali sanki

Bişeyler gördünüz de mi endişe ediyorsunuz genel profilin dışında diye mi ön yargılarınız var orasını anlayamadım.

Eğer ikincisi ise zaman verin tanıyın, şöyle olur böyle olur diyenlere de bakmayın. Dedikleri gibi olabilir de ama bu kanıya kendiniz tanıyarak varın derim ben.

Hayatın herkes için oku işe gir 20-25'de evlen çizgisinde ilerlemesi gerekmiyor, herkesin farklı hikayesi var. Kimi insan kendi küçük dünyasından başka örnek bilmez ona göre yorum yapar o yüzden siz objektif yaklaşmaya çalışın.

Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?

Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz
Ne adammış arkadaş, unutmadınız mı daha? Yıllardır aynı yerdesiniz, hiç mi karşınıza başka birileri çıkmıyor, ya da çıkanlar hep mi aynı model? Öyleyse sorun zaten tam olarak burda.

Babası hayatta değil...Tamamen ortak hayat ve bırakmayı da düşünmüyor gibi...
Ne yapsın tamamen atsın mı anasını, bunca yıllık yoldaşını? Ben de olsam annemi bırakmam ve yakın yaşarım, aradaki dengeyi kurabildikten sonra sıkıntı olmaz.

Ne adammış arkadaş, unutmadınız mı daha? Yıllardır aynı yerdesiniz, hiç mi karşınıza başka birileri çıkmıyor, ya da çıkanlar hep mi aynı model? Öyleyse sorun zaten tam olarak burda.
Vesikalı yarimdiye bi nick ne bekliyorsun hxjdjdj

Ee bekarsa ne gibi tuhaflık varki?
Benim oğlum o yasa geldiğinde bekarsa benimle yaşasın isterim . Parasını biriktirsin karnına sağlıklı yiyecek girsin ve temiz temiz evde yaşasın isterim. Oğlum isterse tabi.

Bence gobek bagi kesilememis anakuzusudur. 2 lafindan 1 tanesi annem soyle der, annem olsa boyle yapar vs. diye devam ediyordur. Haksiz miyim?

Tam oyle demese de günlük planlarında hep anne lafı var...mesela bulusucaz, annemin acil dediği alınqcaklar vqr ancak onları alıp sonra gelebilirim falan gibi...boyle detay vermese de olurdu yani bunlardan irite oldum

Merhaba,
Hiç karşılaştınız mı 40-45 üstü olup annesiyle yaşayan erkekle hiç ilişki girişiminiz oldu mu, aşılabildi mi? Ya da sizce bu normal mi?

Ben boyle bi erkekle tanısmıstım ama çok zor geldi bana...Annesiyle artık kopmayacak bağ vardı...
Siz neler düşünüyorsunuz
Hayırlı evlattir. Ama iyi eş olur mu bilemem.

avrupa veya amerika da pek olağan değil ancak burası türkiye. ekonomi malum. yaş fark etmeksizin çoğu bekar insan için anne babayla yaşamak her açıdan daha avantajlı. benim için soğuma sebebi olmazdı.

Ne diyosun? Bu aynı adam değil baskasıyla tanıstım onun da durumu bu. Ben çwkiyorum kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X