• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Ne kadar ayıp terbiyesiz, siz moral bozmayın ağzı olan konuşuyor maalesef
Adet olmasam zaten tüp bebek yaptıramazdım ki.Çok içerledim.Eşim de dışarda bekliyordu beni.Kendisine anlatınca çok kızdı.Doktorun sana öyle davranmasına nasıl izin verdin dedi.Gerçekten kendisi doktorun tavrını görseydi olay çıkarırdı.Olumsuz konuşan çok insan var ama işimiz Allah a kalmış.

Kızlar tüp bebek tedavisi için adetin 2.günü kan vermiştim ve e2 değerim 39 çıkmıştı.Doktor klomen başlattı.Bittikten sonra e2 değerim artış gösterdi sürekli.İlk gün 60 sonra 84 sonraki tahlillerde 155 ve en son 270 çıktı.Yükselmesi yumurtanın büyüdüğü anlamına geliyormuş.Ama ultrasonda ilk gün yumurta görünmedi ikinci gün sol tarafta 10 ml bir yumurta görüldü.İstanbuldaki doktorum da değerin yükselmesi canlı bir folikül anlamına geliyor dedi ve İstanbul a çağırdı kendim göreyim dedi.Okul işlerim olduğu için gidemedim bir sonraki aya kaldı 😞Kaç gündür karnım ve kasıklarım ağrıyor.Klomen yan etki mi yaptı acaba.Kullanan bilgi sahibi olan var mı aranızda.

Doktor ne dedi yada embriyolog tutunma şansı fln konusunda siz neler yediniz içtiniz rahmi hazırlamak için nasıl ilaçlar kullandınız benim embriyolog çözdürme durumunda sıkıntı olmazsa biz ikinci gün transferlerin bile tuttugunu gördük çok dedi
Embriyolog kalitesinin iyi olduğunu söyledi 8 hücreli. Ama tabi yinede rahime tutunma çok önemli. Ben avakado ve salata çok yedim ama ne yalan söyleyeyim hamur işleri çok seviyorum yapamadim

Embriyolog kalitesinin iyi olduğunu söyledi 8 hücreli. Ama tabi yinede rahime tutunma çok önemli. Ben avakado ve salata çok yedim ama ne yalan söyleyeyim hamur işleri çok seviyorum yapamadim
Benimkisi de öyle 8 hücreli ama dondurulduktan sonra çözülme de mühim dedi acıbademde opu oldum transferim de Orda olur, tutunma şansı olabilecek embriyo dedi ama rahim ve çözdürme önemli siz nerde yaptırdınız

Back
X