- Konu Sahibi happyjumpingbeans
Hayır canım ben Almanya'da yaşıyorum ve merkezim prensip olarak 45 yaş üstü tedavi yapmıyor Türkiye de yapılıyorTüp bebekte yaş sınırı olduğunu bilmiyordum.47 yim ben de.Bazen hiç uğraşmasam mı diyorum kendime![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım ben Almanya'da yaşıyorum ve merkezim prensip olarak 45 yaş üstü tedavi yapmıyor Türkiye de yapılıyorTüp bebekte yaş sınırı olduğunu bilmiyordum.47 yim ben de.Bazen hiç uğraşmasam mı diyorum kendime![]()
Hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımız sizinleKızlar bugün 3. gün embriyosu transfer oldum iyi kalite heyecandan duramıyorum içim kıpır kıpır inşallah sonu güzel olur![]()
Sağol canım benimHadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımız sizinle
Ne kadar ayıp terbiyesiz, siz moral bozmayın ağzı olan konuşuyor maalesef
Hayırla tutunsun inşallah canımKızlar bugün 3. gün embriyosu transfer oldum iyi kalite heyecandan duramıyorum içim kıpır kıpır inşallah sonu güzel olur![]()
Adet olmasam zaten tüp bebek yaptıramazdım ki.Çok içerledim.Eşim de dışarda bekliyordu beni.Kendisine anlatınca çok kızdı.Doktorun sana öyle davranmasına nasıl izin verdin dedi.Gerçekten kendisi doktorun tavrını görseydi olay çıkarırdı.Olumsuz konuşan çok insan var ama işimiz Allah a kalmış.Ne kadar ayıp terbiyesiz, siz moral bozmayın ağzı olan konuşuyor maalesef
Ayyy lütfen bana da haber verin benimde ağustos ta olacak dün 3. Embriyosu donduruldu yaş kaçtı sizinKızlar bugün 3. gün embriyosu transfer oldum iyi kalite heyecandan duramıyorum içim kıpır kıpır inşallah sonu güzel olur![]()
Veririm tabi canım ben 46 oldumAyyy lütfen bana da haber verin benimde ağustos ta olacak dün 3. Embriyosu donduruldu yaş kaçtı sizin
Maşallah hiç yaş mühim değil ol derse Rabbim olur ama beklemek zor değil miVeririm tabi canım ben 46 oldum![]()
Sağol canım zor vallahi beklemekMaşallah hiç yaş mühim değil ol derse Rabbim olur ama beklemek zor değil mi
Doktor ne dedi yada embriyolog tutunma şansı fln konusunda siz neler yediniz içtiniz rahmi hazırlamak için nasıl ilaçlar kullandınız benim embriyolog çözdürme durumunda sıkıntı olmazsa biz ikinci gün transferlerin bile tuttugunu gördük çok dediSağol canım zor vallahi beklemek![]()
Embriyolog kalitesinin iyi olduğunu söyledi 8 hücreli. Ama tabi yinede rahime tutunma çok önemli. Ben avakado ve salata çok yedim ama ne yalan söyleyeyim hamur işleri çok seviyorum yapamadimDoktor ne dedi yada embriyolog tutunma şansı fln konusunda siz neler yediniz içtiniz rahmi hazırlamak için nasıl ilaçlar kullandınız benim embriyolog çözdürme durumunda sıkıntı olmazsa biz ikinci gün transferlerin bile tuttugunu gördük çok dedi
Benimkisi de öyle 8 hücreli ama dondurulduktan sonra çözülme de mühim dedi acıbademde opu oldum transferim de Orda olur, tutunma şansı olabilecek embriyo dedi ama rahim ve çözdürme önemli siz nerde yaptırdınızEmbriyolog kalitesinin iyi olduğunu söyledi 8 hücreli. Ama tabi yinede rahime tutunma çok önemli. Ben avakado ve salata çok yedim ama ne yalan söyleyeyim hamur işleri çok seviyorum yapamadim