• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

41 yaşımdayım ben 10 folükül görünüyordu 5 tane toplandı bugün 6. Gün yine takip ediliyor hepsi 5, güne gitti ama a ve b seviyesinden olan 2 tane var ama genetik için şu an pek uygun durmuyor dedi yarın yine bakacaklar siz genetiğe gönderdiniz mi
Super folikul masallah benim de ilk yaptirdigimda 7olmustu bunda 2oldu doktor kaynaklı olduğunu düşünüyorum siz nerde yaptırdınız ve ilk mi amh kac sizin acaba

Super folikul masallah benim de ilk yaptirdigimda 7olmustu bunda 2oldu doktor kaynaklı olduğunu düşünüyorum siz nerde yaptırdınız ve ilk mi amh kac sizin acaba
Şişli Memorialde 5 toplandı 5 i de gitti 5, gün ama genetiğe gönderilecek seviyede değil dediler ne yapcam bilmiyorum bugün gidip görüşücem daha önce doğal yolla hamile kaldım ama gelişimi durdu o yüzden genetik göndermeden korkuyorum ama bir yıldır vitamin kullanıyorum kalite çok değişmedi en kalitelisi 3 ab

Şişli Memorialde 5 toplandı 5 i de gitti 5, gün ama genetiğe gönderilecek seviyede değil dediler ne yapcam bilmiyorum bugün gidip görüşücem daha önce doğal yolla hamile kaldım ama gelişimi durdu o yüzden genetik göndermeden korkuyorum ama bir yıldır vitamin kullanıyorum kalite çok değişmedi en kalitelisi 3 ab
5.gune gitti de niye o seviyede değilmiş anlamadım ne yaptılar peki embriyolari duruyor dimi memnun kaldınız mi genel olarak hastaneden

Back
X