45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Hanım efendi ben basimdandan geçeni yazdim . Artı hergun burda girip yazmıyorum msj gördüğüm yazılara yazdim. Kusura bakmayın burada demekki sizin kadar uzman değilim
Yazmayın işte olumsuz şeyler yazmayın kendinize saklayın o olumsuz negatif düşüncelerinizi şansımız az şansımız az 50defa aynı şeyi söylemişsiniz Allah bilir onu burda onu konuşmak için yokuz biz birbirimize destek olmaz umit vermek için varız

Yazmayın işte olumsuz şeyler yazmayın kendinize saklayın o olumsuz negatif düşüncelerinizi şansımız az şansımız az 50defa aynı şeyi söylemişsiniz Allah bilir onu burda onu konuşmak için yokuz biz birbirimize destek olmaz umit vermek için varız
Olumlu ya da olumsuz yazıp yazmamam çok bir şeyi değiştirmiyor Sonuçta burada Hayal yazacak değilim Her insanın bir evlat için yaptığı yıllarca bir mücadele var burada insanlar deneyimlerini yaşadıklarını yazacak ki herkesin her konuda bilgisi olabilsin yani burada Umut dağıtmak için yalan şeyler yazmaya gerek yok çünkü her insanın yaşadığı hikaye farklı Sonuçta ben de başka insanların yazdıklarını okuyorum onlar da olumsuz şeyler yaşamış ona göre doktoruma danışıyorum ha pardon bu arada size yazdığım için kusura bakmayın sizin dışınıza da İstediğim yere istediğim gibi yazarım size tanışıp akıl alacak değilim

Birbirimize destek olmak için burada değiliz En azından ben değilim Burada destek olunacak bir durum yok burada Tıp ve tedavisi sistemleri ve insanların yaşadığı gerçeklikler var yani burada insanlar birbirlerine hayale anlatarak destek olamaz gerçekçi konuşarak birbirinden fikir alarak doktoruna tüp bebek merkezine ya da alternatif tüp var buradan bir örnek alıp başvursun diye burada bu yazılar paylaşılıyor

Benim burada aradığım şey umut değil defalarca döneyip uzun yıllar da çocuk sahibi olamayıp daha sonra olanlardan bir fikir alabilmek hangi yolu deneyip evlat sahibi olduklarını öğrenebilmek Umut destek arasam ailem ya da bir psikologdan alırım destek burada olacak şey değil çünkü burada aradığım şey bilgi

Merhaba,
Bazılarımız sizin gibi alternatif yöntemler ve mevcut yöntemler hakkında bilgi sahibi olmak için var bazı kadınlarımız,bazılarımız ise kendi gibi birine denk gelip yaşadıklarını anlatma ve anlama ihtiyacı ile var. O yüzden herkes aynı yaklaşımla bakmayabilir siz yöntem bakarsınız diğer kadınlarımız duygusal ve manevi destek arayabilir bu platformda. Öncelikle geçmiş olsun. Zor dönemlerden geçmişsiniz. Hepimiz gibi. Bir kaç defa üst üste yazıdıgnız için cevap verme niteliğinde de olsa yada riskleri anlatma mahiyetiyle dahi olsa bildiğimiz şeyler. Ondan bahsediliyor aslında size. Çok ard arda yazmanıza anlam veremedik olumlu olumsuz biz herşey biliyoruz 40 yaş üstü ne olduğunu çünkü :) merak etmeyin. Burada gerçekleri anlatırken dayanışma daha ideali bizim için. Sadece okuyup geçmek yada bilgi aktarmaktan ziyade. Anlatmak istediğimiz budur.
Bu arada hoşgeldiniz ve umarım en kısa sürede kucağınız sağlıklı bebeğiniz ile mukafatlandırılır
Birbirimize destek olmak için burada değiliz En azından ben değilim Burada destek olunacak bir durum yok burada Tıp ve tedavisi sistemleri ve insanların yaşadığı gerçeklikler var yani burada insanlar birbirlerine hayale anlatarak destek olamaz gerçekçi konuşarak birbirinden fikir alarak doktoruna tüp bebek merkezine ya da alternatif tüp var buradan bir örnek alıp başvursun diye burada bu yazılar paylaşılıyor

Merhaba,
Bazılarımız sizin gibi alternatif yöntemler ve mevcut yöntemler hakkında bilgi sahibi olmak için var bazı kadınlarımız,bazılarımız ise kendi gibi birine denk gelip yaşadıklarını anlatma ve anlama ihtiyacı ile var. O yüzden herkes aynı yaklaşımla bakmayabilir siz yöntem bakarsınız diğer kadınlarımız duygusal ve manevi destek arayabilir bu platformda. Öncelikle geçmiş olsun. Zor dönemlerden geçmişsiniz. Hepimiz gibi. Bir kaç defa üst üste yazıdıgnız için cevap verme niteliğinde de olsa yada riskleri anlatma mahiyetiyle dahi olsa bildiğimiz şeyler. Ondan bahsediliyor aslında size. Çok ard arda yazmanıza anlam veremedik olumlu olumsuz biz herşey biliyoruz 40 yaş üstü ne olduğunu çünkü :) merak etmeyin. Burada gerçekleri anlatırken dayanışma daha ideali bizim için. Sadece okuyup geçmek yada bilgi aktarmaktan ziyade. Anlatmak istediğimiz budur.
Bu arada hoşgeldiniz ve umarım en kısa sürede kucağınız sağlıklı bebeğiniz ile mukafatlandırılı

Öncelikle mrb . Be. Msj lari ayrı ayrı zannettiğim için yazdım bir kaç defa çok fazla yazmadığım için ama sonuçta buda benim fikrim kimse de ben nasıl kimseye paylaşım hariç yorum yada elesti
Merhaba,
Bu arada hoşgeldiniz ve umarım en kısa sürede kucağınız sağlıklı bebeğiniz ile mukafatlandırılır
Merhaba ben mesajların farklı farklı olduğunu zannettiğim için farklı farklı yazdım mesajlara cevap Bunun dışında ben nasıl burada insanların fikirlerini yazdıklarını Sonuç olarak eleştirmiyorum bir başkasının da bunu yapmasını Doğru bulmuyorum 8 yıl yoğun olarak 5 yıldır bir evlat sahibi olmak için uğraşıyorum sizin fikrinize de saygı duyuyorum duygusal paylaşımlar destek oluyor olabilirler İnsanlar burada birbirlerine ama benim amacım burada duygusal paylaşım ve destek aramak değil benim gibi yıllarca bu mücadeleyi vermiş yıllarca birçok tedavisi sistemini denemiş En sonunda da kucağına evladını almış insanlardan hangi yolları hangi sistemleri denediğini öğrenmek Psikolojik destek ararsan ailemden eşimden bir psikologdan ve doktordan ararım burada duygusal aranacak bir durum yok burada bana göre ve HERKEZEDE SAYGI DUYUYORUM VE ELESTIRMIYORUM.

Merhaba,
Ben buradaki herkezi anlayabiliyorum kolay değil yıllarca uğraş her ay hayal kırığı yaşanıyor çok üzücü ve yıpratıcı bir surec zaman geçtikçe umutta azalıyor maalesef . Umarım Allah herkezi isteğine kavuştursun evlat sahibi yapsın.

Benim burada aradığım şey umut değil defalarca döneyip uzun yıllar da çocuk sahibi olamayıp daha sonra olanlardan bir fikir alabilmek hangi yolu deneyip evlat sahibi olduklarını öğrenebilmek Umut destek arasam ailem ya da bir psikologdan alırım destek burada olacak şey değil çünkü burada aradığım şey bilgi
Hayır bence siz sadece ve sadece olumsuz negatif enerjinizi birakmaya insanların ümitlerini yok etmeye girmişsiniz yazdıklarınız bunu gösteriyor acılarınızı paylaşıp tamam hadi dersiniz bir kez yas da etkili hanımlar vs diye ama yok defalarca şansımız yok şansımız yok yaptircam ama ümidim yok..biz de buraya terapi için girmiyoruz benzer yollarda kadinlar görünce insana moral oluyor fikir alışverişi vs..yoksa birbirimize ah canım yaptırdın ama şansın düşük çünkü yasımız böyle yumurtamiz kalitesiz neyse artık yaptir ama ümit yok demek için burda değiliz fark bu sizin yazdıklarınızla bizim burda olan muhabbetimizin

Hayır bence siz sadece ve sadece olumsuz negatif enerjinizi birakmaya insanların ümitlerini yok etmeye girmişsiniz yazdıklarınız bunu gösteriyor acılarınızı paylaşıp tamam hadi dersiniz bir kez yas da etkili hanımlar vs diye ama yok defalarca şansımız yok şansımız yok yaptircam ama ümidim yok..biz de buraya terapi için girmiyoruz benzer yollarda kadinlar görünce insana moral oluyor fikir alışverişi vs..yoksa birbirimize ah canım yaptırdın ama şansın düşük çünkü yasımız böyle yumurtamiz kalitesiz neyse artık yaptir ama ümit yok demek için burda değiliz fark bu sizin yazdıklarınızla bizim burda olan muhabbetimizin
Buradan moral bozacak bir şey söylemiyorum kendi yaşadıklarımı anlatıyorum bu süreçte Hayal mi anlatayım Evet buraya psikolojik terapi için girmiyorum benim durumumda olup da bir çözüm bulmuş ya da evladına kavuşmuş birilerini bulmak için ve hangi süreçleri yaşadığını öğrenmek için giriyorum artı burada yazılan şey yanlış bir şey değil 35 yaş üstü gitgide özellikle 40 yaş üstünde yumurta kalitesinin düştüğü söyleniyor ve bunu bu süreçleri yaşayan herkes biliyor zaten dediğim gibi tekrar söylüyorum Psikolojik destek arasaydı eşimden ailemden ya da bir psikologdan arardım Burada hepimiz Fikir alışverişi yapıyoruz durumumuza bir çözüm bulup bir evlat sahibi olabilir miyiz gerçekçi sınırlar dahilinde

Artı buraya moral bozmak için yazdığımı ve fake olduğunu söylüyorsunuz o zaman açtığım geçmişteki konulara da bir bakın burada verip bilmeden yorum yapmayın neye göre yorum yapıyorsunuz artı ben sizin yazdıklarınızı eleştirmiyorsam sizin de benim yazdıklarımı eleştirmenize gerek yok katılırsanız ya da katılmazsınız fikirlerime bu sizin kendi tercihiniz

Ben burada hanımlar Umudumuz yok gibi bir cümle çoğul kullanmadım Ben burada umudum fazla kalmadı yazdım Bence önce yazılanları İnsanlara böyle eleştiri yapmadan gereksiz iyi okuyun hesabımın fake hesap olduğunu iddia ettiğiniz gibi ben burada kendi şahsi yaşadıklarımı yazdım ne yapalım umudumun olup olmaması da ayrıca beni ilgilendirir ben kendi adıma konuştuğum için Kimseyi ilgilendirdiğinde fazla düşünmüyorum İnsanlar burada gerçekçi olarak yaşadıklarını yazacaklar ki birbirleriyle fikir istişaresi yapabilsinler ne yapacağım yaşadıklarımı yazmayıp da Hayal mi anlatacağım burada insanlara Sizin burada ne için olduğunuzu bilemem belki psikolojik yardım arıyorsunuzdur Belki hayal arıyorsunuzdur O da sizin sorunuz zaten beni ilgilendirmiyor artı ben orada çoğul kelime konuşmuyorum kendi şahsım adına konuşuyorum bu da beni ilgilendirir

Burada Gerçekçilik ve ciddiyet olursa ancak insanlar birbirlerinden fikir alabilir belki doktoruna danışabilir Belki farklı bir yol çizebilir ya da bu tarz şeyleri yaşayıp da Belki bir çözüm bulmuş insan da olabilir bir evlat sahibi olabilmek için bu işler psikolojik destekle Hayal anlatmakla olmuyor Gerçekçilik ile oluyor Allah nasip ederse zaten herkese evlat verecek Tabii ki de üzüleceğiz yıllarca deneyip deneyip de bir yere varamayınca Tabii ki de moralimiz bozulacak Tabii ki de Umudumuz kırılacak gayet de normal hani biz insanız ya bir de tıbbın gerçekleri var onlar da hayalle Karşılık gelmiyor birbirlerine Ben kimseye de umutsuz olun demiyorum sadece başımdan geçenleri anlattım yıllardır benim gibi olup da bir çözüm bulabilmiş bir insan var mı diye yazdım kimse Psikolojik destek vermek ya da Psikolojik destek almak için değil zaten bu burada bulunabilecek bir şey değil Her Neyse umarım Siz de dahil herkes istediğine kavuşur Allah herkese evlat nasip eder

Hayır bence siz sadece ve sadece olumsuz negatif enerjinizi birakmaya insanların ümitlerini yok etmeye girmişsiniz yazdıklarınız bunu gösteriyor acılarınızı paylaşıp tamam hadi dersiniz bir kez yas da etkili hanımlar vs diye ama yok defalarca şansımız yok şansımız yok yaptircam ama ümidim yok..biz de buraya terapi için girmiyoruz benzer yollarda kadinlar görünce insana moral oluyor fikir alışverişi vs..yoksa birbirimize ah canım yaptırdın ama şansın düşük çünkü yasımız böyle yumurtamiz kalitesiz neyse artık yaptir ama ümit yok demek için burda değiliz fark bu sizin yazdıklarınızla bizim burda olan

Artık ben burada Nasıl sizin yazdıklarınızı eleştirmiyorsan nasıl Sizinle yazıp ne yazmayacağınıza karar veremezsen benim ne yazıp yazmayacağıma da siz karar vermeyin lütfen

Ya yanlış anlamayın ama bende geç evlendim 38 ve 40 da çocuklarım oldu.ileri yaş olunca öyle bi sıkıntı yaşamadım . Yok devlet Hastanesi'ne git yok eğitim araştırma da da kaydın olsun vs korku dolu hamileliklerim oldu umarım ve sıkıntı yaşamadım şahsen .hani ben yaşamadım diye herkes aynı olacak değil .öğrendiğim beta degerin Düzenli artınca sıkıntı olmaması oldu öncesi bı düşüğüm vardı çünkü. Ayrıca ileri yaş sadece kadınlarda değil erkeklerde de biyolojik saat işliyor mesela 40 dan hemen sonra eşim de okadar sorun çıktı ki tekrar Bebek istesek zor dedi Dr umarım en hayırlı zamanda bebeğiniz olur
Merhaba konuyla alakasız bir şey sorscsğım. Şu an kaç yaşındssınız bilmiyorum ama bebeklere bakmaya enerjiniz var mı. Bende 40 olacağım ikinci bebeğim diğeri 8 yaşında ama kafayı yemek üzereyim.

Artık ben burada Nasıl sizin yazdıklarınızı eleştirmiyorsan nasıl Sizinle yazıp ne yazmayacağınıza karar veremezsen benim ne yazıp yazmayacağıma da siz karar vermeyin lütfen
Ayy yine iç karartıcı şeylerle doldurmussunuz burayı neyse hanımefendi ben anlatamıyorum galiba ya da siz anlayamıyorsunuz bosverdim ben daha muhatap olmayacağım

Arkadaşlar asla umutsuz olmayın ben 39 dum 2 yıl uğraştım ikinci çocuk için ki ilki doğal olmuştu. İkinci hiç düşünmedim 8 yıl sonra kafama bir şey dank etti ikinci çocığu düşündüm. 2. Transferde tuttu çokta rahat bir hamilelik yaşadım. Şimdi 40 yaşındayım. Bebek 2 aylık. Ama asla enerjim yok bakma hevesim bile yok o ayrı. Ben pişmanım inanın bi yaştan sonra bebek bakmak çok zor. Tam en güzel en sakin olacağınız yıllarınızda sürekli bi koşuşturma. Eşimde 44 yaşında oda pişman ama çaktırmıyor. Ama tabi ilk kez anne olacaksınız hakkınız akışına bırakın olacak eminim.

Arkadaşlar asla umutsuz olmayın ben 39 dum 2 yıl uğraştım ikinci çocuk için ki ilki doğal olmuştu. İkinci hiç düşünmedim 8 yıl sonra kafama bir şey dank etti ikinci çocığu düşündüm. 2. Transferde tuttu çokta rahat bir hamilelik yaşadım. Şimdi 40 yaşındayım. Bebek 2 aylık. Ama asla enerjim yok bakma hevesim bile yok o ayrı. Ben pişmanım inanın bi yaştan sonra bebek bakmak çok zor. Tam en güzel en sakin olacağınız yıllarınızda sürekli bi koşuşturma. Eşimde 44 yaşında oda pişman ama çaktırmıyor. Ama tabi ilk kez anne olacaksınız hakkınız akışına bırakın olacak eminim.
Mrb çok teşekkür ederim öncelikle. Hiç çocuk olmayınca inanin çok büyük bir eksiklik oluyor. 5 yıldan fazla oldu uğraşıyorum bir evlat sahibi olmak için. Çok üzücü bir surec.

Back
X