Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askeri ücret kac paraydi KizlarrrrHerkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz zaten.sizce?
öğretmenle dert bitmez kuzum.. öğretmenlik mezunuyum..5 yıl özelde çalıştım ücretli öğretmenlik yaptım.. ne zorlukları olduğunu çooooooook iyi bilirim.. maaş falan bi tarafa çektiğin derdi kimse bilmez..Evet konu yine öğretmene geldi. Ben de bunu bekliyordum.
Arkadaşlar biz herkesin maaşı tatili olsa vs derken siz neden öğretmenlerin tatiline maaşına ve hatta aldığı yolluga kadar saldırıyorsunuz.
BenIpek özellikle sen yapıyorsun bunu. Senin çok çalışmanın h.sonu bile ise gitmenin tatilinin az olmasının vs...sorumlusu ne bizleriz ne başka bir meslek grubu.bu ofkeni bizlere yansitarak calisma sartlarini degistiremezsin keske senin de tatilinin olmasi yolluk alabilmen bizim elimizde olsa.yani bir kereligine verilen egitim odenegi ve yol harcini takip edip diline dolaman cok cirkin ve yakisiksiz.bizim paramiz kesilince ya da zam yapilmayinca senin maasina ekstra para mi eklenecek? Ben cidden bir calisanin baska bir calisan grubuna bu saldirisini anlamiyorum.ve cok ayipliyorum.senin öğretmenlerin hakları takip ettiğin kadar ben takip etmiyorum ta hu
bu konuda kimse maaşım çok az diye aglamadi hatta şükür dedik senin derdin ne?
Rahata düşkünsün demek, sen kaç TL maaş kazanıyorsun peki? Her şeyi eşine yıkmak bence rahatlık değil bencillik. 4.500 o getirse 2.000 sen getirsen burada geçinme problemin olursa ciddi ciddi bravo derim! 4.500 TL eşin alsa sadece sen yine çalışmasan yine de geçinemezsen zaten evlenme ailen seni lüks yaşatmaya devam etsin.. Zira boşanırsın..
Aklıma mazot geldi. 4.500 milyar maaş sanmıyorum mazotuma yetebileceğini. Ben bakımlı bayanım, aksesuarıma çok düşkünüm.. Aklın kesiyor mu bana bakabileceğini?![]()
öhö öhö üstüme alınıyorum nedense. Kendimce cevap vereyim.öğretmenle dert bitmez kuzum.. öğretmenlik mezunuyum..5 yıl özelde çalıştım ücretli öğretmenlik yaptım.. ne zorlukları olduğunu çooooooook iyi bilirim.. maaş falan bi tarafa çektiğin derdi kimse bilmez..
bu durumda facede dolaşan bi caps geldi aklıma..
diyorduki tercih zamanı
aaa sen öğretmenlik mi yazacaksın ben daha yiksiğini istiyorum.. diyenler niye gözünüz tatilimizde..
şimdi devlet memuruyum.. ama olmadı atanamadım napayım şimdi düşmanmı olayım atanmış insanlara haketmişler karşılığını alıyorlar helal olsun
ben çalışmıyorum.ailemin maddi durumu iyi.ama beni yanlış anladınız.ben taksitler bitene kadar anlamında sormuştum
hahaha direkt benim de aklıma bu geldi![]()
Ben sana maaşın az dedim mi ? Bana ne senin masasından ya da başkalarının ben diyorum ki keşke bütün meslek grupları milletvekili kadar maaş alsak.senin ki az benim ki çok karşılaştırması yapmak çok garip olurdu.Bu konuyu da hep sen üstüne alınıyorsun size kin kustuğum falan yok ki. Ben sisteme kızıyorum.
Günceli takip etsen bir dert etmesen dünyadan haberin yok mu derler.
Çalışma şartlarım uzun ve yorucu olabilir ama ne iş yaptığım aldığım para konusunda asla küstahlık yapıp açılan onca konuya karşı asla rakam vermedim. Az maaş alıyorum gibi bir vurguya nereden kapıldın ki!?
Saldırı gibi değil kadesa bence senin algıların o yönde olduğu için öyle görüyorsun. Neyse..
Bu kadın kendine köle arıyormuş. Evlenebildi mi bari ?_asmunikal_ .!.:Şaka gibiler gerçekten...
artıııı ağustos tayinlerinde taşınma parası olarak da 1000TL aldılar.
Ne denir ki görünüde %X kadar zam yapıyor devlet sonrasında giydiriyor maşallah. Özeldeki patron da diyor "aa bak devletin zammı bu kadar arkadaş" ama diğer ekstralar konu edilmiyor.
seçimlere zorlanır bazen insan bizimkide öyle oldu.. yazdıklarım direk size değil yanlış anlaşılmak istemem.. öyle garip bir genel yargı varki.. sadece öğretmenler için değil tüm devlet kurumu çalışanları için.. garip .. özelde çalışıp hakkının yüzde birini alamayan.. doğum izninden süt iznine hiç bir hakkını kullanamayan sürekli iş kaybı korkusu yaşayan bir sürü insan tanıdım.. inanın sizin kadar bizimde canımız yanıyor.. bu duruma.. sömürülüyoruz her türlü..öhö öhö üstüme alınıyorum nedense. Kendimce cevap vereyim.
düşmanlık farklı bir şey düşman olmanın kelime anlamına ve hayata geçirilmiş eylemleriyle şurada konuşulanlara bakarsanız farklı şeyler olduğunu anlarsınız aslında.Yanlış seçilmiş bir kelime bence..
Siz seçimi başından yanlış yapıp özelde başlamışsınız zaten, özelin hangi kurumu olursa olsun adamın karşısında seçenek çok olduğu için derini yüzmeye müsaittir. Bunun en büyük ceremesini atanayaman öğretmenler çeker. Keza hepimiz okul okuduk. Ama meslek değiştirip memur olarak atanmışsın. Bunu yapan da devlet yine. Seni eğitimden mezun ediyor ama mesleğini yaptırmıyor. Çünkü daha az maaşla ücretli çalıştırmak işine geliyor. Bir kaç klişeden uzak aslında dediklerim ama nedense hemen farklı algınlanmaya çok müsait.