- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi PempeeMavii
-
Öyle mi inanın bu haber bana ilaç gibi geldiTam o yaşlarda tüpbebek ile halam hamile kaldı ikizleri oldu, çok sağlıklılar şuan ortaokuldalar :)
Canım onu bende duymuştum ama yumurta donasyonu olabilir dediler hepBizzat tanidigim yok. Fakat tiyatrocu Fusun Demirel 50 yasinda ikiz bebek annesi olmustu diye hatirliyorum.
Allah gonlunuze gore versin.
Canım onu bende duymuştum ama yumurta donasyonu olabilir dediler hepçok teşekkür ediyorum yazıma kayıtsız kalmayıp cevap yazdığın için
İnşallah öyledir canım çok teşekkürlerBir roportajinda tup bebek denmis.
Bence hiç olmaz diye birşey yok Allah nasip ettikten sora. Seray sever de tüp bebekle kaldı sanırım. Yumurta rezerviniz nasıl doktorlar ne diyor peki.İnşallah öyledir canım çok teşekkürler
Rezervimde doğal yaşa bağlı azalma var canım.dr.bi sıkıntı olmadığını sadece yaştan dolayı olmadığını söylüyorBence hiç olmaz diye birşey yok Allah nasip ettikten sora. Seray sever de tüp bebekle kaldı sanırım. Yumurta rezerviniz nasıl doktorlar ne diyor peki.
Maalesef bilmiyorumÖyle mi inanın bu haber bana ilaç gibi geldinerde tedavi oldu acaba bi bilginiz var mı.ay çok mutlu oldum çoook teşekkür ediyorum.rabbim sizide mutlu etsin
Teşekkürler canım.Maalesef bilmiyorum
Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah
Çok teşekkür ediyorum canım.sanatçıların hep yumurta donasyonu olduğu söyleniyor.inş.dediğiniz gibidir benim gibilere umut olur.Başak dizer 45 yaşında anne oldu doğal yolla olduğunu sanmıyorum Seray sever de oldukça yaşı var bence doktorunuza güvenin yada güvene bileceğiniz doktor seçin inşallah sağlıkla kavuşursunuz
Hiç yumurtanız yok değilya kısmetinizse bir yumurtaylada olurÇok teşekkür ediyorum canım.sanatçıların hep yumurta donasyonu olduğu söyleniyor.inş.dediğiniz gibidir benim gibilere umut olur.
Merhaba ben 42 yaşında tüp bebek yaptırdım negatif sonuç oldu.çok zor bir süreçti benim için .sonrasında evde yumurtlama takibi yaparak 1 yıl uğraştım olmadı yoruldum artık bırakıyorum dedim ve o ay hamile kaldım şuan 43 yaşındayım şükür hamileyim .rabbim ol dedikten sonra oluyor .inşallah tüp bebek gerek kalmadan hamile kalırsınız.Merhaba bayanlar.başlıkta da yazdığım gibi 46 47 yaşında olup tüp bebek tedavisine başlayan veya düşünen yada bu yaşlarda tedaviyle hamile kalan var mı.bildiğiniz duyduğunuz da olabilir.yeter ki bir umut olsun istiyorum...
Ne güzel allah bağışlasınMerhaba ben 42 yaşında tüp bebek yaptırdım negatif sonuç oldu.çok zor bir süreçti benim için .sonrasında evde yumurtlama takibi yaparak 1 yıl uğraştım olmadı yoruldum artık bırakıyorum dedim ve o ay hamile kaldım şuan 43 yaşındayım şükür hamileyim .rabbim ol dedikten sonra oluyor .inşallah tüp bebek gerek kalmadan hamile kalırsınız.
İnş.canımHiç yumurtanız yok değilya kısmetinizse bir yumurtaylada olur
Büyük ihtimal canım daha önceki hamileliği 2.yi kolaylaştırmıştır.çok teşekkür ediyorumBizim bir akrabamiz dogal yolla 46yasinda hamile kalmis. Tabii ilk cocugunu 17 yasinda dogurmus onun etkisi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?