46 - 47 yaşında tüp bebek...

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.400
133
Merhaba bayanlar.başlıkta da yazdığım gibi 46 47 yaşında olup tüp bebek tedavisine başlayan veya düşünen yada bu yaşlarda tedaviyle hamile kalan var mı.bildiğiniz duyduğunuz da olabilir.yeter ki bir umut olsun istiyorum...

Tam o yaşlarda tüpbebek ile halam hamile kaldı ikizleri oldu, çok sağlıklılar şuan ortaokuldalar :)
Öyle mi inanın bu haber bana ilaç gibi geldi nerde tedavi oldu acaba bi bilginiz var mı.ay çok mutlu oldum çoook teşekkür ediyorum.rabbim sizide mutlu etsin

Bizzat tanidigim yok. Fakat tiyatrocu Fusun Demirel 50 yasinda ikiz bebek annesi olmustu diye hatirliyorum.

Allah gonlunuze gore versin.
Canım onu bende duymuştum ama yumurta donasyonu olabilir dediler hep çok teşekkür ediyorum yazıma kayıtsız kalmayıp cevap yazdığın için

Canım onu bende duymuştum ama yumurta donasyonu olabilir dediler hep çok teşekkür ediyorum yazıma kayıtsız kalmayıp cevap yazdığın için

Bir roportajinda tup bebek denmis.

Eklentiler

• 1D2AC57E-C9D5-4F26-ADBD-C3FEC68C1A62.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 509
Bence hiç olmaz diye birşey yok Allah nasip ettikten sora. Seray sever de tüp bebekle kaldı sanırım. Yumurta rezerviniz nasıl doktorlar ne diyor peki.
Rezervimde doğal yaşa bağlı azalma var canım.dr.bi sıkıntı olmadığını sadece yaştan dolayı olmadığını söylüyor

Başak dizer 45 yaşında anne oldu doğal yolla olduğunu sanmıyorum Seray sever de oldukça yaşı var bence doktorunuza güvenin yada güvene bileceğiniz doktor seçin inşallah sağlıkla kavuşursunuz

Başak dizer 45 yaşında anne oldu doğal yolla olduğunu sanmıyorum Seray sever de oldukça yaşı var bence doktorunuza güvenin yada güvene bileceğiniz doktor seçin inşallah sağlıkla kavuşursunuz
Çok teşekkür ediyorum canım.sanatçıların hep yumurta donasyonu olduğu söyleniyor.inş.dediğiniz gibidir benim gibilere umut olur.

Merhaba ben 42 yaşında tüp bebek yaptırdım negatif sonuç oldu.çok zor bir süreçti benim için .sonrasında evde yumurtlama takibi yaparak 1 yıl uğraştım olmadı yoruldum artık bırakıyorum dedim ve o ay hamile kaldım şuan 43 yaşındayım şükür hamileyim .rabbim ol dedikten sonra oluyor .inşallah tüp bebek gerek kalmadan hamile kalırsınız.

Ne güzel allah bağışlasın canım benim yaşımda doğal yolla hamilelik çok zor.tedaviyle bile belki bir umut.allahtan ümit kesilmez diyoruz.o yüzden bir umut bulmak için bu topiği açtım.benim yaşımda hamile kalan varsa banada umut olur diye.güzel dileğin için çok teşekkür ederim.rabbim hayırlı ve sağlıklı bir doğum ve bebiş versin sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…