48 KİLO VE BEN !!!

Pembe Umutlar

Başaracağımm ✌️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
560
549
18
Ben 48 kilo olmak istiyorum !
Bunun için yarından itibaren diyet ve spora başlıyorum !! :halay::halay::halay:
Günlük kilomu ve neler yaptığımı buraya yazacağım
Umarım kilolarımdan kurtulurum ..:dua::dua::dua:

Boyum 1.63 cm

Başlangıç kilo = 60.7 kg
1. hedef = 59.0 kg
2. hedef = 57.0 kg
3. hedef = 56.0 kg
4. hedef = 54.0 kg
5. hedef = 53.0 kg
6. hedef = 52.0 kg
7. hedef = 51.0 kg
8. hedef = 50.0 kg
9. hedef = 49.0 kg
10. hedef = 48.0 kg

Son düzenleme:
Şu an kaç kilosun ki canım. Ayrıca sadece spormu yapacaksın nasıl bir diyet uygulamayı düşünüyorsun.
Kilomu net olarak bilmiyorum tahminimce 59.5 civarı
Diyet olarak şeker hayatımda yok zaten ekmek te tüketmiyorum klasik sağlıklı beslenme ama gece yemeleri kesmem gerekiyor

Kilomu net olarak bilmiyorum tahminimce 59.5 civarı
Diyet olarak şeker hayatımda yok zaten ekmek te tüketmiyorum klasik sağlıklı beslenme ama gece yemeleri kesmem gerekiyor
oy inşallah istediğin kiloya düşebilirsin benimde hedefim 47 kilo olmak hatta 46 da olabilir. Umarım başarabiliriz

Merabalar bende 162 boyundayim kilomu bilmiyorum tartilmak isteniyorum son bir buçuk ayda cunku inanilmaz kilo aldım bende aranıza katılmak istiyorum
resmen psikolojim bozuldu bu kilolar yuzunden

Merabalar bende 162 boyundayim kilomu bilmiyorum tartilmak isteniyorum son bir buçuk ayda cunku inanilmaz kilo aldım bende aranıza katılmak istiyorum
Katıl tabi ki Can'ım bir an önce tartıl zararın neresinden dönsek kardır

Yalnız tartı günü falan yok hergün tartılacağım ben kafamıza göre takılırız en azından moral ve motivasyon sağlarız benim de en geç marta kadar vermem gerekiyor benim de psikolojim bozuldu al ver al ver nereye kadar
Ama bu son inşallah

Back
X