Adetinize ne kadar varMerhaba kızlar 48 saattir süren peçeteyle gelen lekelenmem var. İlk gün sadece iki kere gördüm ikinci gün ise peçeteyle geldi. Açıkcası adet olacağıma inanıyorum yerleşme olarak düşünmedim ama gene beni strese sokuyor kırmızları göremeyince. Böyle olan varmı aranızda tahmini ne zaman sökülürüm
Bugun 35. Günüm pcosum var düzenli döngüm yok en son 19 hazıranda oldum ve suan hala sürünüyorumAdetinize ne kadar var
Bir iki gün daha sürerse yapacağımGebelik testi yapın insallah vardır
Pcos için bi tedavi alıyor musunuzBugun 35. Günüm pcosum var düzenli döngüm yok en son 19 hazıranda oldum ve suan hala sürünüyorum
Hayır almıyorum normalde senede bir adet görürürm. Benımkısı insülin direncine bağlı ama o direnci kırdım ve yeni yeni böyle adet görmeye başladım. 3 aydır sağlıklı beslenme ve yürüyüş var hayatımda ve yavaş yavaş düzeliyor. Öncesinde aşılama tedavilerim olmuş fakat tutmamıştıPcos için bi tedavi alıyor musunuz
Picossos isimli takviyeyi kullandınız mı hiçHayır almıyorum normalde senede bir adet görürürm. Benımkısı insülin direncine bağlı ama o direnci kırdım ve yeni yeni böyle adet görmeye başladım. 3 aydır sağlıklı beslenme ve yürüyüş var hayatımda ve yavaş yavaş düzeliyor. Öncesinde aşılama tedavilerim olmuş fakat tutmamıştı
Yok kullanmadımPicossos isimli takviyeyi kullandınız mı hiç
Tavsiye ederimYok kullanmadım
Ne icin kullanılırTavsiye ederim
Beni. Öyle oldu 5 gün sadece o şekilde geldi sokulmedim halen daha beklemedeyim bendeMerhaba kızlar 48 saattir süren peçeteyle gelen lekelenmem var. İlk gün sadece iki kere gördüm ikinci gün ise peçeteyle geldi. Açıkcası adet olacağıma inanıyorum yerleşme olarak düşünmedim ama gene beni strese sokuyor kırmızları göremeyince. Böyle olan varmı aranızda tahmini ne zaman sökülürüm
Benım bitti gibi daha gelmiyor sabaha bakıcam sizin 5 günmü sürdü nasıldı rengi vs test yaptınız mıBeni. Öyle oldu 5 gün sadece o şekilde geldi sokulmedim halen daha beklemedeyim bende
Pcos için işteNe icin kullanılır
Ne faydası var içeriği ne yani onu diyorumPcos için işte
Test yaptım coook silik cizgi cıktı daha damlatır damlatmaz cıktı öyle kaldı yarın bir kan testi vereceğim bakalımGebelik testi yapın insallah vardır
Beni. Öyle oldu 5 gün sadece o şekilde geldi sokulmedim halen daha beklemedeyim bendeMerhaba kızlar 48 saattir süren peçeteyle gelen lekelenmem var. İlk gün sadece iki kere gördüm ikinci gün ise peçeteyle geldi. Açıkcası adet olacağıma inanıyorum yerleşme olarak düşünmedim ama gene beni strese sokuyor kırmızları göremeyince. Böyle olan varmı aranızda tahmini ne zaman sökülürüm
Açık pembe ve gül kurusu seklindeydi evet 5 gün sürdü negatif test hala gelen giden yok ama ben 50 gün önce kürtaj oldum bebeğimi kaybettim sonrasında regl olmadim dahaBenım bitti gibi daha gelmiyor sabaha bakıcam sizin 5 günmü sürdü nasıldı rengi vs test yaptınız mı
Selam sonucunuz ne oldu acabaTest yaptım coook silik cizgi cıktı daha damlatır damlatmaz cıktı öyle kaldı yarın bir kan testi vereceğim bakalım
Kan testi vermedim lekelenmenin devamı gelmedi bir belirtim yok ara kanama oldugunu dişünüyorımSelam sonucunuz ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?