- 14 Haziran 2024
- 1.092
- 484
- 43
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
dondurulmuş 4aa transfer olacak pozitif gören var mı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben . Dogdu bile 10 aylık . 4aa en üst seviyelerden biri içiniz rahat olsundondurulmuş 4aa transfer olacak pozitif gören var mı kızlar
Ay ne güzel sağlıkla büyüsün teşekkür ederimBen . Dogdu bile 10 aylık . 4aa en üst seviyelerden biri içiniz rahat olsun
Bende varım :) 22+4 hamileyim darısı senin başına inşallahdondurulmuş 4aa transfer olacak pozitif gören var mı kızlar
Ne güzeel bende inşallah böyle bir mesaj yazabilrimBende varım :) 22+4 hamileyim darısı senin başına inşallah![]()
Selam tatlım 3aa ile 28.haftadan selamlar benden de :))dondurulmuş 4aa transfer olacak pozitif gören var mı kızlar
Selam tatlım 3aa ile 28.haftadan selamlar benden de :))
Ne güzeel bende inşallah böyle bir mesaj yazabilrim
Selam tatlım 3aa ile 28.haftadan selamlar benden de :))
Merhaba, ben 3aa ve 3ab ile gebe kaldım, 3aa ve 4aa neredeyse aynı. Çok kaliteli embriyolar, umarım birkaç hafta sonra güzel haberi verirsiniz![]()
Merhaba, ben 3aa ve 3ab ile gebe kaldım, 3aa ve 4aa neredeyse aynı. Çok kaliteli embriyolar, umarım birkaç hafta sonra güzel haberi verirsiniz![]()
Çok sevindim adınıza darısı başımaSelam tatlım 3aa ile 28.haftadan selamlar benden de :))