4aa transferi olanlar

Orkidemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2022
107
49
28
27
Merhaba kızlar ben hep sizden bilgi alıyordum
Her konuda bana destek oldunuz

Son düzenleme:
Merhaba benim de 2 adet embriyo oldu. Biri 4aa diğeri 3bb, 4aa transfer oldum. Diğerini dondurduk, cumartesi test günümüz. Hiçbir belirtim yok. Bakalım Rabbim hayırlıya çevirsin inşallah
Ya hayırlısı olsun . Bizimde 2 embyo var 4aa ya bana ınstagramdan yazabilir misiniz. Transfer öncesi için bilgim yok. Bende bekliyorum adet olunca gidicem transfer için

Merhaba, benim de 4aa ydı kaliteleri, doktor çok iyi dedi 2 tane transfer oldu, 28 kasım transferdi 9 aralık test günüm, regl olucam gibi kasık ağrılarım var sadece o da gelip gidiyor çok nadir, göğüslerim hassas gibiydi ama şimdi onlar da çok hassas değil, zaten yumurta büyütme tedavisi başladığında çok şişmişlerdi hormon ilaçlarından sanırım.

Ay canım rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah, kaç yaşındasın canım ınstagram var mı burdan geç geliyor mesajlar

Sonuç belli oldu mu acaba ?

Merhaba benimde 13 aralık test günüm. 5. Gün 4aa dondurulmuş transfer. Sonuç ne oldu? İnşallah güzel bir değer vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…