Ya hayırlısı olsun . Bizimde 2 embyo var 4aa ya bana ınstagramdan yazabilir misiniz. Transfer öncesi için bilgim yok. Bende bekliyorum adet olunca gidicem transfer içinMerhaba benim de 2 adet embriyo oldu. Biri 4aa diğeri 3bb, 4aa transfer oldum. Diğerini dondurduk, cumartesi test günümüz. Hiçbir belirtim yok. Bakalım Rabbim hayırlıya çevirsin inşallah
feyzacapan instagram adıyla yazabilirsinizYa hayırlısı olsun . Bizimde 2 embyo var 4aa ya bana ınstagramdan yazabilir misiniz. Transfer öncesi için bilgim yok. Bende bekliyorum adet olunca gidicem transfer için
Yazdım sizefeyzacapan instagram adıyla yazabilirsiniz
Instagram var mı sizin __sglu yazar mısınız bana lütfenBenim 1 adet 5.gun embriyosu 4bc kalitedeydi tuttu cok sukue pazartesi gunude kucağımda olcak insallah❤❤
Ay canım rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah, kaç yaşındasın canım ınstagram var mı burdan geç geliyor mesajlarMerhaba, benim de 4aa ydı kaliteleri, doktor çok iyi dedi 2 tane transfer oldu, 28 kasım transferdi 9 aralık test günüm, regl olucam gibi kasık ağrılarım var sadece o da gelip gidiyor çok nadir, göğüslerim hassas gibiydi ama şimdi onlar da çok hassas değil, zaten yumurta büyütme tedavisi başladığında çok şişmişlerdi hormon ilaçlarından sanırım.
Sonuç belli oldu mu acaba ?Merhaba, benim de 4aa ydı kaliteleri, doktor çok iyi dedi 2 tane transfer oldu, 28 kasım transferdi 9 aralık test günüm, regl olucam gibi kasık ağrılarım var sadece o da gelip gidiyor çok nadir, göğüslerim hassas gibiydi ama şimdi onlar da çok hassas değil, zaten yumurta büyütme tedavisi başladığında çok şişmişlerdi hormon ilaçlarından sanırım.
Yarın belli olacak inşallahSonuç belli oldu mu acaba ?
Ne hissediyorsun Allahım lütfen hayırlsı ile inşallajYarın belli olacak inşallah
Pozitif olsun diye dua ediyorum hiç bi şey hissetmiyorumNe hissediyorsun Allahım lütfen hayırlsı ile inşallaj
Bugün neden yapmadın evde normal test varsa bulanık çıkar zaten kaç gün olduPozitif olsun diye dua ediyorum hiç bi şey hissetmiyorumyani daha az üzülmek için kendimi dinlememeye çalışıyorum, rüyalarıma giriyo elim ayağım titriyo valla yarını bi atlatsam hayırlısı ile
Sonuç belli oldu muPozitif olsun diye dua ediyorum hiç bi şey hissetmiyorumyani daha az üzülmek için kendimi dinlememeye çalışıyorum, rüyalarıma giriyo elim ayağım titriyo valla yarını bi atlatsam hayırlısı ile
Merhaba benimde 13 aralık test günüm. 5. Gün 4aa dondurulmuş transfer. Sonuç ne oldu? İnşallah güzel bir değer vardırMerhaba, benim de 4aa ydı kaliteleri, doktor çok iyi dedi 2 tane transfer oldu, 28 kasım transferdi 9 aralık test günüm, regl olucam gibi kasık ağrılarım var sadece o da gelip gidiyor çok nadir, göğüslerim hassas gibiydi ama şimdi onlar da çok hassas değil, zaten yumurta büyütme tedavisi başladığında çok şişmişlerdi hormon ilaçlarından sanırım.
Yazmıyor ki inşallah iyidirMerhaba benimde 13 aralık test günüm. 5. Gün 4aa dondurulmuş transfer. Sonuç ne oldu? İnşallah güzel bir değer vardır
Biraz yoğun bi gündü kızlar. Pozitif ama değer biraz düşük 33 geldi önemli olan pazartesi yükselmiş olması dedi drYazmıyor ki inşallah iyidir
Allah’ın izni ile oda yükselir çok şükürBiraz yoğun bi gündü kızlar. Pozitif ama değer biraz düşük 33 geldi önemli olan pazartesi yükselmiş olması dedi dr
Çok sevindim güzelce yükselsin değerBiraz yoğun bi gündü kızlar. Pozitif ama değer biraz düşük 33 geldi önemli olan pazartesi yükselmiş olması dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?