Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8. Gün negatif çıktı ama kanda pozitifti canını sıkma boş yere zor ama sabır edin lütfen4aa ve 5aa embriyo trasferim oldu normalde test günüme daha 8 gün varbugun 3. Günüm test yapmak istiyorum evde ama ne zaman yapmalıyım
Hahahha 3. Gün aşırı erken 6.günü en az beklemen lazım bazen 5.günde de çıkıyo ama çok silik4aa ve 5aa embriyo trasferim oldu normalde test günüme daha 8 gün varbugun 3. Günüm test yapmak istiyorum evde ama ne zaman yapmalıyım
6-7 gün hcg kanda artar 6 da önce olmazkı geçmeye başlar ?4aa ve 5aa embriyo trasferim oldu normalde test günüme daha 8 gün varbugun 3. Günüm test yapmak istiyorum evde ama ne zaman yapmalıyım
Heyecandan işte zaman hiç geçmiyor ki günlerdir yatıyorum daha 3. Gün3.gün mü, e transfer olduğunuz gün yapsaydınız bari7.günden itibaren çıkabilir, çıkmazsa da moralinizi bozmayın idrar testleri yanıltıyor.
Ya yok 3. Günden zaten yapmam çok çok erken insallah sonucu iyi olsundaHahahha 3. Gün aşırı erken 6.günü en az beklemen lazım bazen 5.günde de çıkıyo ama çok silik
Ahahhaha ne yapayım heyecandan günler geçmiyor ki ve hiçbir hissim yok ya hiç3.gün mü, e transfer olduğunuz gün yapsaydınız bari7.günden itibaren çıkabilir, çıkmazsa da moralinizi bozmayın idrar testleri yanıltıyor.
Valla günler geçmiyor inşallah sonuç güzel olsunda8. Gün negatif çıktı ama kanda pozitifti canını sıkma boş yere zor ama sabır edin lütfen![]()
Yatmanıza gerek yok ki, o şekilde zaman hiç geçmez. Transferden sonraki gün normal hayatınıza dönmek en iyisi :)Heyecandan işte zaman hiç geçmiyor ki günlerdir yatıyorum daha 3. Gün![]()
Bu 3. Transferİm diğerlerinde hemen normal hayata dönmüştüm bu kez eşim ve annem döndürmedi beni hayata yatıştayımYatmanıza gerek yok ki, o şekilde zaman hiç geçmez. Transferden sonraki gün normal hayatınıza dönmek en iyisi :)
Benimde 5.günüm öyle bekliyorum işteYa yok 3. Günden zaten yapmam çok çok erken insallah sonucu iyi olsunda![]()
Ay o zaman test gününüz pazartesiBenimde 5.günüm öyle bekliyorum işte![]()
Evet ama bekler miyim bilmiyorumAy o zaman test gününüz pazartesi![]()
Hiç belirtiniz hissiniz var mı pekiEvet ama bekler miyim bilmiyorum![]()
Kuzum benim pozitif çıktı hala hissetmiyorumValla günler geçmiyor inşallah sonuç güzel olsundahiçbir hissimn olmaması normal mi hiçbir şey hissedemiyorum
Ayyyy maşallah maşallah çok sevindimm darısı bekleyen bekleyişte olan herkese inşallahKuzum benim pozitif çıktı hala hissetmiyorumnormal gerçekten içini ferah tut stres yapma
inşallah tutunur bebişlern