Çocuk Hastalıkları 4aylık kızımın kakası yeşil :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Kızlar kızım 4ayına girdi kakası yeşil üşütmüş müdür ? Çevrem kulağı ağrıyordur diyor

buranın aile sağlık ocağı gibi kullanılmasına karşıyım.

sen bence doktora götür bebişi. burdan yalnış yönlendirilme olasılığın yüksek.

Kan ilacına mi başladın? Ondan dolayı olabilir. Yine de tahlil yaptirmakta fayda var.

Niye burda tartışıp yanlış bilgiler edinip panikleyeceğine DOKTORA gitmiyorsun
niyeeee....
Aynı fikirdeyim. Bir de karnım, başım, bilmem nerem ağrıyor hamile miyim diye soranlar var. Kk klasiği. Git test al, biz nereden bilelim. Doktora götür tahlil yapsınlar bebeğine de. Belki mikrop var kakada, belki alerji vs. Zaman harcama buralarda. İnterneti etkin kullanmak değil bu ihmalkarlık.

o nasıl bir tepki ürktüm niyeee diyince:-):confused:
çünkü kızıyorum :KK43:((
ufacık bebek, sağdan soldan duyduğun kulaktan dolma bilgilerle kendi kendine kuruntu yapacaksın...
buraya yazıp sorman da aynı şey
bir doktor bile okusa bu yazını der ki "görmeden birşey diyemem"...
yapmayın rica ediyorum, yani bence de ürkmelisiniz, yavrunuzun sıhhti için en azından...

Aynı fikirdeyim. Bir de karnım, başım, bilmem nerem ağrıyor hamile miyim diye soranlar var. Kk klasiği. Git test al, biz nereden bilelim. Doktora götür tahlil yapsınlar bebeğine de. Belki mikrop var kakada, belki alerji vs. Zaman harcama buralarda. İnterneti etkin kullanmak değil bu ihmalkarlık.
ya soruyu doktor bile okusa görmeden birşey diyemem der...
çok üzülüyorum bu tür yazılara :(((((((((

Allah aşkına burası Bir derdim var , bebeğimin derdine çare bölümü değil.
Birisi geliyo bebeğimin kakası yeşil,öbür kü geliyo oğlum ishalllll .
Gidin ilgili bölümlere açın lütfen konularınızı !!!!

Başka bir sıkıntısı var mı?
Huzursuzluk, vücudunda kırmızı döküntüler?
Dikkatinizi çeken başka bir şey yoksa hemen doktora götürmeyin, takip edin.
Sık besliyor olabilirsiniz, öğün aralarını açın.

Ayrıca yeşil kaka başka belirti yoksa "biz nerden bilelim, doktora götür"lük bir konu değil, hastaneye götürüp de durduk yere hastalık bulaştırmayın çocuğa.

Back
X