- 12 Aralık 2018
- 1.428
- 2.032
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor heyetinin verdiği raporu idare mi keyfi bulacakHerkese merhabalar öncelikle bir konu hakkında bilgisi olanlardan yardım talep etmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kamuda 4b sözleşmeli personel heyet raporu aldığında idarenin keyfi bulup sözleşmesini fesih etme hakkı bulunur mu?
Herkese merhabalar öncelikle bir konu hakkında bilgisi olanlardan yardım talep etmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kamuda 4b sözleşmeli personel heyet raporu aldığında idarenin keyfi bulup sözleşmesini fesih etme hakkı bulunur mu?
Bütün hekimlerin imzalarının olduğu 30 günlük raporlardan bahsediyorum.Heyet raporu derken? İstirahat raporu gibi mi herhangi hastalığa ilişkin rapor mu?
Tek hekim raporlarına o yapılıyor ancak heyet raporlarına yapılamıyor onu biliyorum. Benim merak ettiğim sözleşmeli personelin bu sebeple sözleşmesini yenilememe fesih etme gibi bir durumun olabilitesi var mı? Keza aynı şeyi kadrolu bir memur yaptığında idare en fazla başka yere tayin ediyor.Şaibeli buldukları raporlara Soruşturma açabilirler evet
Tek hekim raporlarına o yapılıyor ancak heyet raporlarına yapılamıyor onu biliyorum. Benim merak ettiğim sözleşmeli personelin bu sebeple sözleşmesini yenilememe fesih etme gibi bir durumun olabilitesi var mı? Keza aynı şeyi kadrolu bir memur yaptığında idare en fazla başka yere tayin ediyor.