4boyutlu ayrıntılı ultrason için ist.(avp.) yakası hastane ve fiyatlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nunuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nunuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.318
0
116
44
İstanbul
Merhaba ;
4 boyutlu ultrason istedi doktorum ama yönlendirdiği yer 300 tl imiş.
doğan hastanesi 220tl dedi.
Bu taraflarda var mı bildiğiniz daha uygun?

slmm

bende yaptırıcam bu hafta avrupa yakasında şişlide ŞİŞLİ TEŞHİS RADYOLOJİ var araştırdım bende çok
150 tl ama ordaki 2 düzey yani renkli değil bebeğin sağlığyla olan işlem aynı sadece 4 boyutluda renkli resimler ve cd veriyor çoğu yer burda bunlar yok gültepe AVİCENNA 165 tl burasıda renkli değil BOĞATİÇİ TIP MERKEZİ 100 tl yene aynı benim doktorum bakırköy ULTRAMED diye bir yere yönlendirdi beni normal fiatı 300 tl benim doktorum yönlendirdiği için 200 tl amma çok araştırmışım yahuu
neyse ama ben oraya gitmicem
ÖZEL GÜNGÖREN hastanesini buldum 150 tl hemde 4 boyutlu renkli cd falan inş bu cumartesi gidicem benn

sanırım bayağı bir yardımcı olmuşumdur

suan fiyatı nasıldır bilemiyorum ama geçen yıl Yenibosna Nisa Hastanesinde 150 tl ye yaptırmıştım, renkli ultrason resimleri ve dvd veriyolar.

Merhaba ;
4 boyutlu ultrason istedi doktorum ama yönlendirdiği yer 300 tl imiş.
doğan hastanesi 220tl dedi.
Bu taraflarda var mı bildiğiniz daha uygun?

Mrb cnm..osman özyurt un yeri var sislide... 170 tlye yaptirdik.. ama doktor yonlendirmesiyle.. normalde 220-250 tl falan... cok net hatrlamiyorum..

kızlar bu ultrasonu yaptırmak şart mı? ya da ayrıntılı,2.düzey ultrason?isimleri artık her neyse tam bilmiyorum ama doktor benden niye istemedi anlamadım. sadece şeker testi istemişti.gidince soracağım yinede sizede sorayım dedim

ben oğlumdada yaptırmıştım doktorum istemişti bunda da istedi 2 li testi mesela gerek görmemişti doktorum ama istersen yaptır demişti ben onu da yaptırdım ama bu 4 boyutlu ultrasonun önemli olduğunu düşünüyorum ben sonuçta bebeğin iç organlarını vs her şeyi detaylı bir şekilde gösteriyor

Bende en son doğan hastanesinde 220tl , doktrla konuşursanız falan demişler.
Sanıyorum oraya gideceğim.
23. haftaya kadar mı yaptırılması gerekliydi?
Ondan sonra kendi doktoruma götüreceğim .

kızlar İstanbul'u bilemiyorum ama benm doktorumda perşembe günü istedi ve zekai tahir dışında hiç bir hastanede çektirme dedi yani doğum hastanesi orasıda .. Eğer kadın doğum hastanesi varsa büyük orada çektirirseniz cretsiz oluyor hemde daha kaliteli doktorum çünkü özelde belediyede orda burda çektirme dedi bana..

Selam canım bende özel güngörene gidicem büyük ihtimalle detaylı ultrason için.sen gidiceğini yazmıssın epey bi zaman önce. Gittinmi? Memnun kaldınmı halil bey varmış sanırım o bakıyormuş.cd de verdilermi bilgi verirsen sevinirim

gungorennhastanesine gittinmi cnm cd yada video veriliyormu
Resi, falan ?
Anlatirsan sevinirim

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde 90 TL.
Ancak CD verilmiyor.
Perinatoloji uzmanları tarafından yapılan oldukça ayrıntılı bir ultrason, sadece birkaç cici poz veriliyor renkli olarak.
Onun dışında hiçbir tehlike olmadığından emin oluncaya kadar inceliyorlar bu kadar...
Cd çok önemli değil diyene tavsiyemdir.Birçok yere göre daha uygun çünkü.
Özellikle benim gibi ikili üçlü test vs kendi isteğiyle reddeden biri iseniz bu yeterli oluyor.
Sevgiler...

Nisa Hastanesinde 220₺
Ben anadolu yakasındayım 180'e yaptırdım. Avrupa yakasında çoğu hastanede ciddi fiyatlar. Birkaç tanesi uygun araştırılması gerekli. 300 gibi bi mebla verilmesine gerek yok bence çok saçma. Aynı işlemi yapıyorlar her yerde.

Merhaba verdiginiz bilgiler icin tesekkurler
Perinataloji uzmaninin yapmasi cok iyi.. bende gitmek isterim randevu almamiz gerekiyormu ve yogunmu acaba siz nasil yaptiniz acaba

Esenler Medipol hastanesinde yaptirdim 135 tl cd veriyorlar cok memnun kaldim

esenler medipolde ayrıntılı ultrason yaptıran var mı son dönemde ?

Evet kizlar ya bende gidicem esenler medipole fiyat hakkinda bilgisi olan varsa soylerse iyi olur

Merhaba benim 3 gün önce rutin kontrolümde doktor ense kalınlığı konusunda sıkıntı dusunuyordu beni dışarda ikili test ve USG için bi doktora yönlendirdi ben kendi bulduğum bi uzmana gittim ve çok memnun kaldım fetal USG konusunda çok deneyimli bir radyolog Ersen alp ozbalci onu arayabilirsiniz Bakırköy de yeri fiyat konusunda bbir fikrim yok ama benim işlem için büyük hastanelerde 500tl iken 315tl odedim orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…