Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ;
4 boyutlu ultrason istedi doktorum ama yönlendirdiği yer 300 tl imiş.
doğan hastanesi 220tl dedi.
Bu taraflarda var mı bildiğiniz daha uygun?
kızlar bu ultrasonu yaptırmak şart mı? ya da ayrıntılı,2.düzey ultrason?isimleri artık her neyse tam bilmiyorum ama doktor benden niye istemedi anlamadım. sadece şeker testi istemişti.gidince soracağım yinede sizede sorayım dedim
ben oğlumdada yaptırmıştım doktorum istemişti bunda da istedi 2 li testi mesela gerek görmemişti doktorum ama istersen yaptır demişti ben onu da yaptırdım ama bu 4 boyutlu ultrasonun önemli olduğunu düşünüyorum ben sonuçta bebeğin iç organlarını vs her şeyi detaylı bir şekilde gösteriyor![]()
slmm
bende yaptırıcam bu hafta avrupa yakasında şişlide ŞİŞLİ TEŞHİS RADYOLOJİ var araştırdım bende çok
150 tl ama ordaki 2 düzey yani renkli değil bebeğin sağlığyla olan işlem aynı sadece 4 boyutluda renkli resimler ve cd veriyor çoğu yer burda bunlar yok gültepe AVİCENNA 165 tl burasıda renkli değil BOĞATİÇİ TIP MERKEZİ 100 tl yene aynı benim doktorum bakırköy ULTRAMED diye bir yere yönlendirdi beni normal fiatı 300 tl benim doktorum yönlendirdiği için 200 tl amma çok araştırmışım yahuu
neyse ama ben oraya gitmicem
ÖZEL GÜNGÖREN hastanesini buldum 150 tl hemde 4 boyutlu renkli cd falan inş bu cumartesi gidicem benn
sanırım bayağı bir yardımcı olmuşumdur
gungorennhastanesine gittinmi cnm cd yada video veriliyormuSelam canım bende özel güngörene gidicem büyük ihtimalle detaylı ultrason için.sen gidiceğini yazmıssın epey bi zaman önce. Gittinmi? Memnun kaldınmı halil bey varmış sanırım o bakıyormuş.cd de verdilermi bilgi verirsen sevinirim
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde 90 TL.
Ancak CD verilmiyor.
Perinatoloji uzmanları tarafından yapılan oldukça ayrıntılı bir ultrason, sadece birkaç cici poz veriliyor renkli olarak.
Onun dışında hiçbir tehlike olmadığından emin oluncaya kadar inceliyorlar bu kadar...
Cd çok önemli değil diyene tavsiyemdir.Birçok yere göre daha uygun çünkü.
Özellikle benim gibi ikili üçlü test vs kendi isteğiyle reddeden biri iseniz bu yeterli oluyor.
Sevgiler...
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde 90 TL.
Ancak CD verilmiyor.
Perinatoloji uzmanları tarafından yapılan oldukça ayrıntılı bir ultrason, sadece birkaç cici poz veriliyor renkli olarak.
Onun dışında hiçbir tehlike olmadığından emin oluncaya kadar inceliyorlar bu kadar...
Cd çok önemli değil diyene tavsiyemdir.Birçok yere göre daha uygun çünkü.
Özellikle benim gibi ikili üçlü test vs kendi isteğiyle reddeden biri iseniz bu yeterli oluyor.
Sevgiler...[/QUOTm
Canim ben suan 15 haftalik hamileyim gebe bolumunden randevu almam gerekiyormus arayip sordum bezmialemi...Daha erken mi sen kacinci haftanda randevu aldin ?