Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelişimi önden gidiyor olabilir 4d de ondan ileri çıkmıştır normal ultrason da sat a göre hesaplama yapılır ondan öle fark çıkabilyorr...4 boyutlu ultrasona göre 16 haftam 1 gün normaline göre 15 +3 yada 4 sizce hangisi doğru anlamadım ben birşey ya ?
Ben şimdi hangine göre hesap yapıcam anlamadımgelişimi önden gidiyor olabilir 4d de ondan ileri çıkmıştır normal ultrason da sat a göre hesaplama yapılır ondan öle fark çıkabilyorr...
sen sat a göre olanı dikkate al yani normal ultrasona göre olanı.. ki doğumunu doktorlar da ona göre takip ederler senin içinde onu dikkate alman daha koly olur.. benmde 1 hafta önden gidyrdu bakalım nolcakk kısmet artıkBen şimdi hangine göre hesap yapıcam anlamadım
Hayırlısı olsun ne diyim bir an heycan yaptım 4 boyutluda 16+1 oluncasen sat a göre olanı dikkate al yani normal ultrasona göre olanı.. ki doğumunu doktorlar da ona göre takip ederler senin içinde onu dikkate alman daha koly olur.. benmde 1 hafta önden gidyrdu bakalım nolcakk kısmet artık![]()
maşallah güzel beslemişssin demkki bende heyecan yapmıştım doktor gelişimi önden gidiyor deyince böyle giderse 1 hafta erken doğacak mesela seninki de o şekil devm ederse 1 hafta erken gelir .. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi boş vaallaHayırlısı olsun ne diyim bir an heycan yaptım 4 boyutluda 16+1 olunca![]()
Ay aynen yaa bir an önce doğsunda alayım kucağıma eşyalarını şimdiden yarısını aldık insan o minik kıyafetlere baktıkça heycan yapıyomaşallah güzel beslemişssin demkki bende heyecan yapmıştım doktor gelişimi önden gidiyor deyince böyle giderse 1 hafta erken doğacak mesela seninki de o şekil devm ederse 1 hafta erken gelir .. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi boş vaalla![]()
başlarda evet deli heyecan oluyorr ben daha almadım liste yapıyrmm .. nasıl sabrettim bnde bilmym ama oğlumla sabretmeyi öğrendm bnde şmdi çk hızlı geçiyorr eskye nazaran zaman..Ay aynen yaa bir an önce doğsunda alayım kucağıma eşyalarını şimdiden yarısını aldık insan o minik kıyafetlere baktıkça heycan yapıyo![]()
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben dayanamadım valla sen iyi sabretmişsinbaşlarda evet deli heyecan oluyorr ben daha almadım liste yapıyrmm .. nasıl sabrettim bnde bilmym ama oğlumla sabretmeyi öğrendm bnde şmdi çk hızlı geçiyorr eskye nazaran zaman..![]()
aminnnnnnnnnn cümlemize inşş canım.. hakkaten normalde de sabırsız bi insanımdır .. kız bereket erkek sabır derler cidden sabırlı bi insan oldum oğlum sayesinde ki ben saldırmalıydm mağazalaraAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben dayanamadım valla sen iyi sabretmişsin![]()
Galiba gerçekten söylediğin gibi kız bereket oğlan sabır demek benimde kızım olucak inşallahhaminnnnnnnnnn cümlemize inşş canım.. hakkaten normalde de sabırsız bi insanımdır .. kız bereket erkek sabır derler cidden sabırlı bi insan oldum oğlum sayesinde ki ben saldırmalıydm mağazalara![]()
hayırlı olsun canımm kızın.. bende çok istyrdmm ama kısmet ilk abi olacakmışşGaliba gerçekten söylediğin gibi kız bereket oğlan sabır demek benimde kozım olucak inşallahh![]()
Sağlıklı olsunlarda canım kısmet 2. Ye olur inşallah içinden geçenhayırlı olsun canımm kızın.. bende çok istyrdmm ama kısmet ilk abi olacakmışş
aminn inşş çok istyrm bende inşş olurr sağlıklı olsunlar tabi önceliğimizz cnm ..Sağlıklı olsunlarda canım kısmet 2. Ye olur inşallah içinden geçen![]()
Kesinlikle öyle canım hayırlısı inşallahaminn inşş çok istyrm bende inşş olurr sağlıklı olsunlar tabi önceliğimizz cnm ..![]()
İnşallah canım allah ol dedimi olur tabiki sende zamanı gelince rabbim kucağını doldurur Üzülme lütfenKizlar masallah bebislerinize ya cok imrendim bir gun bende burda bu muhabbetlere ortak olurmuyumbende annne olurmuyum???