4boyutlu ultrasona mı normal ultrason mu doğru??

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
4 boyutlu ultrasona göre 16 haftam 1 gün normaline göre 15 +3 yada 4 sizce hangisi doğru anlamadım ben birşey ya ?

4 boyutlu ultrasona göre 16 haftam 1 gün normaline göre 15 +3 yada 4 sizce hangisi doğru anlamadım ben birşey ya ?
gelişimi önden gidiyor olabilir 4d de ondan ileri çıkmıştır normal ultrason da sat a göre hesaplama yapılır ondan öle fark çıkabilyorr...

gelişimi önden gidiyor olabilir 4d de ondan ileri çıkmıştır normal ultrason da sat a göre hesaplama yapılır ondan öle fark çıkabilyorr...
Ben şimdi hangine göre hesap yapıcam anlamadım

Ben şimdi hangine göre hesap yapıcam anlamadım
sen sat a göre olanı dikkate al yani normal ultrasona göre olanı.. ki doğumunu doktorlar da ona göre takip ederler senin içinde onu dikkate alman daha koly olur.. benmde 1 hafta önden gidyrdu bakalım nolcakk kısmet artık

Hayırlısı olsun ne diyim bir an heycan yaptım 4 boyutluda 16+1 olunca

Hayırlısı olsun ne diyim bir an heycan yaptım 4 boyutluda 16+1 olunca
maşallah güzel beslemişssin demkki bende heyecan yapmıştım doktor gelişimi önden gidiyor deyince böyle giderse 1 hafta erken doğacak mesela seninki de o şekil devm ederse 1 hafta erken gelir .. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi boş vaalla

Ay aynen yaa bir an önce doğsunda alayım kucağıma eşyalarını şimdiden yarısını aldık insan o minik kıyafetlere baktıkça heycan yapıyo

Ay aynen yaa bir an önce doğsunda alayım kucağıma eşyalarını şimdiden yarısını aldık insan o minik kıyafetlere baktıkça heycan yapıyo
başlarda evet deli heyecan oluyorr ben daha almadım liste yapıyrmm .. nasıl sabrettim bnde bilmym ama oğlumla sabretmeyi öğrendm bnde şmdi çk hızlı geçiyorr eskye nazaran zaman..

başlarda evet deli heyecan oluyorr ben daha almadım liste yapıyrmm .. nasıl sabrettim bnde bilmym ama oğlumla sabretmeyi öğrendm bnde şmdi çk hızlı geçiyorr eskye nazaran zaman..
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben dayanamadım valla sen iyi sabretmişsin

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben dayanamadım valla sen iyi sabretmişsin
aminnnnnnnnnn cümlemize inşş canım.. hakkaten normalde de sabırsız bi insanımdır .. kız bereket erkek sabır derler cidden sabırlı bi insan oldum oğlum sayesinde ki ben saldırmalıydm mağazalara

aminnnnnnnnnn cümlemize inşş canım.. hakkaten normalde de sabırsız bi insanımdır .. kız bereket erkek sabır derler cidden sabırlı bi insan oldum oğlum sayesinde ki ben saldırmalıydm mağazalara
Galiba gerçekten söylediğin gibi kız bereket oğlan sabır demek benimde kızım olucak inşallahh

Kizlar masallah bebislerinize ya cok imrendim bir gun bende burda bu muhabbetlere ortak olurmuyum bende annne olurmuyum???

Kizlar masallah bebislerinize ya cok imrendim bir gun bende burda bu muhabbetlere ortak olurmuyum bende annne olurmuyum???
İnşallah canım allah ol dedimi olur tabiki sende zamanı gelince rabbim kucağını doldurur Üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…