4d ultrason görüntüleri

gnlcan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
61
3
296
53
Ankara
[arkadaşlar 4d ultrason çektiren varmı fiyatı nedir birde 14 haftada cinsiyeti öğrenebiliyormuşuz baktıran varmı merak ettim bilgi verirseniz sevinirim[

canım ben 17.haftamda girdim.ikiz gebelik olduğu için,ikili ve üçlü testi doktor uygun görmemişti.o yüzden organ gelişimlerini takip etmek için 4 boyutlu ultrasona girmiştim.ben trabzonda özel hastanede sanırım 130 tl ödemiştim.cinsiyetlerinide 17.haftada öğrendim.biri kız biri erkek.

canım teşekkürler ALLAH sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun senide inşallah annelerine babalarına vatanlarına milletlerine hayırlı evlatlar olurlar

ben doktorun özel mua gitmistim 180 tl ödedim canım sanırım prf doktor oldugu için okadar pahalıydı üniversitede hastanesinde 130 tlydi 14 haftada kesin belli olmaz sanırım yanılabiliyorlar

3D ve 4D ultrasonlarin en iyi sonuc verdigi haftalar 28.gebelik haftasindan sonrasiymis..ben randevumu 23.haftada istemistim ama doktorum 28.haftayi beklemem gerektigini söylemisti 28 de yaptirmistim..

ilk olarak 22. haftamızda gittim. ayrıntılı ultrason, doppler ve 4d için 130 ytl ödemiştim. bir de geçen hafta, rutin kontrol için gittim ama doktorun muayenehanesinde varmış. prof. ve ben yeni başladığım için bilmiyordum. muayene ücreti 160 ytl imiş. bizden 120 aldı, tanıdık vasıtasıyla gittik diye o da...

benim düzenli gittiğim doktorumda dört boyutlu ultrason cihazı var çok güzel birşey. her gittiğimizde bir resmini tab ediyor ve bebeğin hareketlerini cd çekip veriyor. her ayınkini biriktiriyorum. ben normal muayene ücreti 150 ytl ödüyorum. cinsiyetini 12.haftada öğrendim doktor kesinlikle kız dedi. şu an 32 haftalık artık bende kız olduğunu anlıyorum.

17 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim ama yine göstermedi kendini artık bir ay daha beklicez zaten bidahakine ayrıntılıya giricem randevumu aldım bile şimdiden o zaman kesin öğreniriz heralde.bu arada ayrıntılının ücreti 100 liraymış...:ecrin_bebek:

evet bu bende anlamadım benim doktorumun ultrasonu 3 boyutlu ama beni bir yere gondermıyor illa 4 boyutlu ultrasonda bakılması gerekiyormu

benim de doktorum 4boyutluda bakıo.cd ve resim verio ayrıca.muayne ücreti 180tl.4boyutlunun 3 boyutludan farkı renkli olması heralde arkadaşlar.

benim doktorumun ultrasonu 4 boyutlu 14.haftada cinsiyetini gördük :) birde cd ye çekiyor görüntüleri :)) çok güzel ve çok net görüyorsunuz herşeyini...Ben ekstra ücret ödemiyorum...Muayene ücretinin içinde zaten o da 100 TL ...

benim de doktorum 4boyutluda bakıo.cd ve resim verio ayrıca.muayne ücreti 180tl.4boyutlunun 3 boyutludan farkı renkli olması heralde arkadaşlar.

arkadaşım doktorun kim ben doktorumdan memnun değilim 18 haftadayım doktorumu değiştirebilirim ben normal ultrasonda bile çok az görüyorum ve bana hiç bir şey anlatmıyor sözüm ona özel hastaneye giidiyorum

bende 4 boyutlu görüntüleri koydunuz zannettim :))

ben daha 4 boyutluya girmedim önümüzdeki ay ilk defa girip kızımı göreceğim bakalım hayırlısıyla :)

ben de dün sordum doktoruma ben girecekmiyim 4d ye diye.bana 4d nin gerekli olmadığını söyledi.zaten 4d ultrasonu da yok..başka yere girecem sanırım.merak ediyorum.

benım dr nın de 4 boyutlu ultrasonu.muayne ucretı 50 lıra ozel yerıne gıdıyorum.11+4 de erkek oldugunu soylemıstı..

arkadaşlar ben ağustos 2010da doğum yaptım doktorum tıp merkezindeydi ama 4de hiç para ödemedim yani bir giriş ücreti 21tl idi. 3d bildiğimiz ultrason 4d ise renkli denilen aslında kahverengiye yakın bir görüntü veren ultrason orda bebeğinizin yüzünü net görüyorsunuz

Arkadaşlar formda sürekli yazıları takip ediyorum Doktorların imkansız dedikleri halde Rabbimin bize verdiği mucizesi bebeğim:nazar: ve 9 haftalık hamileyim Avrupa yakasında oturuyorum iyi bir hastane ve doktor arıyorum. Yani sizlerinde bahsettiği gibi herşeyi içinde mevcut olan bir hastane iyi bir doktor. Bende bebeğimin hareketlerini cd de görmek ve onları saklamak istiyorum Lütfen rica ediyorum bilginiz varsa yardımcı olun

Back
X