Bir de annemlere canım çok sıkıldı bu ara inanılmaz üzüntü yaptım kendime inşallah benim miniğim etkilenmemiştir cumartesi kontrolümüz var iple çekiyorum… ben bu aileleri anlamıyorum ya ne bileyim bence hamile birine biraz daha hassas yaklaşılır eşimle değişiklik olsun diye hemde kız kardeşimi düğünden sonra hiç görmemiştim uzun zamandır mutlu olur diye izin zamanımızda yanına gittik 1 haftalığına eşim sağolsun bizi arabayla her yeri gezdirdi denize götürdü getirdi suratları hep asık hep böyle bi şikayet eder tarzda davrandılar beni çok çok mahcup ettiler eşime karşı. Dönüşte yol boyu ben saygımı eksik etmedim ne kusurum vardı da böyle davrandılar dedi haklı olarak… işin tuhafı sadece eşime değil bana karşı da öylelerdi istemedikleri bi evlilik yapmadım her şey gayet güzel ilerledi yani düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum… kalbimi çok kırdılar kendileri istemişti bide ısrar etmişlerdi gelin gelin diye bebeğin ultrason görüntüsünü gösteriyorum hiç öyle heyecanlı değiller yani tatil gibi mi oldu yoksa bana zulüm mü bilemedim her gün sabah erkenden kalkıp düşünüyorum yok bizim hiçbir kusurumuz olmadı hatta eşim anneme anne doğum olmadan bizim evimize de gel kal hep burdasın biz de seni görmek isteriz vs dedi böyle şey yapıyor bilmiyorum ki gelebilirsem gelirim inşallah falan sanki ben çocuğu değilim gibi… neyse inşallah hatalarını anlarlar bunlar olurken de ister istemez stres olmadım değil miniğim etkilenmemiştir inşallah ağladım da biraz