4D ultrason

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
Kızlar dün sabah 4D ultrason yapıldı 15. Hafta bitmek üzere olması gerekirken 16. Haftada olduğumu söyledi doktor şaşırdım 16 haftalık olmama rağmen ben hiç hareket hissetmiyorum sizce normal mi ? 4D resimleride bunlar

Eklentiler

• 20170114_133229-2.webp
    20170114_133229-2.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 138
  • 20170113_105051-1.webp
    20170113_105051-1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 156
20 haftalikken cekilmiyormuydu ben mi yanlis hatirliyorum
Canım aslında ben genel cerraha gitmiştim koltuk altında şişlik vardı memografi ultrason istendi bende doktora eğer ultrason yapılıyorsa bebeğede bakabilirmiyiz yaşıyor mu sağlıklı mı diye dedim ona bakarken bebeğede bakıldı ek ücret ödedim onun için göğüslere ultrason bakarken onada baktılar o yüzden canım

anladim cnm gecmis olsun allah sifa versin uzun zaman oldu benim hamileligime ama 2 defa hareketini hissetmen yeterli diye biliyorum sanki ole solemisti doktor haftalar ilerledikce hareketlencek ins hatta o kdr kipirdancak ki seni uyutmayacak:super:

anladim cnm gecmis olsun allah sifa versin uzun zaman oldu ama 2 defa hareketini hissetmen yeterli diye biliyorum haftalar ilerledikce hareketlencek ins hatta o kdr kipirdancak ki seni uyutmayacak:super:
Hiç b
Hissetmedim hareket falan yada hareket ediyoda ben mi anlamıyorum acaba diyorum inşallah yaaa hissedeyimde yeterki uyutmasın yavrumm :dua:

Kızlar dün sabah 4D ultrason yapıldı 15. Hafta bitmek üzere olması gerekirken 16. Haftada olduğumu söyledi doktor şaşırdım 16 haftalık olmama rağmen ben hiç hareket hissetmiyorum sizce normal mi ? 4D resimleride bunlar
Canım ya maşallah rabbim tamamına erdirir kucağına alırsın inşallah allahım isteyen herkese aynı zamanda bana da nasip etsin

Canım ya maşallah rabbim tamamına erdirir kucağına alırsın inşallah allahım isteyen herkese aynı zamanda bana da nasip etsin
İnşallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda çok sağoll

Canım benim 13+0 yani 14. Haftadayım.. O şekilde hesaplama yapmalısın.. Harekete gelince ilk bebekte biraz geç hissedebilirsin. Çikolata ye meyve suyu iç uzan bir yerde sessiz olsun.. Az da olsa hissedersin bebişi.. Kıpırtılarını anlarsın.. Henüz güçlü olmadığından sen hissedersin sadece..

Canım benim 13+0 yani 14. Haftadayım.. O şekilde hesaplama yapmalısın.. Harekete gelince ilk bebekte biraz geç hissedebilirsin. Çikolata ye meyve suyu iç uzan bir yerde sessiz olsun.. Az da olsa hissedersin bebişi.. Kıpırtılarını anlarsın.. Henüz güçlü olmadığından sen hissedersin sadece..
Öyle hesap yağıyorum zaten canım 14+4 falandık ama 4D ultrasonda önde gözüküyor . çikolata yiyip sol tarafıma yatıyorum clacik müzik açıyorum ama yok yani bendr bi sıkıntı var heralde :) yada benim kızım çok inatçı

Öyle hesap yağıyorum zaten canım 14+4 falandık ama 4D ultrasonda önde gözüküyor . çikolata yiyip sol tarafıma yatıyorum clacik müzik açıyorum ama yok yani bendr bi sıkıntı var heralde :) yada benim kızım çok inatçı

Gelişimi ileride olabilir canım. Normal bir durum korkmana gerek yok oğlum da hep öndeydi. Soluna yatma sırt üstü uzan.. Ayaklarını kendine doğru da çek biraz.. Hareket eder o zaman

Gelişimi ileride olabilir canım. Normal bir durum korkmana gerek yok oğlum da hep öndeydi. Soluna yatma sırt üstü uzan.. Ayaklarını kendine doğru da çek biraz.. Hareket eder o zaman
Kesinlikle deniycem allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çok sağol canım

Selam canım ben 18 de hissetmeye başlamıştım bazıları 20 de hissediyormuş. Panik yapma yani.

Bazıları 20.haftada bile anca hissediyor bence iç karnınızla bi alakası olabilir sonuçta Bebek rahim duvarına ulaşabildiğinde hissediliyor o haftalarda.. kendinizi telaşlandırmayın sadece dua edin

Bazıları 20.haftada bile anca hissediyor bence iç karnınızla bi alakası olabilir sonuçta Bebek rahim duvarına ulaşabildiğinde hissediliyor o haftalarda.. kendinizi telaşlandırmayın sadece dua edin
Evet canım olabilir 4 ay bitti hala karnımda şişme yok dümdüz hep aynaya bakıyorum ama yok malesef hayırlısı artık

20. haftada hissettim. şimdi bile hafif hafif hissediyorum.böyle karınca yürür gibi oluyor. arada da pıt diye bir dokunuş. daha var hissetmene.

Canım ben 18 haftalik ikiz gebeyim ben de hissetmedim daha.. doktor daha erken olduğunu 20 hafta gibi hissedecegimi söyledi :).. nasil bi his olduğunu cooook merak ediyorum.. hareketlerini hissetmediğim için de tedirginim ama iki gun önce saglik ocaginda kalp atışlarına da bakıldı. Ebe hanim da hissetmek icin erken olduğunu söyledi. İlk gebeliklerde gec hissediliyormus..

Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Birşeyi çok merak ediyorum. 4d ultrason ücretli mi acaba. Eğer ücreti varsa yaklaşık ne kadar ayıptır sorması. Devlet hastanesinde ücretli olduğunu zannetmiyorum ama merak ettim.

Back
X