- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
Kızlar dün sabah 4D ultrason yapıldı 15. Hafta bitmek üzere olması gerekirken 16. Haftada olduğumu söyledi doktor şaşırdım 16 haftalık olmama rağmen ben hiç hareket hissetmiyorum sizce normal mi ? 4D resimleride bunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aslında ben genel cerraha gitmiştim koltuk altında şişlik vardı memografi ultrason istendi bende doktora eğer ultrason yapılıyorsa bebeğede bakabilirmiyiz yaşıyor mu sağlıklı mı diye dedim ona bakarken bebeğede bakıldı ek ücret ödedim onun için göğüslere ultrason bakarken onada baktılar o yüzden canım20 haftalikken cekilmiyormuydu ben mi yanlis hatirliyorum
Hiç banladim cnm gecmis olsun allah sifa versin uzun zaman oldu ama 2 defa hareketini hissetmen yeterli diye biliyorum haftalar ilerledikce hareketlencek ins hatta o kdr kipirdancak ki seni uyutmayacak![]()
Canım ya maşallah rabbim tamamına erdirir kucağına alırsın inşallah allahım isteyen herkese aynı zamanda bana da nasip etsinKızlar dün sabah 4D ultrason yapıldı 15. Hafta bitmek üzere olması gerekirken 16. Haftada olduğumu söyledi doktor şaşırdım 16 haftalık olmama rağmen ben hiç hareket hissetmiyorum sizce normal mi ? 4D resimleride bunlar
İnşallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda çok sağollCanım ya maşallah rabbim tamamına erdirir kucağına alırsın inşallah allahım isteyen herkese aynı zamanda bana da nasip etsin
Öyle hesap yağıyorum zaten canım 14+4 falandık ama 4D ultrasonda önde gözüküyor . çikolata yiyip sol tarafıma yatıyorum clacik müzik açıyorum ama yok yani bendr bi sıkıntı var heralde :) yada benim kızım çok inatçıCanım benim 13+0 yani 14. Haftadayım.. O şekilde hesaplama yapmalısın.. Harekete gelince ilk bebekte biraz geç hissedebilirsin. Çikolata ye meyve suyu iç uzan bir yerde sessiz olsun.. Az da olsa hissedersin bebişi.. Kıpırtılarını anlarsın.. Henüz güçlü olmadığından sen hissedersin sadece..
Öyle hesap yağıyorum zaten canım 14+4 falandık ama 4D ultrasonda önde gözüküyor . çikolata yiyip sol tarafıma yatıyorum clacik müzik açıyorum ama yok yani bendr bi sıkıntı var heralde :) yada benim kızım çok inatçı
Kesinlikle deniycem allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çok sağol canımGelişimi ileride olabilir canım. Normal bir durum korkmana gerek yok oğlum da hep öndeydi. Soluna yatma sırt üstü uzan.. Ayaklarını kendine doğru da çek biraz.. Hareket eder o zaman
Selam canım ben 18 de hissetmeye başlamıştım bazıları 20 de hissediyormuş. Panik yapma yani.Kızlar dün sabah 4D ultrason yapıldı 15. Hafta bitmek üzere olması gerekirken 16. Haftada olduğumu söyledi doktor şaşırdım 16 haftalık olmama rağmen ben hiç hareket hissetmiyorum sizce normal mi ? 4D resimleride bunlar
İnşallah bende hissederim canım sabırsızlıkla bekliyorumSelam canım ben 18 de hissetmeye başlamıştım bazıları 20 de hissediyormuş. Panik yapma yani.
Bazıları 20.haftada bile anca hissediyor bence iç karnınızla bi alakası olabilir sonuçta Bebek rahim duvarına ulaşabildiğinde hissediliyor o haftalarda.. kendinizi telaşlandırmayın sadece dua edinÖyle hesap yağıyorum zaten canım 14+4 falandık ama 4D ultrasonda önde gözüküyor . çikolata yiyip sol tarafıma yatıyorum clacik müzik açıyorum ama yok yani bendr bi sıkıntı var heralde :) yada benim kızım çok inatçı
Evet canım olabilir 4 ay bitti hala karnımda şişme yok dümdüz hep aynaya bakıyorum ama yok malesef hayırlısı artıkBazıları 20.haftada bile anca hissediyor bence iç karnınızla bi alakası olabilir sonuçta Bebek rahim duvarına ulaşabildiğinde hissediliyor o haftalarda.. kendinizi telaşlandırmayın sadece dua edin
İnşallah canımİnşallah bende hissederim canım sabırsızlıkla bekliyorum