- 12 Kasım 2009
- 90
- 20
- 288
- 39
- Konu Sahibi cansuyum26
-
eylül ayında göğüslerim şişmişti acıyordu çamaşırımı takamıyordum dokunamıyordum yanıyordu resmen dedilerki gebelik belirtisi 15tane test yaptım çıkmadı ve adet oldum sonunda yani ilk kez bir belirti yaşamıştım sonrada ekim ayında stresten 25gün gecikmişti vücudunu ve kendini dinleme güzelim adetin gecikince yap ben şimdi çok rahatım eve gebelik testi almıyorum adetim gecikmedende alıp yapmam artık negatif görmekten iyidir opuyorumnanaktan
benim 5 gün önce çıkmıştı
mavi ege sen hamilesin galiba bilirsin ben bu gün test yaptım 2, çizgi açık pembe çıktı ve 2 sonra regli olcam acaba hamilemiyimdir.eğer hamileysem ben 12 saatlik yola gitcem bu hafta bişey olurmu yolda biliyomusun.gidince orda doktora baktırıyim diyordum ama ne yapcamı bilmiyorum yada yarın test alıp bir daha mı yapsam beni aydınlatır mısın
canım yüksek yüksek ihtimalle hamilesin...çünkü ikinci çizgi olmayan bir gebeliği var göstermez aklında bulunsun..oluşan embriyo BHCG hormonu salgılar ve o aldığın testte o salgılanan hormona bağlı olarak ölçüm yapar....istersen bir test daha al yap ama bence hamilesin canım...
diğer sorun,yolculukla falan düşmez bebeğin..yani zor bir ihtimal..
bende adetime 4gün varken test yapmıştım idrar testi.
ve ikinci çizgi çıktı...sonra adet günüme kadar bekledim tekrar test yaptım bu sefer daha net ikinci çizgi çıktı ve hamileydim ben bile bukadar erken çıktığına inanamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?