Bugün tekrar kan sonucum 178.83 normal olduğunu söyledi bir hafta sonra tekrar betaya bakıcakmış umarım dha çok yükselir çünkü 3 yıllık evliyim bir tane düşüğüm oldu bu da ilaç tedaviyle hamile kaldımBen hormonlarıma baktırmak için gittiğimde vajinal muayene yapmıştı niyeyseo zaman hamilesin galiba demişti inanmayıp gidip test aldım silik çıkmıştı 4 haftalıkken
Ben de 7 ekimde kan verdim. 1250 çıktı. Kese göremedi. 1 hafta sonra çağırdı. Süreciniz normal benceMerhaba arkadaşlar 4 Ekim âdet tarihimdi gebelik planlıyorduk zaten o gün adet olmadım 2.gününde evde gebelik testi yaptım ve çok silik çıktı dha sonra 7 ekimde kan verdim 69.58 beta çıktı bugün tekrar kan verdim henüz sonucu çıkmadı ama bugün doktorum muayene için çağırmıştı keseyi görmek için vajinal baktı ama iğne ucu kadar belli belirsiz bişey gördü korktum aslında kesenin görünmemesi sizde de aynıları oldu mu acaba
Benim böyleymiş ilk gördüğü andan itibarenBugün tekrar kan sonucum 178.83 normal olduğunu söyledi bir hafta sonra tekrar betaya bakıcakmış umarım dha çok yükselir çünkü 3 yıllık evliyim bir tane düşüğüm oldu bu da ilaç tedaviyle hamile kaldım
Benim böyleymiş ilk gördüğü andan itibaren
İnşallah gönlünüze göre olurBenimde böyle çıktı tekrar kan vericem bir hafta sonra o zaman da yükselmiş mi diye tekrar bakacak
Kaç günlük gecikmeyle 1250 beta gördünüzBen de 7 ekimde kan verdim. 1250 çıktı. Kese göremedi. 1 hafta sonra çağırdı. Süreciniz normal bence
Tsh değerin de sınırda yüksek çıkmıs doktor belki ilaç başlayabilir .
Daha çok erken ki benceMerhaba arkadaşlar 4 Ekim âdet tarihimdi gebelik planlıyorduk zaten o gün adet olmadım 2.gününde evde gebelik testi yaptım ve çok silik çıktı dha sonra 7 ekimde kan verdim 69.58 beta çıktı bugün tekrar kan verdim henüz sonucu çıkmadı ama bugün doktorum muayene için çağırmıştı keseyi görmek için vajinal baktı ama iğne ucu kadar belli belirsiz bişey gördü korktum aslında kesenin görünmemesi sizde de aynıları oldu mu acaba
Ne ilacı kullandinizBugün tekrar kan sonucum 178.83 normal olduğunu söyledi bir hafta sonra tekrar betaya bakıcakmış umarım dha çok yükselir çünkü 3 yıllık evliyim bir tane düşüğüm oldu bu da ilaç tedaviyle hamile kaldım
Tsh değeriniz için kesinlikle bir endokrinoloji doktoruna randevu alın
4Kaç günlük gecikmeyle 1250 beta gördünüz
Bende 2 günlük gecikmeyle 1126 görmüştüm
İnşallah sizinki de sağlıkla gelsinBende 2 günlük gecikmeyle 1126 görmüştüm
Sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?