4lu tarama testi cok yuksek risk

Feliceee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
245
296
103
Arkadaslar merhaba bugun 4lu tarama testi sonucumu aldim 1/63 yani cok yuksek dunyam basima yikildi 18 hafta 5 gunluk hamileyim amerikada yasiorum burda karindan sivi yerine kan aldilar 10gun icinde %99 cevap gelicekmis coook stresliyim basindan boyle bi durum gecen yada bilgisi olan var mi? 29 yasindayim bebegim icin dua edin nolur

Uyuyamiorum yiyemiyorum icemiorum ne Zor bi durummus Allah kimseye vermesin nolurr bi yol gosterin yanilma ihtimali olabilir mi bu testlerin

Canım ikili testin normalse hiç korkma. Benim doktorum bana 3lü test yaptırmadı. İkili de problem yok 3lü ikili kadar hassas değil kafamızı karıştırır dedi. Son zamanlarda herkesin 3lü 4lü testleri riskli çıkıyor. Herkesin amniyosentezleri harmony testleri temiz. İkili testin normalse korkma.

Uyuyamiorum yiyemiyorum icemiorum ne Zor bi durummus Allah kimseye vermesin nolurr bi yol gosterin yanilma ihtimali olabilir mi bu testlerin
Amin canım.İnşallah kan sonucun temiz çıkar.Bu testlerin hepsi ihtimaller üzerine zaten.O yüzden hiç moralini bozma canım.Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

canım bu bir tarama testi öncelikle sakin ol olur mu bebişe stres zarar verir başka bir bulgu yoksa sağlıklı bir bebişin olacak ...

2 li testin temizse korkma, ben de çin de test yaptırdım sonucum temiz geldi 50 de 1 di benim 3 lüm, bence bu testler komple kalkmalı, yurtdışında yapılan testlere devlet destek sağlamalı, diğer türlü akıl bulandırmaktan ve hamilelğin en az 15 gününü zehir etmekten başka hiçbir işe yaramıyor, Rabbim sana da hayırlı sonuç almayı nasip etsin

Mesajlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar benim baska testim olmadi sadece 4lu testim oldu ve dr 1/63 cok buyuk bi risk dedi stres ve panik haldeyim sanki icimden bisey koptu cok zor biseymis Allah dusmanima vermesin beni detayli ultrasona yonlendirdi dr ama ordan daha aramadilar kim bilir ne zmn aricaklar bu test sonucuda 2 haftada cikiyormus 4lu testlerin guvenilirligi ile ilgili bi bilginiz var mi?

2li testim 2000de 1 iken, 3lü testim 400 de bir çıktı.
4lü teste Allah kerim, git gide olasılık büyük oranda artıyor...
Doktorların ciddiye aldğı test 2lidir, sizin yapılmamış olması büyük eksiklik.
Umudunuzu yitirmeyin, içinizi ferah tutun.
Hemen çıkan sonuçla da karaları bağlamayın, birkaç yerde yeniletin testleri.
Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin.

selam canım. benim ikili testim iyi gelmişti. dörtlü testim yüksek geldi. amniyosentez yapıldı çok şükür sonuçlarım iyi geldi. hemen moral bozma doktorlar aslında 2li test iyiyse 3lü 4lü yü istemiyor bile. ultrason bulguları da iyi yöndeyse üzme kendini. senin de sonuçların iyi gelecek inaniyorum. Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize, hamilelik zor süreç maalesef.

Mrb canım aradan 1 sene geçmesine rağmen yeni okudum formunu bi sakıncası yoksa bebeğin nasıl inş bi sorun yoktur bi bilgi verebilirmsiin

Bebeğinizi merak ettim ?

gebeligimi sonlandirdim suan nasipse yine hamileyim ins ayni seyleri yasamam seninde hayirlisi olsun bebegin

gebeligimi sonlandirdim suan nasipse yine hamileyim ins ayni seyleri yasamam seninde hayirlisi olsun bebegin

inşallah sağlıklı bir hamilelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız bu sefer. kan testi sonucunuz nasıl geldi sizin tr 21 ya da 18 % kaç olasılıkla var mı gözüktü, çok merak ettim zamanında ben de yaptırdım bu testi çin de... çok yıpranmıştım o süreçte ve herkesin de sonucunun iyi geldiğini duyuyor ve görüyordum. sizinkine şaşırdım. yaptırdığınız kan testi sonucunu merak ettim. çünkü 2. gebeliğim olursa da yaptırırım diye düşünüyorum bu testten

cook tesekkur ederim canim cok saol nolur dua et bu sefer sagsalim kucagimiza alalim... benim durumum biraz ilginc benim tarama testlerimde hep cok riskli cikti ( 3lu ve 4lu tarama testinde) daha sonra kan verdim genetik tarama yaptilar bu sonuca gore %35 1 kromozom fazla cikti bu arada ben 5 aylik hamileydim beni hemen doktorum riskli gebelik hastanesine gonderdi ayrintili ultrasona girdim bebekte down sendromu yada her hangibi anormallik gorunmedi ama doktorum cvs yaptirmam icin israr etti bende yaptirdim sonuc %99 1 kromozom fazla (xxx sendromu) bebegin ne sartlarda dogabilicegini kimse kestiremiodu bende cok kotu gunler gecirdim Allah kimsenin basina vermesin ve kimse kimseyi yargilamasin ne yasadigini bilmeden hayatta olmaz dedigim hersey oldu Allah beterinden korusun simdi ikinci hamileligim ins ilk bebegim olucak bu gebeliktede elimden geldigince butun testlerimi yaptiricam ne kadar yipratici olsada sonucu ogreniorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…