• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4yıllık ilişkim bitti ne yapmalıyım?

4 yıllık ilişkim bitti ne yapmayalım?

• konuşmalısın ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

Modifiyeci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
14
0
86
32
son bir yılımız sorunlu geçti ayrı şehirlerde okuduk ve ben ayrıllalım dediğimmde kabul etmesede uzun ilişiden sıkıldığını ilgilenemediğni söledi ve 2 aydır ayrıyız o hayatını yaşıyor geziyor dışarı sürekli çıkıyor ne yapmalıyım?

son bir yılımız sorunlu geçti ayrı şehirlerde okuduk ve ben ayrıllalım dediğimmde kabul etmesede uzun ilişiden sıkıldığını ilgilenemediğni söledi ve 2 aydır ayrıyız o hayatını yaşıyor geziyor dışarı sürekli çıkıyor ne yapmalıyım?
Evde oturup bunları düşünme. Sen de çık gez.

Bu iliskiyle ilgili bir sey yapma bence. Yolunda yurumeye devam et.

kolay olmuyor ben geri barışmak istiyorum onsuz birseyin tadı yok okulum bitti eve geri döndüm ve biz aynı şehirde ayrıyız

Keyfine bak sen de. O istese bile barışma diye bir seçenek olsaydı işaretlerdim

2 ay geçmiş, ben olsam daha dönmem.

Bazen ben bu adamdan çok sıkılıyorum, atmak istiyorum onu evden.
1 yıllık bile evli değilim daha.

Şimdi yurtdışına gitti kafa dinliyorum, sen de biraz kafa dinle.
4 yıl uzun bir süre.

Bakarsın başka talibin olur

Git kuaföre, 4 yıllık halini değiştir, ister kısalt ister boyat.
Baştan ayağa yeni kıyafetler al, kombin.
Parfümünü değiştir, farklı kok.
Ne var ne yok ona dair koy poşete.
Sil telefonundan numarasını.
Hesaplardan engelle.

Bunları yap ki unutman kolay olsun, bunları yap ki dön bana diye gurursuzluk yapma.
O hayatını yaşıyor demişsin, senin de hedefin o olsun; onsuz yeni hayatını yaşa.

erkekler öyledir arkasını döndü mü unutur... sen de kendi hayatına bak....

kolay olmuyor ben geri barışmak istiyorum onsuz birseyin tadı yok okulum bitti eve geri döndüm ve biz aynı şehirde ayrıyız

Okulunuz tamamen mi bitti? Mezun oldunuz yani. Bence direk iş arama olaylarına dalın ve ona konsantre olun. Keyfini yaşayan adama yalvaracak değilsiniz sonuçta.

ayrılma sebebınn senın onla ılgılenmemen mı
ısterse bır erkek ne yapr ne eder barısır ama bırak arama tabı sen suclu ısen sansını dene

Seven gitmez, giden dönmez kuralını hatırla dostum. :KK14:

Takip etme, kendi hayatına odaklan.

çok iyi biri ruh eşim olduğunu düşünüyorum hala değişmeye başladığı gün ilişkimiz sorunlar oldu ve tabi benim sürekli trip atıp soğuk davranmalarımın etkkiside var fakat ben hala başkalrı ile bu kadar mutlu olacağımızı düşünmüyorum ayrı ayrı çok şey yaptım düzeltmek için aramızı daha fazla bir şey yapmak istemiyorum ama geride dönsün istiyorum

Back
X