- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Modifiyeci
Hayatının değerini bil 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz çok iyiydik mesafeyi atlattık ama şimdi bilmiyorum ömür boyu devam edeceğini sanıyordum o kadar kötü bir durumdayım ki size anlatamam
Bende bugun ayrıldım su an olayın şokuyla hissedemiyorum ama garip bi haldeyim. Gecicek degil mi bu his yine birilerini sevebilecegim?Bakın ben de yaşadım. 3 küsür yıllık ilişki idi. Mezuniyetime 2 ay kala terkedildim. Evet hiç geçmeyecek sandım. Evet o geri gelsin diye aklımdan saçma saçma senaryolar geçti. Bakın karşıdan karşıya ruh gibi geçerdim. Beynimden bir ses dikkatli ol dese de acaba araba çarpsa ziyaretime gelir mi diyecek kadar salaklaşmıştım. Ama geçti. Hem de 6 ay gibi bir sürede. Ağlayın, zırlayın ama onu aramayın. Önünüze bakın. İşe başlayın. Yeni insanlarla tanışın. Geçiyor.
Bende bugun ayrıldım su an olayın şokuyla hissedemiyorum ama garip bi haldeyim. Gecicek degil mi bu his yine birilerini sevebilecegim?
barissan ne olacakson bir yılımız sorunlu geçti ayrı şehirlerde okuduk ve ben ayrıllalım dediğimmde kabul etmesede uzun ilişiden sıkıldığını ilgilenemediğni söledi ve 2 aydır ayrıyız o hayatını yaşıyor geziyor dışarı sürekli çıkıyor ne yapmalıyım?
Barışmak isterse o dönsün.
Hem sende gez,toz.Eski arkadaşlarını ara.
Seven erkek pişman olup geri döner zaten.O zaman bakarsın çaresine.
BU İLİŞKININ SONU GELMİŞson bir yılımız sorunlu geçti ayrı şehirlerde okuduk ve ben ayrıllalım dediğimmde kabul etmesede uzun ilişiden sıkıldığını ilgilenemediğni söledi ve 2 aydır ayrıyız o hayatını yaşıyor geziyor dışarı sürekli çıkıyor ne yapmalıyım?
En güzel yorumu siz yapmışsınız.
Boşver sana başkası mı yok vs. gibi yazan arkadaşlar bunlar şu an için aslında boş laflar. Eğer birlikte olduğunuz kişi sizin için değerliyse aman bana başkası mı yok sadece o kızgınlık anlarında söyleniyor. Elbette başkası da olacaktır ama o öyle hemen olmuyor.