4yıllık ilişkim bitti ne yapmalıyım?

4 yıllık ilişkim bitti ne yapmayalım?

• konuşmalısın ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
Valla canım benimde 1 bucuk senelik ilişkim bitti bugun. Ama cok degisik cok garp bi duyguymuş hakikaten bir şekilde iyileşicez.
Ama benim iliskimde ben cok yalnız bırakıldım hep iliskide tek kisilik yalnızlık cektim. Ve ilerleyen yıllarda hayatımızdan senelerimiz gidicekti ben böyle bakıyorum.

C hiçbiri

eski sevgilin olmuş, hayatına bakıyor bence olması gerekeni de yapıyor sizde yolunuza hayatınıza baksanız sizin için daha iyi olur sonuçta her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir durum yok, böylesi eminim sizin içi daha hayırlıdır.

Sizde hayatınızı yaşayın.

biz çok iyiydik mesafeyi atlattık ama şimdi bilmiyorum ömür boyu devam edeceğini sanıyordum o kadar kötü bir durumdayım ki size anlatamam

biz çok iyiydik mesafeyi atlattık ama şimdi bilmiyorum ömür boyu devam edeceğini sanıyordum o kadar kötü bir durumdayım ki size anlatamam

Bakın ben de yaşadım. 3 küsür yıllık ilişki idi. Mezuniyetime 2 ay kala terkedildim. Evet hiç geçmeyecek sandım. Evet o geri gelsin diye aklımdan saçma saçma senaryolar geçti. Bakın karşıdan karşıya ruh gibi geçerdim. Beynimden bir ses dikkatli ol dese de acaba araba çarpsa ziyaretime gelir mi diyecek kadar salaklaşmıştım. Ama geçti. Hem de 6 ay gibi bir sürede. Ağlayın, zırlayın ama onu aramayın. Önünüze bakın. İşe başlayın. Yeni insanlarla tanışın. Geçiyor.

Bakın ben de yaşadım. 3 küsür yıllık ilişki idi. Mezuniyetime 2 ay kala terkedildim. Evet hiç geçmeyecek sandım. Evet o geri gelsin diye aklımdan saçma saçma senaryolar geçti. Bakın karşıdan karşıya ruh gibi geçerdim. Beynimden bir ses dikkatli ol dese de acaba araba çarpsa ziyaretime gelir mi diyecek kadar salaklaşmıştım. Ama geçti. Hem de 6 ay gibi bir sürede. Ağlayın, zırlayın ama onu aramayın. Önünüze bakın. İşe başlayın. Yeni insanlarla tanışın. Geçiyor.
Bende bugun ayrıldım su an olayın şokuyla hissedemiyorum ama garip bi haldeyim. Gecicek degil mi bu his yine birilerini sevebilecegim?

aşka küstüm ben tek aşka inanıyorum çünkü bidaha öle hisedemiycem bunu kaybetmek istemiyorum beni üzmemek için ayrıldığını düşünüyorum ilgisiz tavırlarıı yüzünden ben bıktırdım cünkü ya arayıp konuşmak istiyorum buluşup sarılmak biz birimize elveda bile demedik konuşmamaya devam ederrsek biter bu ilişki dedim sonra stajın ne zaman başlıyor diye sormuştu bende yeni biri ile konuşcam bizi çıkıyor sanma dedim beni kızdırmaya çalışma yazdıktan sonra bidaha konuşmadık son sözleri söleseydik belki içimde kalmazdı bazı şeyler

Bende bugun ayrıldım su an olayın şokuyla hissedemiyorum ama garip bi haldeyim. Gecicek degil mi bu his yine birilerini sevebilecegim?

Geçicek hiç merak etmeyin. Yeni insanlar da seveceksiniz. Çok daha iyileri de çıkacak karşınıza. Sizi ağlatamayacak, üzmeyecek üzerinize titreyecek.
Bu süreçte tabi kendinizi de sorgulayacaksınız gerekirse. Benim ilişkimin bitişinde benim de sebep olduğum şeyler var. Naz/kapris/şımarıklık gibi. Onları törpülüyorsunuz. Sonra kimseyi hayatınızın merkezine koymamayı öğreniyorsunuz çünkü bitince nasıl dımdızlak kaldığınızı farkediyorsunuz. Onunla vakit geçiricem diye arkadaşlarınız ne kadar az zaman geçirdiğinizi farkediyorsunuz. Bunları falan değiştirip kendi kendine de mutlu olan bağımsız bir birey olma yolunda ilerliyorsunuz.

kolay olmuyor dendiği kadar nefes alamıyor gibiyim bende gezip arkadaşlarımla takılıyorum ama olmuyor aklımdan çıkmıyor

son bir yılımız sorunlu geçti ayrı şehirlerde okuduk ve ben ayrıllalım dediğimmde kabul etmesede uzun ilişiden sıkıldığını ilgilenemediğni söledi ve 2 aydır ayrıyız o hayatını yaşıyor geziyor dışarı sürekli çıkıyor ne yapmalıyım?
barissan ne olacak :işsiz:

ben anlatim; sevgilimle nisanlandik mutluyum
kizlar nisanlim beni kaideye almiyo ne yapmaliyim?
kizlar evlendim ama hic mutlu degilim esimle ayni evi paylasmaktan baska bi ortak yonumuz yok
......

Barışmak isterse o dönsün.
Hem sende gez,toz.Eski arkadaşlarını ara.
Seven erkek pişman olup geri döner zaten.O zaman bakarsın çaresine.

Barışmak isterse o dönsün.
Hem sende gez,toz.Eski arkadaşlarını ara.
Seven erkek pişman olup geri döner zaten.O zaman bakarsın çaresine.

En güzel yorumu siz yapmışsınız.
Boşver sana başkası mı yok vs. gibi yazan arkadaşlar bunlar şu an için aslında boş laflar. Eğer birlikte olduğunuz kişi sizin için değerliyse aman bana başkası mı yok sadece o kızgınlık anlarında söyleniyor. Elbette başkası da olacaktır ama o öyle hemen olmuyor.

ben pişman olup geri dönmesini istiyorum ama nasıl bensiz eksik kalacagını ona hatırlatabilirim bilmiyorum ankarada hiç bir yerde karşılaşmadık daha ben geri dönmek istesem olmaz ama o isterse yeniden güzel şeyler yaşabilceğimizi düşünüyorum bu konuda bana bir fikir verin

son bir yılımız sorunlu geçti ayrı şehirlerde okuduk ve ben ayrıllalım dediğimmde kabul etmesede uzun ilişiden sıkıldığını ilgilenemediğni söledi ve 2 aydır ayrıyız o hayatını yaşıyor geziyor dışarı sürekli çıkıyor ne yapmalıyım?
BU İLİŞKININ SONU GELMİŞ

En güzel yorumu siz yapmışsınız.
Boşver sana başkası mı yok vs. gibi yazan arkadaşlar bunlar şu an için aslında boş laflar. Eğer birlikte olduğunuz kişi sizin için değerliyse aman bana başkası mı yok sadece o kızgınlık anlarında söyleniyor. Elbette başkası da olacaktır ama o öyle hemen olmuyor.

Bende siz katılıyorum.
Acıyı yaşayan anlar,uzaktan laf söylemek kolay bu gibi durumlarda

Back
X