5+1 hamileyim..siz de öyleyseniz gelin beraber paylaşalım..

xenalix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
166
1
96
44
- Yurtdışı
merhaba hanımlar..ilk bebişimi düşürdüğüm için çok endişeliyim ama çok da mutluyum.....sizler nasılsınızzz....

hamıle deılım ama tbr ederım rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın duanı bızlerede eksık etme darısı bıze olsun ıns

cnm bende hamile değilim ama çok istiyorum lütfen duanda bizleride unutma cnm benim rabbim kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle...

teşekkür ederim arkadaşlar..8- 9 ay sonra başardık sonunda....allah sizlere de göstersin hayırlı zamanda...sakın bunalmayın stres yapmayın..kısmetimizde varsa elbet kucağımıza alıcaz bebişlerimizi..kafaya takma demekle olmuyor çünkü ne kadar amaaan bu ay takmıcam desem de olmadı hiç...ama sabrettim..darısı başınıza....dualarım sizlerle...

arkadaşım seninle aynı kaderi yaşamışız bende beğemimika kaybettim lbi durmuştu şimdi 5+1 günlük hamileyim...dr gittinmi sen
ne durumdasın???

arkadaşım seninle aynı kaderi yaşamışız bende beğemimika kaybettim lbi durmuştu şimdi 5+1 günlük hamileyim...dr gittinmi sen
ne durumdasın???

canım doktordan randevu aldım 15 hazirana verdiler..ben yurtdışındayım. daha bile geç veriyolardı..ama ben dedim hemen kesinleşsin istiyorum diye...bekliyorum işte...midemde bılantı var sürekli ama öğürme olmuyor...bel ağrısı var...başka sıkıntı yok şimdilik...

sen nasılsın canım gittin mi doktora

benim lekelenmelerim oldu drla görüştüm yerleşme kanaması olabilir dedi düşük tehlikem var progestan verdi hap onu kullanıyorum yarın gidicem inş kese oluşmuş ve sağlıklı gebeliktir . göğsümde ağrı başladı özellikle uçları batıyor bide kasıklarımda ağrım var dinleniyorumm allahım kucağımıza almayı nasip eder inş bu sefer

meraba arkadaşlar bende benim hesabıma göre 5+1 günlük hamileyim bende aynı şekilde martta kimyasal gebelik yaşadım çok endişeliydim bugün doktora gittim bhcg 603 çıktı doktorum gebelik başlamış dedi havalara uçtum haftaya gel keseyi görelim dedi bizde 7 aydı bekliyoduk 'umay'ımızı

ben de 15 gün nasıl beklicem bilmiorum ama zaten şimdi gitsem bile ancak kese görünür...benim göğüslerim yeni başladı hafif acıyorlar..bi de ışığa karşı duyarlılık başladı bende..normal mi acaba...inşallah hepimiz kavuşuruz bebeciklere...

yeşimcim geçmiş olsun moralini bozma sakın.sen iyi olursan bebişin de hisseder bunu sıkı tutunur..

meraba arkadaşlar bende benim hesabıma göre 5+1 günlük hamileyim bende aynı şekilde martta kimyasal gebelik yaşadım çok endişeliydim bugün doktora gittim bhcg 603 çıktı doktorum gebelik başlamış dedi havalara uçtum haftaya gel keseyi görelim dedi bizde 7 aydı bekliyoduk 'umay'ımızı

ay canım tebrik ederim harika haber....herşey sağlıklıca gider hepimizin umarım...:lepi:

ay canım tebrik ederim harika haber....herşey sağlıklıca gider hepimizin umarım...:lepi:

ayy inşallah çok mutluyum içim içime sığmıyo ama kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemiyorum bu sefer.sizce bu değer nasıl arkadaşlar

ayy inşallah çok mutluyum içim içime sığmıyo ama kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemiyorum bu sefer.sizce bu değer nasıl arkadaşlar

Bence değerin normal canım...ben de daha söyleyemedim aileme ve eşiminkilere..sadece arkadaşlarıma söyledim..ilkinde kötü bi tecrübe olduğu için büyükleri hemen kaptırmak istemiyorum yeniden....

al benden de okadar ailem benden daha çok etkilenmişti ama eşim dün gece dayanamadı haber verdi ailelere ben sadece 2 arkadaşa sööledim inşallah bi aksilik olmaz hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi

ay canım söölediniz mi ..inşallah bu sefer olacak..biz iyi düşünelim ki bebeciklerimiz de iyi olsun dimi ama....öpüyorum canım..

Son düzenleme:
söyeldim ben aileme bugün tekrar bhcg yaptırdım artıl nasıl diye 1594 çıktı çok şükür artış normal hatta 2 kattan bile biraz fazla inşallah salı günü de bebişimi görürüz orda sağlıkla gelsinler inşallah

kızlarr nerelerdesiniz hamilelik nasıl gidiyo beni burda yalnız bıraktınız.bende allaha şükür baş dönmesi dışında hiç bi sıkıntı yok mide bulantısı falan yok bende.anneye benzermiş hamilelik doğru sanırım annem de hiç bulantı yaşamamış umarım bundan sonra da başlamaz sizlerde ne var ne yok

ya ben de gıttınız dıye uzuluyordum.....valla benim başlarda bulantı oldu biraz ama iki gündür gayet iyiyim bulantı konusunda..ama belim ve bacaklarım çok ağrıyo..daha erken değil mi yaaa..gerçi bel sorunum hep olmuştur ama.....

daha doktora gitmedim ya bi de onun heyecanı var beklemek çok zor.....öpüyorum kızlarrrrrr

bende hiç bualntı yok sadece uyku sorunu var biraz bende salı günü görmeye gidicem miniğimi bakalım inşallah sağlıklıdır

hamiledaşlar.....:)

nasılsınız kızlar....nasıl gidiyor hamişlik....ben aynıyım..biraz kabızlık başladı hafiften....öpüyorumm..

merhaba arkadaşlar ben de bugün itibari ile 4+4 hamileyim.bu ikinci olacak inşallah.oğlum 2 yaşında.ama yine de çok heyecenlıyım.kese ne zaman görünür acaba? hepinize sevgiler..opuyorumnanaktan

Back
X