5+1 hamileyim..siz de öyleyseniz gelin beraber paylaşalım..

herkese merhaba.. bende dün öğrendim hamile olduğumu..4+6 şu anda.. beta hcg 4300 çıktı.. ikiz diye düşünmüştüm ama ultrasonda kese bir tane.. bakalım haftaya embriyoyu görecez inş.. sonraki haftada kalp seslerini..
XENALıX senin nasıl durumlar.. ultrasona girdin mi..

herkese merhaba.. bende dün öğrendim hamile olduğumu..4+6 şu anda.. beta hcg 4300 çıktı.. ikiz diye düşünmüştüm ama ultrasonda kese bir tane.. bakalım haftaya embriyoyu görecez inş.. sonraki haftada kalp seslerini..
XENALİX senin nasıl durumlar.. ultrasona girdin mi..

canım değer baya yüksek gerçekten..belki de kesede 2 bebiş çıkar ne dersin :)) hayırlısı canım...

ben yarın gidicem ilk kontrolüme bakalım ultrasonda kaç haftalık çıkacak..çok heyecanlıyım....
bilmiyorumkismile

kızlaaaaaaaar nerdesiniz yaww...yanlız bıraktınız beni burda:(
dün doktora giitim 6 artı 1 çıktı...bebeğimi gördük kalp atışlarını gördük..3 mm boyunda...sizlerin bebeler kaç mm idi.

kızlaaaaaaaar nerdesiniz yaww...yanlız bıraktınız beni burda:(
dün doktora giitim 6 artı 1 çıktı...bebeğimi gördük kalp atışlarını gördük..3 mm boyunda...sizlerin bebeler kaç mm idi.

ayy canım tebrik ederim benim 6+3 günlük ama daha zamanım var geçen hafta gitmiştim doktora 15 gün sonra gel dedi 7 günümüz kaldı çok zor beklemek yaa

Arkadaşlar kalp atışları tam olarak ne zaman duyuluyor acaba ? Biz daha keseyi görmedik bu cumartesiye randevu verdi doktorum..Bugün 5+2 günlük oldu bebişimiz...

Back
X