5+1 ken kese görülür mü

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
34
Arkadaşlar ben 5+1 haftalık hamıleyım yarın gitsem kese gözükür mü

Arkadaşlar ben 5+1 haftalık hamıleyım yarın gitsem kese gözükür mü
4+6 da keseyi gördük hemde karından doktor alttan muayenede görürüz dedi ben izin vermedim alttan neyseki ona gerek kalmadan gördük 5+5 te de kalp atışını gördük ve duyduk benimki erken döllenmişti ama

4+6 da keseyi gördük hemde karından doktor alttan muayenede görürüz dedi ben izin vermedim alttan neyseki ona gerek kalmadan gördük 5+5 te de kalp atışını gördük ve duyduk benimki erken döllenmişti ama
Sanırım benımkı de erken döllnme cok erken öğrendim idrarda adete 6 gün kala inşallah benimkide gözükür canım

Kese gözükür fakat kalp atışı belki duyulmaz ve alttan muayene yapalım diyebilirler ben özellikle bekleyip 7.haftada gitmiştim
Alttan muayene yaptırmak istemiyorum olmadı kalp atısı için beklerım bakalım hayırlısı olsun

Merhaba ben 5+3 de gittim. sadece keseyi gördü ultrasonda. kalp atışı için haftaya tekrar gideceğim.

Alttan muayene yaptırmak istemiyorum olmadı kalp atısı için beklerım bakalım hayırlısı olsun
Kese karından muayenede görünür ama kalp atışı duyulmaz muhtemelen duyulmayınca alttan muayene diyolar sabredebilirseniz bekleyin bence

Kese karından muayenede görünür ama kalp atışı duyulmaz muhtemelen duyulmayınca alttan muayene diyolar sabredebilirseniz bekleyin bence
Keseyi göreyim kalp atısı için yıne giderim alttan muayene zararlı mı

İlk haftalarda tavsiye edilmiyo eş dost düşüğe sebep olur diyo ama doktorlar yapalım diyosa zararlı olcağını sanmam bile bile niye yapsınlar ama bende tedirgin olup yaptırmak istememiştim
Büyük ihtimal bnde yaptırmam

Canım benım de bugun kese gözüktü sata göre 5+1 ama doktor ultrasonda 4+4 dedı 15 gün sonra yıne gel dedı
Kalp atışı için çağırdı galiba ben haftaya tekrar gidicem kese için. Ultrasonda yazmıyo benim sata göre 5 haftalık

Sanirim benim de 5 haftalik civariydi hafif lekelenme olunc bende acile gittik hemen orda da alttan bakmislardi ve kese vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…