4+6 da keseyi gördük hemde karından doktor alttan muayenede görürüz dedi ben izin vermedim alttan neyseki ona gerek kalmadan gördük 5+5 te de kalp atışını gördük ve duyduk benimki erken döllenmişti amaArkadaşlar ben 5+1 haftalık hamıleyım yarın gitsem kese gözükür mü
Sanırım benımkı de erken döllnme cok erken öğrendim idrarda adete 6 gün kala inşallah benimkide gözükür canım4+6 da keseyi gördük hemde karından doktor alttan muayenede görürüz dedi ben izin vermedim alttan neyseki ona gerek kalmadan gördük 5+5 te de kalp atışını gördük ve duyduk benimki erken döllenmişti ama
Kese gözükür fakat kalp atışı belki duyulmaz ve alttan muayene yapalım diyebilirler ben özellikle bekleyip 7.haftada gitmiştimArkadaşlar ben 5+1 haftalık hamıleyım yarın gitsem kese gözükür mü
Alttan muayene yaptırmak istemiyorum olmadı kalp atısı için beklerım bakalım hayırlısı olsunKese gözükür fakat kalp atışı belki duyulmaz ve alttan muayene yapalım diyebilirler ben özellikle bekleyip 7.haftada gitmiştim
Inşallah hayırlı olsun allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsinSanırım benımkı de erken döllnme cok erken öğrendim idrarda adete 6 gün kala inşallah benimkide gözükür canım
Amin canım inşallahInşallah hayırlı olsun allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin
Alttan mı baktıMerhaba ben 5+3 de gittim. sadece keseyi gördü ultrasonda. kalp atışı için haftaya tekrar gideceğim.
Kese karından muayenede görünür ama kalp atışı duyulmaz muhtemelen duyulmayınca alttan muayene diyolar sabredebilirseniz bekleyin benceAlttan muayene yaptırmak istemiyorum olmadı kalp atısı için beklerım bakalım hayırlısı olsun
Keseyi göreyim kalp atısı için yıne giderim alttan muayene zararlı mıKese karından muayenede görünür ama kalp atışı duyulmaz muhtemelen duyulmayınca alttan muayene diyolar sabredebilirseniz bekleyin bence
İlk haftalarda tavsiye edilmiyo eş dost düşüğe sebep olur diyo ama doktorlar yapalım diyosa zararlı olcağını sanmam bile bile niye yapsınlar ama bende tedirgin olup yaptırmak istememiştimKeseyi göreyim kalp atısı için yıne giderim alttan muayene zararlı mı
Büyük ihtimal bnde yaptırmamİlk haftalarda tavsiye edilmiyo eş dost düşüğe sebep olur diyo ama doktorlar yapalım diyosa zararlı olcağını sanmam bile bile niye yapsınlar ama bende tedirgin olup yaptırmak istememiştim
Günaydın saat kaçta randevunBüyük ihtimal bnde yaptırmam
Normal ultrason cihazıyla baktı canımAlttan mı baktı
Saol cnm banada öyle baktı ve şükür keseyi gördümNormal ultrason cihazıyla baktı canım
Canım benım de bugun kese gözüktü sata göre 5+1 ama doktor ultrasonda 4+4 dedı 15 gün sonra yıne gel dedıSaol cnm banada öyle baktı ve şükür keseyi gördüm
Kalp atışı için çağırdı galiba ben haftaya tekrar gidicem kese için. Ultrasonda yazmıyo benim sata göre 5 haftalıkCanım benım de bugun kese gözüktü sata göre 5+1 ama doktor ultrasonda 4+4 dedı 15 gün sonra yıne gel dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?