B Beybi16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 34 2 1 27 Bugün 15:49 Konu Sahibi Konu Sahibi Beybi16 #1 Kızlar kesenin içindeki şeyler nedir sizce 5+1 haftalık ultrason görüntüsü sadece 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gelebilirsin dedi doktor
Kızlar kesenin içindeki şeyler nedir sizce 5+1 haftalık ultrason görüntüsü sadece 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gelebilirsin dedi doktor
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 10.870 7.657 448 36 istanbul Bugün 16:07 Konu Sahibi Konu Sahibi Beybi16 #2 şu nokta olanlar mı sarı olan ultrason makinesinin ölçü ayarlamak için yapmış oldugu bi işlem o kaç cm falan boyunu çapını ölçüyor kesenin
şu nokta olanlar mı sarı olan ultrason makinesinin ölçü ayarlamak için yapmış oldugu bi işlem o kaç cm falan boyunu çapını ölçüyor kesenin
B Beybi16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 34 2 1 27 Bugün 16:10 Konu Sahibi Konu Sahibi Beybi16 #3 nurbanu7 .!.: şu nokta olanlar mı sarı olan ultrason makinesinin ölçü ayarlamak için yapmış oldugu bi işlem o kaç cm falan boyunu çapını ölçüyor kesenin Genişletmek için tıkla... Hayır ondan bahsetmiyorum onu biliyorum zaten alt kısmında ayrı beyaz bir şeyler var
nurbanu7 .!.: şu nokta olanlar mı sarı olan ultrason makinesinin ölçü ayarlamak için yapmış oldugu bi işlem o kaç cm falan boyunu çapını ölçüyor kesenin Genişletmek için tıkla... Hayır ondan bahsetmiyorum onu biliyorum zaten alt kısmında ayrı beyaz bir şeyler var
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 10.870 7.657 448 36 istanbul Bugün 16:12 Konu Sahibi Konu Sahibi Beybi16 #4 Beybi16 .!.: Hayır ondan bahsetmiyorum onu biliyorum zaten alt kısmında ayrı beyaz bir şeyler var Genişletmek için tıkla... canım bunu ancak doktor bilir yanı burda kadın doğum doktoru falan anlar doktorunuza sorun hem bellı olmuyor bile noktalar yani
Beybi16 .!.: Hayır ondan bahsetmiyorum onu biliyorum zaten alt kısmında ayrı beyaz bir şeyler var Genişletmek için tıkla... canım bunu ancak doktor bilir yanı burda kadın doğum doktoru falan anlar doktorunuza sorun hem bellı olmuyor bile noktalar yani
N notdefterim Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2025 52 40 3 Bugün 16:32 Konu Sahibi Konu Sahibi Beybi16 #5 Beybi16 .!.: Hayır ondan bahsetmiyorum onu biliyorum zaten alt kısmında ayrı beyaz bir şeyler var Genişletmek için tıkla... Yolk sac değil mi o başka ne olabilir ki
Beybi16 .!.: Hayır ondan bahsetmiyorum onu biliyorum zaten alt kısmında ayrı beyaz bir şeyler var Genişletmek için tıkla... Yolk sac değil mi o başka ne olabilir ki